Review: Кокос и шоколад от *SNB / sugar scrub and body cream

Здравейте!

Отново съм на терасата, този път причината не е циклично природно явление, а простата причина, че толкова обичам малките дечица (визирам възрастта 4-6 години), че в момента се крия от една русокоса принцеса и не, не си играем на криеница, и да, аз съм ужасен човек, но имам нужда от уединение да си напиша поста.


Знаете, че винаги подкрепям българските производители и в седмицата посветена на тях ви представям две страхотни летни попълнения от пловдивската фирма Star Nails Bulgaria, която е част от кампанията на БНТ 2 "Купувам българското"- повече за нея тук.


Започвам първо със захарния скраб за тяло, като трябва да ви предупредя, че първо не се яде, въпреки че ще ви се прииска и второ има опасност някой да иска да изяде вас след като сте го използвали. Без шега мирише уникално, на смес за торта- шоколад, захар, кокос. Истинско удоволствие за сетивата е. (Ако също като мен се чудите какъв вкус има- сладък, но по-добре не го яжте).

Съдържа рафинирана и кафява захар, както и какаово масло. Като формула е мека захарна смес, която лесно се разнася върху кожата. Измива се лесно, не е прекалено мазно, като скраба на Balea например. След употреба кожата е мека и гладка, а ароматът се запазва върху нея. /// Вижте мнението ми и за скраба с хималайска сол.


Хидратиращият крем за тяло има същия изкушаващ аромат, използвани двата продукта заедно ви гарантират пристрастяващо ухание в продължение на няколко часа.

Няма по-лятна формула на крем за тяло от тази. Страхотен лек гел-крем, който попива мигновено в кожата, оставя я овлажнена и мека, но не мазна и хлъзгава. Това е първият крем за тяло, който мога да използвам на цялото тяло преди продуктите ми за автобронзиране, като дори забелязвам подобрение при нанасянето им.

И кремът и скрабът са страхотни и дори не мога да реша кой от двата харесвам повече, само знам, че това е body комбинацията ми за лятото на 2015 година.


Съдържание: Има алое вера, глицерин и уреа. Също така съдържа линолин, млечна киселина и витамин Е. Няма парабени, има силикон и парфюм. Срокът на годност е 6 месеца.


Съдържание: В състава има растително олио, рафинирана захар, кафява захар, какаово масло, слънчогледово олио и candelilla cera. Също така няма парабени, има силикон и минерални масла. Срокът на годност е 6 месеца. Също така към опаковките на всички продукти на SNB вече е добавена холограмна лента, която гарантира, че никой не ги е отварял преди вас.

Като заключение ще кажа, че съм пристрастена и към двата продукта. Скрабът за тяло мирише като десерт, няма друг подобен аромат, изкушаващ е, а кремът е със страхотна за лятото формула и много приятно подчертава и запазва за дълго шоколадовия аромат на кожата. Определено бих ги пробвала отново!

Захарен скраб с какао и растителни масла SNB- 300 мл. - 15 лв.
Овлажняащият крем SNB- 300 мл. - 15 лв.

промо цена на комплекта: 26,40 лв.

Love,
Snejana

*Комплектът е предоставен от SNB. Мнението ми е не е повлияно от този факт. Постът не е спонсориран!

You May Also Like

4 коментара

  1. Откъде могат да се закупят продуктите за тяло на SNB?

    ОтговорИзтриване

  2. Здравейте, може да разгледате онлайн магазина им http://www.starnails.bg/bg/catalog/category/232 (всички розови части от текста са линкове)

    ОтговорИзтриване
  3. Ох, обожавам нещата им <3 Миналото лято имах един скраб, който си изхабих с голямо удоволствие :) Една от малкото български марки, които наистина харесвам :)
    Girl's Temptations | Latest Post

    ОтговорИзтриване
  4. Изглеждат толкова сладурски <3 Нищо чудно, че и ухаят толкова хубаво :)

    www.gamesoffashion.blogspot.com

    ОтговорИзтриване