Review: Essence CUBANITA | лимитирана колекция*

Здравейте!

Наистина обичам лимитираните серии на Essence, Catrice и Аura. Винаги има някакви нови и интересни продукти в тях. CUBANITA най-новата на Essence и не мога да Ви опиша какви добри попадения има в нея само.

Линията е лимитирана и я има заредена в определени обекти на dm до изчерпване на количествата. Ако се чудите кое си заслужава и кое не, то четете надолу.



Серията включва общо 15 продукта, като аз имам 5 за проба. Признавам си, че рядко ми се случва да харесам толкова много неща, така че за мен CUBANITA се оказа една изключително успешна серия.

Започвам с банановата пудра. Само преди месец си взех друга подобна пудра отново на Essence от друга тяхна лимитирана серия и ако си мислите, че са еднакви, то определено не са. Има доста голяма разлика в състава на 2-те. В ежедневието си банановата пудра от серията CUBANITA се превърна в must have. Не използвам фон дьо тен и с нея фиксирам лицето, за да не лъщи поне докато стигна до офиса. Много ми харесва, като цяло се превърнах в огромен фен на loose пудрите, а "печенето" е задължителна част от грима, когато е за някакъв повод.


Продължавам с хайлайтъра, който е с цвят шампанско и има аромат на кокос/тропически. Да, разбрахте ме правилно, мирише убийствено. Не, че е нещо задължително за продукт за лице, но пък е толкова яко и различно. Като формула ми харесва, изглежда много добре върху лицето. Слива се с кожата и изглежда като блясък "отвътре".

Тъй като всеки път, когато си взема нов хайлайтър в тази златисто-блестяща гама правя едно и също упражнение да го сравня с The Blam реших да Ви споделя тази снимка, за да може сами да направите преценка до колко си приличат.

Какво мислите?


Мастилото за вежди... ах това мастило... Толкова е яко, хора, толкова много! Моля Ви не си го купувайте, не искам да свършва. Трябва да си взема още 10 опаковки от него. Първоначално си мислех, че ще е голяма мазаница, ще се разтича, трудно ще е за работа, но нищо такова. Това е ТОП на всичко, което съм използвала до сега. Влюбена съм в него, от върха на веждите си до краят им. Единственият му недостатък е това, че се предлага само в 1 цвят, който за щастие е точно като за мен (зъл смях).

Течното червило / гланц/ стейн или там както се води. Обещава висока пигментност и силен блясък. Ооо... да, има ги и двете. Трябва да сте прецизни с нанасянето и доста смели с цветовете, защото са ЯРКИ. Това не е като новите матови, летни, "ярки" червила на Bourjois --> вижте ги тук. Това е наистина ярко. Определено не е ежедневно и за мен е малко трудно за носене, но пък колежките в офиса много им хареса как ми седи, нищо, че се бях оклепала с него до ушите.


За останалите продукти ще кажа, че нещо, което определено си заслужава са гел моливите. Гел моливите на Essence са едни от най-добрите (особено за цената си) така че пробвайте ги, а също така цикламен молив за очи не се среща всеки ден. За червилата аз лично съм пас, защото трябва много да внимавате с тях, но като падне блясъкът остават като стейн, което е плюс. Лаковете също са страхотни, в колекцията ми има предимно лакове на Essence и Avon.

Кое Ви хареса най-много?

Love,
Snejana

*Продуктите са изпратени от PR. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

4 коментара

  1. Гледах го вчера в ДМ това мастило и се чудих дали да си го взема. Спомням си , че беше споделила в Instagram че го харесваш, но чаках поста ти. И за твое огромно нещастие отивам утре да си го купя, понеже е и точно моя цвят ;) Страхотен пост ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :D :D :D благодаря, ще отида и аз преди да свърши :)

      Изтриване
  2. гери георгиева22.08.2017 г., 11:19:00

    може ли да ми кажете къде го има налично това мастило защото страшно много искам да го пробвам

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Най-лесният начин да разбереш къде ги има е на пишеш на страницата на Есенс. 😊

      Изтриване