PR packaging unboxing | Part 11

Здравейте!

10 дни подред отварям този пост и 2-3 часа по-късно просто изключвам компютъра. Някак все не стигам до това да го напиша. След като свърши семестърът изобщо не ми се седи на компютъра, когато и в офиса по цял ден това правя. Снощи си мислех колко щеше да е яко да диктувам на някой а той да пише... #когатотемързи.

Публикацията днес е от доста поизостаналата серия за PR  packaging unboxing така че по-скоро ще е като мини ревюта на продуктите.


Започвам с 4 страхотни спрея за лице от Pixi Beauty. Голям фен съм на спрейовете за лице, спомням си даже как преди няколко години сама си правих разни отвари, но е много по-лесно, когато някой професионалист го е направил вместо теб. Ще кажете какво пък толкова различно може да има, че да Ви трябват цели 4. Ооо... тези са напълно различни. И толкова яки. Няма да навлизам в подробности, защото планирам да им отделя цел пост.


Далече съм от модата, но много се радвам като получавам разни красоти от Fashion Days, определено винаги измислят интересни неща, които винаги са изненада. В розовата кутия имаше тениска и различни рисунки, които се залепят върху нея. Малко DIY работа за уикенда.


Имам няколко пилички на Titania, които много си харесвам. Тази за съжаление не е подходяща за моите нокти, но пък предстоят няколко Giveaway-a. Кремът за крака Foot Care е с уреа и е много приятен, защото е лек, но въпреки това подхранва кожата. Аз го използвам и за други сухи места по кожата. Единственото, което ми липсва е аромат, защото този не е някакъв конкретен. Никога не съм била фен на разделителите за пръсти... краката ти изглеждат толкова странно.


Според мен това е една много успешна серия на Avon. Въпреки, че за мен Thermal Tone антицелулитен гел със силен загряващ ефект си остава тотален the best. Това лято изхабих 2 опаковки и определено е един от най-любимите ми продукти на марката изобщо. За съжаление от другите две неща не видях кой знае какъв ефект и не ме впечатлиха така силно като гела.


Матовите червила на Max Factor не са кой знае колко матови, но винаги ще прочета тази формула пред стандартната. Толкова се разглезих с тези матови червила, че съвсем вече не мога да нося нормални. Много са ми хлъзгави, а особено когато става въпрос за ярки цветове в комбинация с по-плътни устни е равно на все едно съм изяла някого.


SPF кремът, който използвам в момента е на Bioderma Photoderm Nude Touch 50+. Има лек цвят, но не променя тена на кожата. Формулата е общо взето чист пигмент и вода, трябва да се разклати много добре преди употреба. Има лека зърнеста структура, която лееко ме дразни, но не е нещо, което ще ме спре да го използвам. Може да се използва грим върху него, което е голям плюс. Обещава матиране до 8 часа, но при мен е около 4-5, дори по-малко. Имам нужда от пудра.


Доста се оплаквам от проблеми със скалпа и изобщо няма да преувелича ако кажа, че в последните 6 месеца пробвах сигурно 10 шампоана, като само 2 от тях не раздразниха скалпа ми. Добре познатият шампоан на Здраве и този на Nivea HairMilk. Шампоанът определено ще го купя пак, само че във варианта за нормална коса. Балсамът обаче ми беше малко слаб. Страхотна серия, ако имате нормална, леко суха коса. Харесва ми, защото е някак прост, но ефективен. Залага на млечен протеин, без 1 милион сложни и скъпи съставки, но пък ефектът, който дава е отличен и най-важното не дразни скалпа ми.


Бях толкова подозрителна, когато ми писаха с предложение да тествам Bubbly Cosmetics и общо взето се съгласих, защото ми беше неудобно да откажа. Нооо... това червило много ми хареса. Марката е турска. А червилото е матово със запълваща форула, която трябва да придаде обем. Цялото ревю може да видите --> тук. Много комфортно и приятно за носене. Все не стигам до това да си поръчам още 1-2 цвята ... онзи кафявият за есента ще е идеален.


Сладурски трио от Pixi by Petra. Тъй като съм му посветила цяла отделна публикация Ви препоръчвам да и хвърлите един поглед. Хайлайтърът е божествен.
Ревю на комплекта може да видите --> тук.



Още публикации от тази серия може да намерите с ключови думи - PR  packaging unboxing.

Също така Ви препоръчвам да използвате полето за търсене, обемът на публикациите вече е толкова голям, че дори и аз го използвам, когато търся нещо. Много е лесно, ако търсите крем за мазна кожа, например пишете - oily skin, face cream, мазна кожа, крем за лице и ще Ви излязат всички публикации на тази тема, които съм писала някога. А те стават все повече и повече.

Love,
Snejana

*Продуктите са изпратени от PR. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара