Любими за Юни / 2017 + Video

Здравейте!

Предлагам Ви да се абстрахирате от името на публикацията и това, че я пускам 2 седмици след видеото, но реших, че това са все хубави продукти, които продължават да са ми много любими и заслужават място в блога.

Слушам Lana Del Rey и се чудя от къде ще намеря време, за да подготвя пратките от разпродажбата. Не знам защо, но винаги слушам Лана повече през лятото, някак летни са и песните #буренсмях.

И все пак постът в блога е за любимите ми продукти, като те не са любими само за месеца, а са неща, който харесвам доста преди това и продължавам да им се наслаждавам.


Започвам с умопомръчителния крем на Neutrugena, не знам какво за бога е вълшебното в него, но това нещо изпарява пъпките. Намазвате се с него и без значение къде е пъпката тя изчезва и то мнооого бързо. За малките стига и 1 път, по-упоритите 2-3, но общо взето за 1 ден и ги няма. Лошото е, че за да намерите Rapid Clear Treatment ще Ви отнеме малко повече време. Аз го взех от магазин за вносна козметика за смешната цена от 4 лв. като бих дала и 40 за него.

Следващото ми много любимо нещо е помадата за вежди на NYX. Хубава е, но доста бързо изсъхна. С няколко капки олио за лице е ок, но все пак да си знаете. Иначе цветът е траен и не се размазва през целия ден. Жалко, че през Юли открих нещо, което дори ми харесва повече.

Любим шампоан от зимата насам си остава Здраве Актив. Пробвах какво ли не през последните месеци и само той и Nivea Hair Milk не ми дразнят и изсушават скалпа. Така че го препоръчвам. Има варианти за всеки вид проблемен скалп, аз използвам този за сух с алое вера.

Няколко грим продукта преди да се върна към грижата за кожата. Кремът на La Roche Posay е сред любимите ми от както го използвам. Страхотен за мазна и проблемна кожа ежедневен, оцветен крем. Палитрата на Maybelline е причината в разпродажбата да има включени толкова много ружове, като са на единички все забравям да ги използвам, а така все се сещам за палитрата. Ревю тук. И като за финал страхотните блестящи сенки на Trend It Up - ревю тук. Вчера ги нанесох с плоска четка върху клепача и са тоолкова блестящи, направо страхотни. За съжаление не достатъчно трайни.

И един крем за лице, който редувам в момента. Започнах да използвам серум и крем на Vichy. Серумът на Idealia, който най-вероятно ще видите в любимите ми за Юли, които мисля да кача тази сряда и кремът Slow Age. Той е много лек и има SPF 25, но не работи добре със серума. Не знам защо, но не трябва да се използват заедно. Иначе като изключим силния аромат много ми допада, приятен, не лепне, попива бързо. И е в много яка опаковка. Надявам се да slow-не age-a, че никой не иска да age-ва. :D


Не пропускайте да се Абонирате за канала ми и да включите камбанката, защото един от Giveaway-ите ще бъде именно в YouTube. Ама няма да издавам кога, ще ги правя изненадващо и разбъркано, но ще издам, ако сте изпуснали снимката във Facebook, че са цели 5.

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара