Review: Pixi Beauty | Glowtion Day Dew*

Здравейте!

Ах, само да Ви кажа от кога отлагам това ревю. Всъщност не само това, а на още няколко skin care неща, които използвам в момента. И то поради най-странната причина на света, просто защото ги харесвам твърде много.

Аз съм от онези странни хора, които когато харесат нещо подхождат с по-голямо недоверие. Особено, когато става въпрос и за нещо, което не се продава свободно по магазините в България, преди да кажа, че е страхотно трябва да съм 150% сигурна в мнението си.

А както може би се досетихте ... аз много харесвам Glowtion Day Dew. И ако следите блога от години знаете, че бягах като дявол от тамян от всичко блестящо. Истината е, че през последните години начина, по който се опитвам да се справя с мазната си кожа се промени, а и самата ми кожа също. Бих казала, че периодът, в който използвах крема също доста повлия на мнението ми за него. Точно прехода между зимата и пролетта и дългата студена пролет са една от причините да го харесам. Защото това определено не е крем за много мазна кожа, но е идеален за всички други типове, дори и за комбинирана към мазна.


Всъщност не казах за какво е ревюто днес - Glowtion Day Dew на Pixi Beauty. Дали ще Ви изненадам с информацията, че от Pixi предлагат само 3 крема за лице, като един от тях е нощен. Остават 2 ... какво Ви говори това? Винаги като видя бранд с подобно структурирано портфолио винаги си мисля, че те определено знаят какво правят, щом могат да си позволят да предлагат такъв ограничен избор. Не знам дали има други, които мислят като мен?

Да се върнем на крема. Той се води озаряващ дневен крем с глицерин, лавандула и мика. Формулата му е кремообразна и лека. Има невероятен озаряващ ефект, има като холографски микро перли, които придават супер блясък на кожата. Въпреки че има блясък, който се вижда с просто око не изглежда лъскаво. Знам, знам ... парадокс, трудно е за обяснение, но е факт.

Има аромат на лавандула и билки, приятен и ненатрапчив. За опаковката няма да говоря, сами виждате, че е много красива, а и удобна, защото е с помпа. Pixi определено много ги бива с опаковките, изглеждат толкова луксозно.
Съдържание:
Water, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Glycerin, Sorbitan Sesquioleate, Titanium Dioxide, Cetyl, PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Synthetic Fluorphlogopite, Sodium Chloride, PEG-10 Dimethicone, Mica, Calcium Titanium Borosilicate, Phenoxyethanol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Tin Oxide, Silica, Kaolin, Silica Silylate.

За съдържанието:
Мога да кажа, че е стандартно, няма парабени и минерално масло, има силикон. Също така има лаванудлово масло, мика и каолин, както и глицерин.


Като заключение ще кажа, че дори и да е пълната противоположност на всичко, което съм харесвала преди, аз обожавам този крем и определено ще ми е много мъчно, когато свърши. Има много блясък и може да не допадне на момичета с много мазна кожа, но според мен би се харесал на страшно много хора. От както го използвам използвам грим в ежедневието си много рядко, което според мен говори достатъчно, за това колко много го харесвам.


Pixi Beauty | Glowtion Day Dew- 35 мл. цена: $24

Love,
Snejana

*Продуктът е изпратен от PR. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

1 коментара

  1. Всъщност това BB крем ли е или обикновен крем? Нанесеното на ръката изглежда малко като цветно покритие.. нещо средно между ефект от BB крем и хайлайтър.

    ОтговорИзтриване