Review: Pixi by Petra | Hello Rose! *

Здравейте!

В този слънчев, пролетен ден ми се пише за нещо точно толкова свежо и някак си пролетно. Не Ви ли изглеждат опаковките на Pixi някак точно като за този сезон?

Тъй като получавам доста въпроси за марката мога да Ви препратя към канала, където говорих повече за нея в това видео --> тук.

Ревюто днес е посветено на комплекта Hello Rose, който включва 3 продукта на марката, като гланцът е в делукс размер, другите два продукта са в стандартни опаковки.


Glow Booster е течен хайлайтър в много интересен цвят, някак холограмен. Води се цвят е Peach Gold и е много нежен. Формулата е доста странна, като крем, но много лек. Нанесен на лицето не се усеща лепкаво или мазно, а леко свежо и охлаждащо. За съжаление няма този интензивен цвят (за съжаление само за лудите по хайлайтърите, за другите изглежда точно като блясък идващ отвътре) Хубавото е, че може да се напластява и да стане по-интензивен. Иначе само след едно нанасяне ефектът, който дава на кожата е много нежно сияние без едър блясък

Blush Duo-то включва руж и хайлайтър в розово, цветът е Peach Honey. Не знам защо все се казват peach, а не rose или нещо от сорта, но нищо де. Нюансът на ружа е розов, който изглежда като естествена руменина. Хайлайтърът е брутален, много интензивен, много блестящ. Нямам търпение да го пробвам и пред камера. Определено ми е много любим.


Последният продукт в сета е LipLift Max, което е гланц за устни, но е доста пигментен, придава цвят на устните, нюансът се води Honey Sheen, нежно розово кафяво, което изглежда като блестяща версия на my lips but better. Има много силен ментов аромат и охлаждащ ефект върху устните, но не усещам да стават много по-големи. Но е страхотен ежедневен гланц, не очаквайте wow ефект, ако не харесвате гланцовете за обем, този ще Ви допадне.

Серията включва и още един комплект, който се казва Hello Glow! и е в по-златистата гама. Отново включва 3 продукти, дуо руж и хайлайтър, гланц за устни и строубинг крем. Според мен той е по-подходящ за кожа с по-дълбок тен.


Като заключение ще кажа, че както вече знаете съм фен на марката и до сега не съм оставала разочарована от продуктите им. Комплектът е хубав, но не е must have, въпреки че продуктите са многофункционални. Според мен е много добра идея за подарък, няма човек, който да не му се зарадва, а цветовете са много подходящи за много различни тонове кожа и коса. Хайлайтърът е брутален, беше любов от първо нанасяне. И както казвам всеки път ... нямам такъв в колекцията си.

Pixi by Petra | Hello Rose! - цена: около 45 лв.

Love,
Snejana

* Продуктите са изпратени от PR. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

4 коментара

  1. Съгласна с всичко написано! На мен комплекта ми допадна много. Съвпада с личният ми вкус :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И другият изглеждаше супер. Като цяло всичките им сетове са много добри. :)

      Изтриване
  2. От къде можем да купим този комплект в България къде се продава

    ОтговорИзтриване
  3. В началото на поста има линк към видеото, в което подробно обяснявам от къде може да се поръча до България. 😊

    ОтговорИзтриване