PR packaging unboxing | Part 9

Здравейте!

Имам да дописвам една презентация за университета, ама как не ми се занимава с умствен труд в 21.30 вечерта... за това реших да си почина с нов пост в блога, пък после ако спре да ме мързи може и да го напиша. И без това тези дни денят ми е по 25-26 часа, защото строго си следвам правилото, че ще спя след като си свърша работата. Най-неприятното е, че знам къде губя много време - в пътуването, но все още работя по проекта ми за телепортиране. След 1000 години може и да го измисля.


Почти година от както започнах тази серия, а аз все гледам на нея като "новата серия", а после времето не минавало бързо. Направо трябва да има нова мерна единица за измерване на времето.

Започвам по същество, защото това е постът с най-много снимки и не чак толкова текст :D

Най-уникалното в тази колекция бяха миглите и то не толкова самите мигли, колкото мъничкото лепило към тях. А също така и несесерчето. Веднага намери място в дамската ми чанта. Другите неща са интересни, но не са уникални или незаменими. И да се върна към лепилото ... мнооого е добро, моля милите хора от Essence да го направят в голяма опаковка!


Спомняте ли си мистериозната кутия ... ами беше Fa, казвам, че не познах. Хич не се справих с разгадаване на мистерията. Пробвах дезодорантите и съм сигурна, че си имат техни фенове, знаете, че аз предпочитам друг тип средства против изпотяване. P.S. чорапките са страхотни!


За течното, матово червило на Bubbly Cosmetics не мога да кажа нищо лошо, определено съм фен на формулата. Страхотна! Даже мисля да си поръчам тъмно кафявото. Може да видите ревюто му --> тук.


Да Ви кажа често изобщо не харесвах серията Idealia. Правеше кожата ми мазна, а серумът си беше като лек фон дьо тен. За това изпаднах в екстаз, когато разбрах, че са променили формулата им. И това точно в момент, в който използвах Skin Sleep нощния крем от серията. Така че нямам търпение да ги тествам по-старателно.


Имам доста любими аромати от Avon, като Luck и Perceive Dew, Viva La Vita ми хареса, но за кратко беше в топ 3 на най-използваните аромати. Харесва ми това, че много ми прилича на друг известен аромат, само че не мога да се сетя на кой. Трябва да започна да го използвам по-често. Много свеж, сладък и флорален аромат. В момента използвам най-често Perceive Dew, който е свеж и цитрусов и много пролетен.


Тотално съм обсебена от Pixi. Нещата им наистина са страхотни и 4-те продукта на снимката са страхотни. Скоро ще им направя и отделни ревюта, защото съдържанията им са интересни и си заслужава да се пише за тях. Повече за това как може да се поръча до България --> тук.


Три нови мицеларни води от La Roche Posay за мазна, чувствителна и за много чувствителна кожа. Според мен сред последните две по състав няма кой знае каква разлика. Не се и забелязва при употребата им, но важното е, че са много хубави. Радвам се, че обновиха формулата ми. Най-любимата ми е тази за мазна кожа, разбира се. Не я изсуваша, кожата ми се чувства добре, свежа и почистена.


Ревю на всички нови цветове може да видите --> тук, а видео със това как изглеждат на лицето ми може да видите в клипа --> тук.

Червилата ColorSensational са с различни формули, това доста ми хареса. Матовите са от тъй наречения комфортен мат, който е приятен за носене, но се налага по-често подновяване.


Една страхотна палитра, идеална за всеки, който е повлиян от тренда за палитри в подобни цветове и розово-червено златист грим. Аз направих два с нея, може да ги видите --> тук и гримът от рождения ми ден --> тук. Страшно много ми харесва. Цветовете са пигментни, има пресовани пигменти, които са като разтопен метал, толкова блестящи. Има и матови, отново в топлата гама.


Толкова време исках да пробвам серуми за мигли, защото виждах отличните резултати при другите и се радвам, че от Lash... Lash ... Baby ми изпратиха техния за проба. Доста по-различен е от стандартните от гледна точка на апликатор и формула. Опаковката е много готина и супер сладурска. Използвам го от известно време и определено има видим резултат. Миглите са по-дълги и черни. Ще Ви държа в течение как тече процесът по растежа им.


Това бяха продуктите в брой номер 9 на PR-ските пратки. Мисля този месец, да публикувам и номер 10, за да мога да стигна до актуалните неща и ако се получи да ги комбинирам и с видео. Но ще видим, че ми е малко трудно да ги съчетавам в последно време.

Love,
Snejana

*Всички продукти са изпратени от PR. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

2 коментара

  1. Много добре ти се е получил този пост :) "Да си почина с нов пост в блога" искрено ме разсмя :) Радвам се, че не съм само аз. Вечер имам тонове домашни задължения, домашни /не мои/, но и аз си почивам с някой друг пост в блога. Касика и много разтоварващо :)

    ОтговорИзтриване