March Favourites / 2017 + Video

Здравейте!

Поста в блога по темата с любимите ми продукти малко се забави, но не знам защо си мислех, че е вече написан и публикуван. Щеше да е хубаво, ако елфите я бяха свършили тази работа, но уви сама ще трябва да си го напиша.

Ето, че вече е средата на Април, аз като Ви казвам, че годината минава много бързо... По този повод реших да заснема едно по-различно видео, в което говоря точно за това, защо не трябва да си губим времето и да правим неща, които не ни правят щастливи. Видеото тук! И всъщност не го споменавам, но всъщност това, което казвам не се отнася само за работата или образованието, а и за отношенията между хората. Може да кажете, че не е правилно, но сами виждате как бързо лети времето и наистина не си засужава да сте с хора, които не Ви обичат, не държат на вас и не Ви оценяват. Както за работата, така и най-вече в личния Ви живот. Надявам се все пак видеото ми да има смисъл и да вдъхновя някой или поне да го накарам да се замисли.


Но да се върнем на любимите ми за Март неща. Този месец са доста нови и разнообразни. Започнах добре месеца с рождения ми ден, който беше на 1-ви. Тази година наистина го отпразнувах много добре, радвам се, че имам такива добри приятели. Наистина се броят на пръстите на едната ръка, но знаеш, че ако имаш нужда от помощ те ще са насреща. Влог от деня гледайте --> тук.

Започвам с любимия ми парфюм в духа на пролетта и хубавото време. Lierac Sensorielle е тоалетна вода с аромат на цветове на 3 цитрусови дръвчета- портокал, грейпфрут и мандарина. Като по-различното е това, че не съдържа алкохол и може да се използва и върху лицето, като има хидратиращо и освежаващо действие. Ароматът е сравнително траен, особено, когато няма алкохол. Ароматът е много свеж и пролетен, идеален за сезона.

Пяна за под душа от Nivea. Един нов на пазара продукт. През последните два месеца използвам този продукт и ми харесва, защото е по-различен. Изглежда като пяна за бръснене, но освен да омекотява кожата има и почистващо действие. Така пестите и от пяна за бръснене. Хареса ми варианта с бадемово масло, защото мирише много нежно.

За лицето си също използвам няколко нови неща, които ми харесаха. Първото е нежният гел за лице на Bioderma, който деликатно разтваря грима и почиства кожата без да я изсушава. А другото е хидратиращия серум на Thalion. Не знам дали тази марка Ви е позната, но лично аз не бях чувала за нея. Серумът ми хареса, защото оставя кожата много освежена, като концентрирана вода е, която прониква в дълбочина. Не съм имала проблеми с дехидратирани петна по кожата от както го използвам. Също така оставя едно такова луксозно усещане, защотот опаковката е много приятна. Мисля да му направя отделно ревю, за да разгледам по-подробно състава.

Последният ми любим продукт е новият фон дьо тен на Catrice Made to Stay 24h, който е идеален за преходен фон дьо тен между сезонита, особено ако сте със смесена кожа. Ако сте със супер мазна кожа може би ще Ви трябва и пудра, както и корекции след 5-6 часа, но хубавото на фон дьо тена е, че и след няколко часа изглежда добре. Покритието е средно, а формулата кремообразна. Може да видите как изглежда във видеото --> тук.


Любимата ми книга този месец е "Малкият наръчник по хюга". Ако искате да разберете повече за това какво е хюга и засужава ли си тази книга, то непременно гледайте видеото!

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара