Първи впечатления: Lidl | лятна лимитирана серия

Здравейте!

Изобщо не бях планирала да правя тази публикация. Сигурно си личи и по снимките, но след всички коментари, които получих през последните 3 дни реших, че това е най-лесния начин да споделя мнението си за продуктите от лимитираната, лятна серия на Lidl.

Убиват ме с техните продукти, толкова много пари оставям там всеки път, че сърцето ме боли. А с тази серия продукти за лице и цяло направо съм пред фалит. Но как да кажеш не на тези сладурски опаковки?

Лимитираната серия включва супер много неща, за това ако Ви е интересно и все още не сте ги видели (което ме съмнява) може да ги видите --> тук.


Аз ходих три пъти и повече няма да влизам, защото знам, че ще си взема още нещо. Започвам с двете неща, които си бях набелязала още преди да ги заредят, а именно мус за изкуствен тен и спрей за изкуствен тен. Предварително знаех какво да очаквам, защото това са ми може би двете най-любими форми на подобни бронзиращи продукти. Подобен спрей има на Balea, а мусът е Avon. Лошото в ситуацията е, че варианта на Lidl ми хареса повече. Мусът е прозрачен и някак се нанася по-лесно. Спреят е много фин и лесен за употреба. След нанасяне на продукта е необходимо да подейства около 3 часа, като няма да лъжа започва да мирише с типичния за автобронзантите аромат след около 1 час. Ефектът е приятен златист нюанс на кожата, според мен има възможност за наслояване. Като заключение - много ми харесаха! Цените са около 7-8 лв. за брой.

След това си взех и гелът за бръснене. Типичен гел, отново прилича ми на продуктите на Balea. Единсвената разлика е ароматът, който е на диня. Цената е около 3 и нещо. А дали да си го вземете или не, зависи само от това дали имате нужда от подобен продукт.

Друг интересен продукт, който също съм използвала от продуктите на Balea е лосионът за тяло спрей. Тук обаче вариантът на Lidl ми допада повече. Страхотен аромат, много хубав състав. Втората съставка е екстракт от алое вера. Има супер свеж аромат на кайсии и много фин спрей. Много ми хареса, минусът е това, че трябва да пръскате внимателно иначе цапа. Цената беше около 4-5 лв.


Маслото за тяло бях решила да не купувам, но след като го помирисах не се сдържах и си взех това с кокос. Всъщност изобщо не видях другите две, защото както вече казах слаби са ми ангелите. Маслото е с много приятна формула, мазна, но попива бързо. Опаковката е огромна, цената е около 7-8 лв. Ароматът е сладък и кокосов. Запазва се върху кожата, но не я оставя хидратирана за целия ден.

И последният продукт е скрабът за тяло. Отново го има в три аромата, като аз се спрях на прасковата с хибискус. Формулата е средно скрабеща. Ексфолиантът е захарен. Оставя кожата приятно мазна, не прекалено. Идеалната среда казано накратко. Банята мирише страхотно след употреба. Цената е около 6,50 лв. Харесва ми, но бих го препоръчала само заради аромата.


Като заключени ще кажа, че определено тази лимитирана серия успя да предизвика интерес у мен. Интересни продукти, хубави аромати, добър състав. Приемливи цени. Жалко, че са лимитирани. Това е единсвеното, което не харесвам в тях!

Пробвахте ли ги?

Love,
Snejana

You May Also Like

4 коментара

  1. Снежи, муса и спрея за изкуствен тен могат ли да се ползват самостоятелно или трябва в комбинация за по-добър ефект? Кой от тях според теб е по-икономичен и върши по-добра работа? Имаш ли наблюдение от други подобни продукти колко трае "тена" прихванат от тях? Извинявай, че те затрупах с въпроси :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма проблем за въпросите, значи аз не ги използвам един върху друг двата продукта, спрея е за горната част на тялото, защото с него е по-трудно да станеш на петна, а и така плавно си преливам деколтето към бялото лице. Мусът го използвам за краката, защото ми е най-лесно. Спреят също е идеален за труднодостъпните места. Трудно ми е да кажа кои е по-икономичен, но спреят си е глезотия в общи линии, ако се стараеш и с муса ще стане това, което описах. Най-добре е с ръкавичка, но лошото е, че трудно се намират. Тенът трае около 3-4 дни, като 2 пъти на 8-10 дни правя цялата процедура. :)

      Изтриване
  2. Тъкмо разглеждам брошурата на Lidl и се сетих за инстаграм сторитата ти.Много подробно си ни разказала за продуктите и предизвика интереса в мен.Тук в Испания серията излиза на 27 април и с удоволствие ще пробвам някой от тях.Целувки и прегръдки! 💋💋💋

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, радвам се, че някой гледа сторито и го намира за полезно <3

      Изтриване