PR packaging unboxing | Part 8

Здравейте!

Все си повтарям, че ще изчистя старите публикации от серията, за да са по-актуални ама нещо все не стигам до тях. Знам, че има смесени мнения дали всъщност да продължавам с нея или не и все Ви питам какво мислите. Хем гледам да има, но пък и да не са прекалено, лошото е, че в чернови имам още 2.

Гледам "Невероятния спайдърмен" и не знам защо, но Спайдърменът, който помня е доста по-различен, явно това е някаква нова версия, нещо съм назад с тези филми. Странно как винаги като видя този филм се сещам за "Квартала на богатите" и сцената със Сет и Самър. Има ли някой друг като мен?
За продуктите на Pixi имам цяло видео, там отговарям и на най-популярните въпроси за това как и от къде може да се поръчат техните продукти. От опита ми, който имам до сега с марката мога да кажа, че е една от най-добрите марки, които съм използвала изобщо до сега. Тази палитра е истинска красавица, толкова пигментни цветове, толкова многофинкционални. От както я имам я използвам всеки ден, защото цветовете за вежди са точно моите.


Aven TriXera е един наистина много добър лосион за суха кожа, много нежен, прави кожата като кадифе, за съжаление няма аромат. Ако миришеше на кроасани с шампанско щеше да ми стане незаменим продукт.


Essence и Catrice направо се скъсаха да пускат лимитирани серии, за съжаление забелязвам една закономерност ако харесам много една серия, то другата изобщо не ми допада. Например от Winter Glow на Essence нищо не ми хареса, признавам супер иновативни като идеи, в момента доста брандове пускат подобни продукти като червило под формата на пудра или руж в идентична опаковка, но просто не са моите продукти. От друга страна серията на Catrice много ми хареса, все пак са хайлайтъри. Всичките са хубави, различни формули, за да задоволят нуждите на всеки, без значение какъв вид продукти харесвате. На мен най ми допада стандартният, в розовата гама и този, който е с апликатор. Повече за тях --> тук. 


Продуктите на Llums така и не ме грабнаха, имам си любими техни сенки, но червилата не ми допадат, като формула са горе долу, но опаковките са толкова евтини, че не си заслужават изобщо. Лаковете са сравнително добри, аз като цяло не съм много придерчива, когато става въпрос за това. Хайлайтър-стикът обаче ми хареса, особено когато имам база за сравнение с един идентичен на Catrice. Този определено е по-хубав, прелива се по-добре и изглежда много естесвено върху лицето.


Повече за новите продукти на Bourjois може да видите тук, а скоро и във видео. Много харесах палитрата, има доста интересни цветове подходящи за опушен грим. А и опаковката е много яка, от друга страна обаче със спиралата нещо не си допаднахме, някак не можа да ме спечели. А стробинг гелът не е must have, но е доста многофункционален продукт, защото може да се смесва с фон дьо тен за по-блестящ ефект или да се използва самостоятелно.


Wilkonson предлагат огромно разнообразие от различни модели самобръсначки. Един от най-новите е тази, която може да се постави на стената в банята. Удобна е за по-труднодостъпните места, защото главата и е по-тънка.


Изненада от Nivea е красивата перлена гривна вдъхновена от перления anti-age серум за възвръщане на обема на кожата. Интересно изглежда, формулата е малко странна, но мама трябва да каже как се усеща при по-дълготрайна употреба, защото не е за моята кожа.


Вече не толкова новите продукти на Aura може да видите тук, наистина доста съм назад с тези публикации. Палитрите са в две цветови разновидности, като са супер непретенциозни и идеални ако си правите обикновен ежедневен грим. Контуриращата палитра от друга страна е страхотна, нея я препоръчвам на всеки, ревюто и може да видите тук.


Бях на представянето на новата зърнена закуска на Nestle с овес, като закуската си е доста хубава, но според мен е ок само за хора, които не харесват обикновени овесени ядки, иначе е по-добре да си ядете тях. Една кутия ми стигна за около 10 дни, като закусвах горе долу в обозначената на опаковката доза. Минус за мен е наличието на твърде много захар. Иначе е супер ако бързате сутрин и обикновено не закусвате, защото приготвянето отнема по-малко от 1 мин.


Uriage представиха нова серия за хидратация на кожата с термална вода. От всичко най-много ми хареса серума, наистина страхотен. В момента използвам мицеларната вода и ми харесва повече от хидратиращата вода на Bioderma. Много е приятна. От серията има още лосион за тяло, масло за тяло и хидратиращ крем, който е в два варианта с SPF и без. Ако искате да пробвате нещо от тях, препоръчвам Ви серума.


Ако искате да разгледате други публикации от серията PR  packaging unboxing, може да го направите --> тук.

Love,
Snejana

*всички продукти са изпратени от PR-и.

You May Also Like

0 коментара