January Favourites / 2017 + Video

Здравейте!

Първият месец от годината мина, а имам чувството, че и вторият е наполовина и пак ей, така ще се изтърколи и 2017 и направо се депресирам. Преди време бях чела някъде защо животът на възрастните минава по-бързо или всъщност от къде идва това усещане, че времето тече по-бързо. И всъщност това е заради процесът на научаване на нови неща. Когато сме малки всичко покрай нас е ново и отнема повече време на мозъка да осмисли новите неща, за това и времето един вид протича по-бавно, докато когато при възрастните рутината на ежедневието остава това впечатление за дни, които просто изтичат.

От написаното до тук си вадя заключение, че трябва да започна да чета повече книги на теми, от които нищо не разбирам. По едно време много четях книги за физика, необятна тематика и много интересна, препоръчвам ти. Въпреки, че във видеото за любимите ми продукти говоря за две книги по социология, ще си имате доста за четене.


Започвам по същество с любимия чай - Breathe Deep от Yogi Tea. Много приятен чай, който има голямо разнообразие от съставки. Заложих на него докато бях болна и изобщо не съжалявам. Това е първият чай на марката и определено ще опитам още. Има spicy-sweet вкус и сгрява цялото тяло.

През изминалите два месеца кожата ми е суша, климатикът направо издърпва влагата от цялото ми тяло и се чувствам нещо между стафида и сушена ябълка. Лицето ми е сухо дори и след като използвам масло вечер. За това започнах да използвам хидратиращи продукти още от продуктите за почистване. Вечер като трета стъпка в почистването използвам мицеларната вода на Bioderma Hydrabio, която е мицеларната вода за суха кожа на Bioderma. От години признавам само зелената версия, която според мен е и най-добра, но тази пък е супер ако кожата Ви е суха. Повече за мицеларната вода --> тук.

След това започнах да използвам и още един хидратиращ серум с хиауронова киселина на Pharmatheiss - Pharma Hyauron. Формулата му е много лека, прилича на вода. Нужни са няколко капки за цялото лице. А за устните използвам балсама за устни от същата серия, който придава обем. И го харесах още от първото нанасяне. Устните стават пухкави и хидратирани, като балсамът придава лек розово-червен нюанс, който изглежда много естествено. Ревю --> тук.

За тялото отново заложих на плътно масло за тяло, а кое е по-добро от маслото на Alverde от зимната серия Winter Love. Не знам дали забелязвате, но когато става въпрос за суха кожа всичко е в синьо. И за маслото- плътно, интензивно. Попива сравнително бързо и има страхотен аромат. Ревю --> тук.

И последното ми любимо нещо е палитрата за опушен грим на Bourjois. Намирам я за страшно интересна, защото в дрогерията няма много палитри с подобни по-тъмни цветове. Все са наутрални, розови или някакви по-шарени, докато цветовете в le smoky palette са уникални дори за моята колекция от сенки за очи. Повече за палитрата може да видите --> тук.

-

Имайте повече поводи времето във вашето ежедневие да тече по-бавно!

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара