November Favourites / 2016 + Video

Здравейте!

Оплаках се преди няколко публикации, че годината изненадващо няма да приключи както си мислех, ама какво да се ядосва човек, когато нищо не зависи от него, както се казва любимото ми в последно време: "важното е да сме живи и здрави" 😅  ама то наистина си е така, нали?

В YouTube са се наредили малко еднакви видеа, но от края на следващата седмица ще имам повече време и ще снимам няколко идеи, които имах, а за които все не ми стигаше време.

Но днес ще говоря или по скоро пиша на така добре познатата Ви тема - любими продукти през месеца. Точно преди няколко дни си мислех за най-любимите ми неща през 2016 и определено тези публикации ще ми помогнат в избора.


Част от първия прекрасен, коледен подарък, който получих тази година беше палитрата на Makeup Revolution  с матови цветове. На пръв поглед не изглежда специална, но наистина е палитра, която е истинско, малко бижу. Цветовете са с идеалната пигментация, преливат се лесно, а изборът е голям. През този месец любимата ми комбинация беше от двата сиви нюанса, което си е изненада и за мен, защото избягвам да използвам студени цветове, което явно е голяма грешка.

Едно малко допълнение към този сив грим е пресованият пигмент на Douglas, който нанасям с пръст и успява да придаде точно тази празнична щипка очарование, от което се нуждае всеки зимен грим. Много ми допадат тези сенки, страхотно блестящи са!

И като говорим за блясък - нямам никакви спомени дали не го включих в някоя друга публикация, но явно съм заслепена от красотата му- хайлайтъра от новата колекция на Lollipop Cosmetics е просто невероятен. Като цвят прилича на Mery Lou на The Balm, но извинете ме за богохулството, но мисля, че е по-добър. Прелива се по-добре с кожата, буквално изглежда така все едно светлината я излъчвате Вие, начинът по-който изглежда върху кожата е по-различен, но според мен и по-красив. Да не говорим за това, че изглеждат идентично, а имат 25 лв. разлика в цената.

Продължавам с отговорника за естественото сияние на кожата ми, а именно серума на Lierac Hydragenist - все се чудя как да го опиша, как точно действа, но и аз не знам. Просто прави кожата да изглежда по-добре, не знам и аз до ревюто му има време да измисля как да го обясня правилно, а за другото гледайте видеото --> тук. Първоначално си мислех, че в аптеката са ме прецакали, като не ми дадоха да си купя Mesolift, но сега изобщо не съжалявам.

Отново на празнична вълна - кремът за ръце с канела и мандарина на Yves Rocher направо има побъркващ аромат, не знам как, когато бях в магазина не избрах него, а този с какао и круша, като определено канелата и мандарината са моя аромат. Също така всички кремчета от серията са с много лека консистенция, която попива мигновено, а оставят кожата мека за няколко часа.

И последното нещо, което макар че е вдъхновено от източната култура, за мен отново носи празнична нотка (сега е това време в годината, в което дори и кокосов орех мога да свържа с зимна, коледна картинка) червеното червило от лимитираната серия на Aura - Geisha е идеалният за мен червен, празничен цвят. Казват, че за всеки си има най-подходящ нюанс червено червило, а според мен този е моят. Като трайност е добре, след ядене ще имате нужда от поправки и не е напълно kiss proof. (Скоро ще има ревю на серията)


Весел декември и не пропускайте да гледате видеото, за да разберете кой е любимият ми чай (издавам, много е Коледен), а също и как точно си пия кафето сутрин, отново по доста празничен начин.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара