Нови продукти: Catrice, Essence, Bourjois и Llums

Здравейте!

Сезонът е доста интензивен от към нови продукти. Фирмите се надпреварват да пускат нови и нови лимитирани колекции за радост на всички любители на козметиката и за нещастие на и без това изтънелия ми бюджет. Днес ще споделя с вас някои от най-новите продукти в дрогерията на Llums, Catrice, Essence и Bourjois.


Започвам с Llums - това е марката на Лили, сигурна съм, че в последно време ги виждате на много места. За момента съм много доволна от сенките за очи, имам едни, които са в прекрасен зелен цвят, скоро ще има и грим с тях. Пигментирани, без да се разпрашават. Червилата са различни, като формула са мат, който е комфортен за носене, опаковката обаче се усеща много евтино. По-скоро бих ги пропуснала. Лаковете за нокти все още не съм ги изпробвала, четката изглежда добре, но формулата е малко бледа, надявам се да ме опровергаят.


За момента това, което ме е впечатлило най-много от Llums (след сенките за очи) са хайлайтър стиковете. Не знам дали си спомняте преди няколко месеца си бях взела подобен стик на Catrice и до някъде ми хареса, но ме дразнеше това, че не се прелива лесно с кожата и е малко текстурен, няма такава дума, но не знам как да го обясня по друг начин. Пълната противоположност е стикът на Llums, толкова хубава формула, прелива се много лесно и придава едно такова красиво естествено сияние. Може да видите как го използвам в последното ми видео --> тук.


От Llums се пренасям към любимите ми продукти от Bourjois, за мен това е марката с най-добрата дрогерийна козметика. Фон дьо тените, коректорите, пудрите са великолепни. За спиралите съм по-скоро със смесени чувства, но аз съм малко странна, когато става въпрос за миглите, май съм доволна, само когато съм с изкуствени.

Точно за сезона са новите продукти от Bourjois, защото с тях може да се направи идеалния грим за Нова Година, това беше и първото нещо, което си помислих, когато ги видях. Спиралата Volume Reveal обещава невероятен обем, а най-хубавото е, че има увеличително огледало. По-скоро бих казала, че на 2 пласта придава ежедневен обем, нищо прекалено УаУ. Четката е силиконова, с много ситно наредени силиконови косъмчета. Добре разделя без да слепва миглите.


Черешката на тортата е палитрата за опушен грим Le Smoky Palette. В малката и компактна палитра са събрани цели 8 цвята, има и огледало, което се върти на 360 градуса. Опаковката се усеща много луксозна, като цяло съм фен на цялата серия с подобни палитри на Bourjois. Сенките са пигментни, но сухи, което значи, че е добре, когато използвате палитрата първо да направите очите, а след това лицето, за да избегнете падането на сенки под очите. Много харесах палитрата най-вече, защото има цветове, които нямам в други палитри, а и защото има 3 с невероятен блясък. Нямам търпение да снимам грим с нея.


Следващият продукт е  Bourjois Sculpt Light Highlighter, което е течен хайлайтър. Текстурата се води ултра лек гел и съдържа ултра леки рефлектиращи перли за красив стробинг ефект. Естествено на снимка е доста трудно да бъде уловен този ефект, но се надявам на живо да изглеждам като някакво митично създание след като се намажа с него. А само като се замислите за това, че до преди 2 години отричах хайлайтърите ... После хората не се променяли! 😂


Преминаваме към двете нови лимитирани колекции на Essence - Winter Glow и на Catrice (уникалната хайлайтър колекция) Prêt-à-Lumière. Макар, че казах нови само за 2 дни в Лилито до нас нищо не е останало, така че имайте това предвид.

Започвам с Essence. Обичам техните лимитирани колекции, защото имат страшно интересни неща, но много често се случва, когато ги видя на живо да не ми допаднат толкова. И с Winter Glow стана нещо подобно, макар, че и двата продукта да са много интересни и иновативни срещнах трудности при използването им. Особено на ружа, който има опасност да Ви направи розова точка на лицето, въпреки че цветът е много красиво розово-прасковено. Продуктът за устни е мнооого интересен, прилича повече на сенки за очи и повярвайте ми няма да се огранича до това да го използвам само върху устните. Странен е, защото е на прах и срещам проблем с нанасянето му, но все още се упражнявам. Цветът от друга страна е много красив.


Със стикерите за нокти съм сигурна, че проблемът си е изцяло мой. В момента даже съм със стикери от Jumbo и за 2 часа се разлепиха и започнаха да падат, въпреки че сложих топ лак отгоре. За това дори не мисля да пробвам тези от Winter Glow серията, защото само ще ги съсипя. Споделете как да ги сложа без да паднат?

Преминавам към Catrice и наистина удивителната лимитирана колекция Prêt-à-Lumière. Има различни продукти за придаване на хайлайт на лицето. Най-интересното на тази колекция е това, че продуктите са с много различни текстури. С една дума има хайлайтър за всеки вкус.

Лично за мен най-интересен е дефиниращият блясък за лице, защото е най-интензивен, като цвят. Харесва ми и апликаторът, с който се нанася, защото е много мек. Блестящата пудра се предлага в 3 цвята, като този на снимката според мен е най-интересен, защото не е традиционният златист или сребрист хайлайтър. В опаковката много прилича на ружа на NARS, но нанесен на лицето не е толкова интензивно розово. Озаряващият серум, за който бях писала във facebook не ме впечатли толкова, колкото си мислех. Изобщо не беше интензивен, както се надявах.

Стробинг гелът определено е сред по-нестандартните продукти. Подобен наскоро имаше в лимитираната колекция на Glam&Doll на Aura, но той беше в розовата гама, докато този е в по-златистата. Определено е странен, все още не знам какви са ми чувствата към него.


От серията има още винилов гланц за устни, но в магазина нямаше останали цветове. Моливи за акцент на очите и спирала с блясък, която нямаше тестер и може би трябва да потърся снимки, за да знам за какво точно става въпрос.

Кой нов продукт в дрогерията Ви направи най-силно впечатление?

Love,
Snejana

*Продуктите са изпратени от PR. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

7 коментара

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Както съм написала публикацията не е платена. И наистина съжалявам ако мислиш, че на някого в България плащат. За 4 години съм писала 1 единствена спонсорирана публикация и тя дори не е била за козметика. Ако изкарвах някакви пари от 4-5 часовия си труд всеки ден в блога и в youtube, нямаше как да се чудя ще успея ли да си платя тока този месец и по цял ден да съм на работа, за да се прибера и още 5 часа да седя на компютъра, за да си напиша публикацията. Наистина ми стана много тъжно, защото предполагам, че не само ти мислиш така. :(

      Изтриване
    2. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
  2. Butter-ът Winter Glow е чудесен ! :)) За червилото обаче май ме отказа....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ей, сериозно ли беше останала една бройка в магазина трябваше да го взема. :)

      Изтриване
    2. Ами от към хидратация е средна работа, но ухае много нежно и е тоолкова коледен 😀

      Изтриване
  3. И аз пробвах колекцията на Catrice.Взех спиралата от колекцията.Загледах повече strobing гела и му се чудя още.

    ОтговорИзтриване