Haul: Нови есенни покупки + Video

Здравейте!

Мога да определя днешния ден като доста продуктивен, но противно на очакванията работата от вкъщи не е песен, а си трябва голяма организация и лични качества, за това да успяваш да направиш всичко, което трябва и да ти остане време за нещата, които искаш. За това макар и след много спънки от страна на "милите" хора в ЧЕЗ, днес ще има и нов клип.

Много съм щастлива, че това е първото видео снимано в новия ми дом, като цяло организирането на нещата ми е най-трудно и ми беше странно да се пречупя психически, че вече ще снимам по по-различен начин. Но все пак това е публикация за нови продукти, а не "размисли и страсти" за това, че снимането винаги ми е било най-сложното в подготвянето на едно видео.

Покупките започват с едно посещение на Зелената седмица пред Народния театър, от която си тръгнах с така желаното масло за тяло от Zoya Goes Pretty - Кокосово-портокалов крем, мирише умопомрачително и въпреки че пише, че не се яде, ако много го закъсам може и да му посегна. Ароматът е на черен шоколад с парченца портокал. Бях решила да си взема още и шипково масло, защото моето свърши, но нямаха, за това се спрях на масло от японска камелия, защото на опаковката пишеше, че било "тайната на гейшите" за красивата им кожа. За сега не знам дали е ще ми хареса, но все още смятам, че по-добро от шипковото няма.


От изложението си взех още и чай с джинджифил и праскови на English tea shop, защото съм на някаква джинджифилова мания в момента, за това и след това си взех и градински чай и джинджифил на Биопрограма с надеждата, че ще е по-джинджифилов, но май ще трябва да се спра на чист джинджифил. Друг чай, който да мога да си пия вечер е върбинка на Ahmad tea, но не е нещо, което ще купя отново. Чайът "Лека нощ" на Clipper беше много по-хубав, следващият път ще си взема пак от него.

След едно посещение на Ремедиум си тръгнах с два душ крема на Cottage, единият е дълготърсеният от мен Кокос и Ананас, аромат, който исках цяло лято, но нищо де по-добре късно, от колкото никога. Другият обаче е точно за сезона - захаросана ябълка... Няма какво повече да кажа, страхотен е. Пак от там без много да му мисля си взех дълго желаните два продукта от серията на Nuxe Bio Beaute. Едното е тоник за лице с вода от портокал, пробвах го, но за сега не съм кой знае колко впечатлена. Детоксикиращата маска обаче оправда всичко, което имах към нея. Революционна формула - 3 агрегатни състояния- първо маската е гелообразна, след това се масажира и става като масло, а след това като се измие е като мляко. За сега много ми харесва!

Още нещо за лицето, в търсене на решение за проблемната ми кожа (в момента) реших да действам old school и си взех ексфолиращия крем на Garnier Pure Active, върши работа, но има и много минуси, като лошия състав.

Една странна и импулсивна покупка беше серума на Balea за околоочния контур с хиалуронова киселина. Моят крем свърши, но изобщо не планирах следващият да бъде този. Все още не съм започнала да го използвам активно и нямам впечатления, освен че не попива особено бързо, но ще му дам шанс.

Нямаше как да мина и без декоративна козметика. Спиралата на Maybelline съм я купувала преди доста време, но пък е много добра и винаги си заслужава споменаването. А хайлайтърът на Catrice е нещо ново от лимитираната им серия за контуриране, но път въпреки че ми харесва не ми трябваше, просто когато влязох в Лили беше един от тези моменти, в които искаш да си купиш нещо, без значение какво.


И последните три неща всъщност са My Dream Set буквално, особено две от тях. Nuxe всяка година покрай Коледните празници пускат много хубави комплекти, а аз имах нужда от нов крем и от балсама, така че какъв по-добър начин да направя подарък за себе си.

Комплектът съдържа 3 неща и Ви спестява доста пари, защото цената му е под 50 лв. а само балсамът за устни е 20 лв. В My Dream Set ще откриете пълноразмерен балсам за устни Reve de Miel (15 мл.) хидратиращ крем за чувствителна кожа Creme Fraiche de Beaute (30 мл.) и многофункционалното масло на марката отново в една много щедра опаковка от 30 мл, като реално получавате два пълноразмерни продукта и един повече от половината на оригиналния размер. Според мен е много добра сделка, надявам се кремът да ми хареса, защото вече имам впечатления от другите две неща.


Не пропускайте да гледате и видеото, за да чуете повече за продуктите!

Какво си купихте последно?

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара