PR packaging unboxing | Part 4

Здравейте!

Много се бавя с тези публикации, а и изцяло почти не ми остава време за нищо, камо ли за писане в блога, за което много съжалявам, защото е едно от най-приятните неща на света. Все едно имам цвете, а нямам време да го полея. И като казах цвете се сетих, че имам едно за поливане, след като вчера падна на туко що изчистения ми под и се наложи да повторя процедурата. Очертава се драмата с местенето ми скоро да приключи, в момента като някакво животно разучавам новото място и се чувствам като на гости, за сега само знам как да го чистя. :D

"Разопаковането" на PR-ски пратки бавно, но сигурно се превръща в една от любимите ми за писане публикации, предполагам, че е заради многото снимки и заради това, че е цветно и весело, а и кой не обича подаръци? Макар, че в случая думата подарък не е подходяща, знаете "безплатен обяд няма".

В тази част на поредицата са събрани страхотни неща, така че нека преминаваме направо към тях!

Wilkinson Sword имаха няколко игри през последните месеци и по повод кампанията успех да пробвам доста голям асортимент от нещата им. Като бих казала, че са доста добра алтернатива на Gilette Venus. Пяната им за бръснене се превърна в тотален фаворит и като цена е супер, само е малко трудна за откриване.



Amway предлагат много интересни неща, марката Artistry е част от тях и наистина се изненадах, когато видях този гланц за устни. На пръв поглед изглежда обикновено, но още когато го вземете в ръце усещате колко по-тежък е от подобни продукти, а това обикновено прави асоциация с лукс. Следващата изненада беше това, че има огледало, а това, което направо ме остави с отворена уста е, че в капачката има лед светлини. Формулата е приятна, не изглежда толкова ярък цвят на устните и също така е ментова и ги кара да изглеждат по-обемни, което лично на мен много ми допада.


Готин начин за начало на есенна почивка с козметична чантичка пълна с страхотни продукти от Avon. Сухият шампоан е тотален must have. Ароматът му е толкова хубав, че може да се използва като парфюм за коса, харесва ми повече и от сухите шампоани на Batiste.


Нещо ново за проба от Catrice. Приятно изненадана останах от разкрасяващата основа за лице, придава много свежест и сочност на лицето, би била идеална за по-суха кожа. За палитрата ще има отделно ревю. Продукът за вежди отиде при Буги, защото е прекалено светъл за мен, но се надявам да Ви държи в течение какво мисли за него. Тук може да видите и впечатленията ми относно няколко от продуктите на снимката.


Определено едно от най-красивите неща, които съм получавала до сега. Премиум представяне от всякъде. Lierac не са ме разочаровали до сега. Тествах около седмица и половина - две кремът от Premium сеията и не знам дали си внушавам или наистина имаше ефект, но бръчката ми от нерви на челото изглежда по-малка. За по-качествен тест кремът ще краси тоалетката на майка ми, за да може тя да направи разлика с предишния крем на марката, който използва. Като ревю и нейните впечатления може да видите --> тук.

Цяла серия посветена на веждите и това ако не ми е мечта. Essence ме зарадваха с няколко от новите им продукти от лимитираната серия за вежди Little Eye Brow Monsters. Като серумът за подсилване веднага влезе в употреба. И мога да кажа, че има някакъв ефект, но за съжаление не се разбра с боята ми за вежди.


Станах Skin Checker още миналата година и винаги съм се отнасяла отговорна към това да пазя кожата си от слънцето. Но за първи път се стреснах и наистина се замислих за това, колко са се променили нещата за 15 години и колко по-опасно е сега, от когато съм била малка и единственото, което използвах на плажа беше олио за по-бърз тен. Нямате си представа какво е усещането да застанеш пред дерматолога и той да прави проверка на бенките ти, особено, когато се окаже, че имаш причина за притеснение. Така че моля Ви не изключвайте слънцезащитата от грижата за вашата кожа и не говоря само за лицето!


Подобрени формули от Yves Rocher и една изцяло нова спирала от бъдещето в разгара на лятото ще краси дисплеите на марката. Гомажът за тяло с кайсии, който мирише брутално е с обновена формула. Приятно съм изненадана от хидратиращата маска за лице и тя успя да се превърне във фаворит. Спиралата определено се нарежда на първо място по странност с тази иновативна четка. Ще споделям още впечатления от новите продукти надявам се скоро.


Какво друго да кажа за лимитираната колекция на Aura освен, че е So Sweet и So Dolly. Миглите са ми тотален фаворит, мисля че моята слабост към изкуствените мигли е добре позната на всички. Толкова се пристрастявам, че като нищо бих започнала да ги нося всеки ден. Колекцията се допълва още от 2 цвята лак за нокти, който е много траен и покривен, също така две матови червила, два ружа и брутален кремообразен хайлайтър. Грим с продуктите --> тук.


Малко допълнение към козметичния ми шакф от Klorane с тяхната вода за почистван на очи, пробвала съм я и мога да кажа, че е много деликатна и приятна за употреба. На Elancyl до сега не съм използвала нищо, но този Slim Design обещава нечуваното подобрение за кожата само за 7 дни и нямам търпение да започна да го използвам. За сега мога да кажа, че има лека консистенция и много приятен аромат.


Другите публикации от серията може да откриете в лентата за търсене (която е от дясно на екрана) като ключовата дума е PR  packaging unboxing.

Надявам се скоро да вляза в ритъм и да успея по-добре да си организирам времето, защото както бях споменала есента започва с много изненади!

Love,
Snejana

*Всички продукти са изпратени от PR.

You May Also Like

2 коментара

  1. Радвам се, че тези постове ти стават любими за писане, защото и аз напоследък много обичам да чета и гледам такива. :))

    ОтговорИзтриване
  2. Хубави нещица са ти пратили. Ще очаквам мнения за някои от тях поне :)

    ОтговорИзтриване