Нови продукти от есенно/зимната колекция на Essence и Aura

Здравейте!

Продължавам с отговорната задача да Ви споделя първите ми впечатления от няколко нови продукта на Aura и на Essence. Очертава се силен есенно/зимен сезон от към козметика и нямам търпение новите неща да влязат в действие в предстоящи клипове с различни есенни идеи за грим. Също така ако имате някакви идеи и предложения за специфичен грим, които искате да видите, сега е момента, че и без това съм много бавна с осъществяването на проектите си.

В предишната публикация Ви показах новите продукти от Catrice и Bourjois, така че ако сте пропуснали може да погледнете --> тук. За всякаква друга актуална информация за нови продукти не пропускайте да следите facebook страницата ми и профила в instagram.


Започвам с разнообразие от спирали за очи. Essence посрещат новия сезон с цели три. От тези, които пробвах фаворит ми е тази за неограничен обем The False Lashes за драматичен обем. Има и вариант за неограничен обем и извиване, който също мисля, че би ми харесах, даже и повече, защото е и за извиване. Другата, която е от серията Rock'n'Doll за XXXL обем e с по-мокра формула и по-едра четка и специално за моите мигли предпочитам по-сбитата четка на The False Lashes.

Друго ново от серията Rock'n'Doll е очна линия с доста екстравагантен дизайн на писеца. Води се, че е подходяща за два ефекта - по-тънка и по-дебела очна линия. Като формула ми е малко водниста и недостатъчно черна и трайна. Не и станах фен.

Нещо, на което обаче станах тотален почитател е новата серия моливи за очи с екстремна дълготрайност. Общо са 6 цвята и вече започнах да ги издирвам. Тествах цвета 05, който е светло бронзов, мек и наистина много траен.

Друго, което ми допадна е новият ми любим есенен цвят- матовото червило номер 2. Сами виждате цвета, много непретенциозен, идеален за дневен грим, а и е сравнително траен.

Има още нещо, което не е по моя вкус, а именно матовият "дълготраен" гланц. Ако си спомняте преди време имаше 2-3 цвята подобни гланцове, които аз също не харесвах, е това е същото, но в нова опаковка. Формулата не е променена. Мусообразна е, седи върху устните и просто не изглежда добре според мен. Тогава им бях открила приложение като руж, е това вече го правят добре.


И може би продуктът, който ме зарадва най-много, особено ако като мен сте почитатели на хайлайтърите, то имате нужда от тази симпатична палитра. Съдържа три цвята, като не са три различни хайлайтъра, а три пудри предназначени за озаряване на лицето. Първата е нещо от сорта на Ambient Lightning пудрите на Hourglass. Прилича доста и на Reserve your cabana на Wet'nWild. Вторият цвят ми е тотален фаворит, много красив хайлайтър предназначен за скулите, с лек розов блясък и много интензивен ефект. Третият е по-бронзов, подходящ е за момичета с по-тъмна кожа или за добавяне към матов бронзант.


Плавен преход към новите красоти на Aura. Сръбският бранд успешно се развива в България и продуктовата им гама продължава да се разширява. Специално за есента пускат на пазара нови моливи за устни и очи .

Моливите за очи са меки и лесни за работа. Вече си представям какви неща могат да се сътворят с тези цветове. Плюс е, че се подострят много лесно. Все още не съм ги пробвала върху очите, но нямам търпение. Най-вече за горско зеления, защото от доста време исках да пробвам да си направя някакъв грим със зелено. Идеално за есента, а и за кафяви очи.

Цветовете са 609, 607, 608, 606 и 605.


За моливите за устни няма какво толкова да кажа, защото съм ги използвала и преди и мисля, че са много добри. Малко по-сухи, за да се носят самостоятелно, но ако се сложи някакъв по-подхранващ балсам може и да стане, но за под червило са бетон. 4-те нови цвята са УНИКАЛНИ... направо нямам думи, идеални са за есента.

58 porto
59 bourdeaux
60 vamp
61 magenta

Това са най-тъмните моливи, които се предлагат от Aura за момента. Аз вече съм набелязала и няколко от любимите ми матови червила и само чакам да стане по-студено, за да не изглеждам странно щастлива от факта, че времето ще става лошо.


Много добри попълнения за есента. Какво Ви хвана окото и искате ли да видите някакъв определен грим с тях?

Love,
Snejana

* Всички продукти са предоставени от PR. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

4 коментара

  1. Вчера гледах матовия гланц на Есенс и точно останах с впечатление е, че е старата версия с нова опаковка.Дори ароматът е същият.Моливите на Аура изглеждат супер и ще ги погледна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, абсолютно идентични са. Добре е, че не си въобразявам :D

      Изтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. ооо, нещата на Аура изглеждат обещаващи! Искам син молив, нямам идея какво ще го правя, но на кафяви очи стои разкошно!

    ОтговорИзтриване