Review: Benefit Push-up Liner | They're Real!*

Здравейте!

Понякога писането на ревю може да е наистина доста трудна задача, особено когато си раздвоен за мнението си за някой продукт. Точно какъвто е случаят с очната линия на Benefit Push-up Liner They're Real!

Знаете как е нещо си има и хубави и лоши страни, хем Ви харесва, хем има нещо, което Ви дразни. Обикновено сядам да пиша с ясната идеа какво ми е мнението, но дори в момента съм разколебана.


Benefit Push-up Liner | They're Real е по-различна от нормалните очни линии в подобни опаковки, защото формулата и е под формата на крем. Това е кремообразна очна линия под формата на писалка, а не в бурканче както всички подобни. (Ревю на тази на Mac --> тук или пък погледнете тази на Maybelline, която също е много добра --> тук)

Това, че формулата е кремообразна е нещо, което харесвам, защото лично аз предпочитам такива очни линии. Опаковката се усеща приятно в ръката, изработена е от качествени материали и не се усеща евтино. Продуктът се изкарва чрез въртене на долната част на опаковката.

 
Апликаторът е мек, гумен и скосен. Това прави поставянето на очната линия прецизно и лесно нарисуването на опашката. Това, че е гумен и мек не е проблем и не пречи при нанасянето на продукта.

Връщам се отново на формулата и причината за основните ми притеснения свързани с Benefit Push-up Liner | They're Real. Като идеа бих дала на Benefit - 10 точки, защото не се отказваш от любимата си кремообразна очна линия, но не се налага да мъкнеш четка и стъклено бурканче. За изпълнение обаче нещата не седят така. Има проблем със самата консистенция на очната линия, която не и позволява да се нанася достатъчно гладко. Сигурна съм на 100%, че ако не сте сигурни в уменията си за поставяне на очна линия, то тази ще Ви извади от равновесие и бързо ще я зарежете, защото както се вижда и от последната снимка цветът не е равен.

Винаги първо трябва да я разработвате на ръката си, а това, че е само 1,4 гр. не обещава нищо добро при използване дълго време. Възможно е да стане на леки бучици, които да трябва да заглаждате. 

Обратно на предимставата - както вече казах има си и хубави и лоши страни, като трайността и определено е от хубавите. Изсъхва много бързо, в матов цвят и не мърда цял ден, дори ако я мокрите. Не пада само с вода, дори не се размазва. Толкова е трайна, че първите 15-тина минути след нанасяне се усеща на окото, едно такова странно чувство все едно е залепена, трудно е да се опиша.


Съдържание:
Isododecane, Dextrin Palmitate, Polymethylsilsesquioxane, Synthetic Fluorphlogopite, Trimethylsiloxysilicate, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Disodium Stearoyl Glutamate, Aluminum Hydroxide, Silica. [+/: CI 19140 (Yellow 5, Yellow 5 Lake), CI 42090 (Blue 1 Lake), CI 77007 (Ultramarines), CI 77163 (Bismuth Oxychloride), CI 77288 (Chromium Oxide Greens), CI 77289 (Chromium Hydroxide Green), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77510 (Ferric Ferrocyanide, Ferric Ammonium Ferrocyanide), CI 77742 (Manganese Violet), CI 77891 (Titanium Dioxide)]. N⁰ 08395/A


Като заключение ще кажа, че много зависи какъв опит имате с поставянето на очна линия. Не мога да отрека, че крайният резултат е добър, но за да го постигнете ще Ви трябва по-голям опит. С една дума не е подходяща за начинаещи. Минус е и това, че трудно се постига равномерен цвят. Най-големият плюс е това, че е водоустойчива и дори леко трудна за премахване, но след като я сложите, забравяте за нея.

Benefit Push-up Liner | They're Real!- 1,4 гр. около 50 лв. (може да се намери и в по-малка опаковка, като цената е наполовина)

Аз оставам със смесени чувства. Пробвали ли сте я, какво мислите за нея? И коя е любимата Ви очна линия?

Love,
Snejana

*Продуктът е предоставен от PR. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

4 коментара

  1. Благодаря за поста. Аз затова си ползвам течни очни линии с мека четка (старомодно, но изпитано). Хубаво е, че е водоустойчива, но липсата на наситен цвят никак не ми допада.
    Поздрави! М.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз с такава направо се омазвам много ми е трудно, браво, че си майстор именно на нея. :)

      Изтриване
  2. Доста трудна за използване , наистина . Определено не си пасна с моите чувствителни и постоянно сълзящи очи

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, за такива очи сигурно е истински ад. Единственият плюс в ситуацията е, че не се размазва, но съм сигурна, че доста дразни. :)

      Изтриване