May Favourites / 2016 + Video

Здравейте!

След написани над 60 страници за по-малко от една седмица, даже писането на пост в блога ми се струва тежка работа. Никога не съм била отдадена на 100% на социологията, най-вече след като работих в друга сфера (която има общо, ама не съвсем) ентусиазмът ми спадна страшно много, но понякога ти се случва нещо кофти, което идва точно в правилния момент, за да те амбицира да дадеш 150% на това, което си планирал да отделиш само 50. Нищо не разбрахте най-вероятно, но безкрайният списък с изпити (останаха още само 5) се стопи неусетно (защото като не спиш не знаеш къде се намираш, може би?) а аз имам мотивация не да завърша, а направо да напиша някой друг научен труд.

Но да караме по същество, за университета може би ще поговоря повече в някой друг клип, защото получавам доста въпроси свързани с него.


Започвам с небесно синия гел лак на Avon от новата гел shine серия. Дълго време (доста дълго) бях на бежово-слонова кост- златисто, но от както времето започна да се подобрява реших, че няма да е зле да вкарам малко цвят и в маникюра си. Все по-често залагам на светло синьо и лавандулово, едва ли обаче ще отида по-далеч. Изобщо не си възприемам ръцете (вече) с определени цветове и направо не знам изобщо как съм се лакирала преди по подобен начин, розовото е тотално изключено и ако ме питате защо? Аз просто не знам какво да Ви кажа!

Според мен ми има нещо, защото комбинацията от манго и кориандър ми мирише на праскови, или просто нямам никаква представа как мирише мангото, това май е по-логичното обяснение. Става въпрос за душ гела на Yves Rocher от новата им серия (видео от представянето тук) като изборът от аромати е толкова голям, че чак е сложен. Набелязала съм си още няколко аромата и този няма да ми е последен.

В последния haul Ви споменах, че си взех нови глави за четката ми за лице и започнах начисто с нов измиващ гел, който се оказа страхотен, определено Anew Clean от Avon успя да ме изненада много приятно. Идеален е да се използва в комбинация с четка и без също прави мека пухкава пяна и не оставя кожата опъната, дори на опаковката да пише за комбинирана кожа.

Обсебена съм от апликатора на новите течни матови червила на Douglas, даже когато говоря по телефона или правя нещо друго на бюрото си ги отварям само да им се порадвам. Най-удобното нещо за нанасяне на подобен продукт, трябва да го патентоват. Аз имам два цвята 5 и 6, доста ярки и наситени, ако имате предложения за нещо по-тъмно от Ring a Bell на Aura от този тип продукти за устни напишете ми го в коментарите, защото винаги забравям да проверявам за подобни неща, когато вляза в козметичен магазин.

Бих казала, че връхната точка на последния ми клип се върти точно около нелепата история накарала ме да си купя фон дьо тена на Revlon Colorstay- не съжалявам със сигурност, но не беше планирана покупка.

Имам нова незаменима четка за преливане и май единствената, която ще използвам занапред. Четката е от Lollipop Cosmetics, номер 310. Поръчах я при последното намаление в сайта с още няколко четки, но тази ми е фаворит. Жалко, че нямам много време да я използвам през Юни.

И да десерт завършвам отново с нещо синьо, с един облачен чай... какво ли значи това --> ако сте по коктейлите то със сигурност комбинацията на мента и мастика веднага ще Ви подскаже облачния отговор. Чайчето е идеално да се пие студено, с лед и пресни листа мента.


Препоръчаните книги през май бяха леки, интригуващи и лесни за четене. Погледнете в описанието под клипа, ако си търсите четиво за лятото! За юни от сега казвам, че нещата са много и доста по-сериозни! (Да се подготвите!) :D

Кои бяха Вашите най-любими неща през изминалия месец? Има ли нещо, което трябва да пробвам?

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара