March Favourites / 2016 + Video

Здравейте!

Защо времето минава толкова бързо??? Когато бях малка буквално от Коледа до Коледа бяха 10 години, а сега хоп и вече е средата на Април... Спрете Земята искам да сляза, толкова бързо минава живота, че направо нямам думи. Но да не подхващам темата, че и без това ми е доста болна в момента, да се фокусираме върху хубавите неща, а имено най-любимите ми продукти през Март.


Добре, че си ги записвам, защото съм сигурна, че такива публикации нямаше да има, защото колко и да се напъвам не мога да си спомня какво съм правила през изминалия месец. Да живее instagram върши доста полезна работа със запазването на важните моменти.

Основното ново нещо в грижата ми за кожата, косата и тялото през последните месец-два е това, че все по-често залагам на масла. За лицето започнах да използвам освен маслото на Alverde, което Ви показах миналия месец и две масла на Zoya Goes Pretty едното е най-доброто, което може да направите за кожата си- чисто, студено пресовано шипково масло, а другото е леко масло подходящо за комбинирана и мазна кожа с лешник и жожоба. Прекрасни са и двете и много скоро ще им отделя специално внимание.

За тялото пък заложих на бленд от три много популярни масла- кокосово, какаово и масло от ший. Може да си предствите как добре мирише само! Формулата е подобна на мус, а при допир с кожата моментално се разтапя, като я оставя мека като кадифе. Марката е Saules Fabrika и освен за тяло е подходящо още за коса и лице.

През целия месец тествах новите продукти на Maybelline, които бяха част от тазгодишното издание на dm #beautyacademy. Като любими се откроиха Super Stay фон дьо тена, който ме впечатли с това, че се прелива за секунди, изглежда естествено и свежо, а като най-любим продукт за устни беше червилото Velvet Matte Liqlide най-вече заради прекрасния цвят berry boost и заради издържливата си формула.

Рядко говоря за продукти на Mac, но имам доста техни любими неща. Едно от тях е спиралата Extended Play Gigablack Lash като четката и е идеална за нанасяне на спирала на долните мигли. Малка промяна на грима, но пък придава нещо различно на цялото лице. Бях забравила какво е това, защото в последните 2-3 години не го правих, но новото е добре забравено старо и ето че пак се върнах към спиралата на долните мигли.

Последно остана един гел за коса... ама не си мислете гел в онзи смисъл от преди 10 години, с който косата ставаше на клечки и залапена за главата. Гелът за коса на Biostetique придава текстура и помага за лесното оформяне на косата, без да я прави тежка или пък мазна. Изобщо не се успеща, но знаеш, че е там, защото се поддава на обработка и запазва формата си много по-лесно.


За любимите ми книги, които този месец са на финансова тематика, може да научите повече във видеото! В описанието под клипа също така има линкове към сайт, от който може да ги свалите безплатно!

Кои бяха вашите най-любими продукти през Март?

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара