Avon* Solutions thermal-active white L-carnitine | антицелулитен гел за тяло

Здравейте!

Започнах да се подготвям за лятото, понякога не всичко опира до правилно хранене и спорт (въпреки че те са изключително важна част) за да избегнете целулита. Няма и значение от килограмите, защото може те да са под нормата за височитата Ви, но отново да имате проблем с портокаловата кожа.

Най-ефективният метод за премахването му или поне намаляването му е масаж и различни процедури, които се правят в салоните за красота, те са ефективни, защото не знам дали сте ходили на антицелулитен масаж, но определено това не е най-приятното изживяване. Масните натрупвания се третират доста здраво, за да могат да бъдат разбити и заличени. Също така е важно и постоянството, нищо не става само с едно посещение и нищо не е за винаги.

Хубавото е, че ако имате желание и търпение може да постигнете много добри резултати и в домашни условия. За да не става публикацията прекалено дълга ще оставя подробностите за втора част, но това което трябва да знаете, че борбата с целулита е процес, който отнема време и трябва да се прави всеки ден. (А не като мен, да спрете през зимата и сега всичко да започне от начало, защото да, аз се бях отървала от целулита. Ако искате да разберете как, пишете в коментарите отдолу!)


За новия сезон избрах и нов продукт, с който да започна битката, а именно Avon Solutions thermal-active white L-carnitine. Формулата му е гелообразна, на цвят е прозрачен и има доста приятен аромат, който все още не мога да определя на какво, но ми харесва. Обикновено антицелулитните продукти или действат загряващо или изстудяващо. Solutions thermal-active е от първия вид, като обикновеното това са предпочитаните от мен продукти против целулит.

Обещава ефект с един размер по-малко след един месец, като според мен много зависи от началното състояние. От Avon препоръчват спазване на цялоста програма за по-добър ефект, която може да видите --> тук.

Активната съставка в гела е Л - карнитинът, който е една от най-добрите антицелулитни съставки. Той визуално заличава неравностите по кожата, помага за отделянето на излишната вода и токсини. Загряващият ефект стимулира миркоциркулацията на кожата и засилва ефекта на изгаряне на масните клетки.

Добре е да използвате масажор/ четка/ масаж за тяло, за да раздвижите лимфния поток в тялото, как точно се прави това може да прочетете в една друга моя публикация --> тук.


Използвам гела на чиста кожа след душ, за по-добър резултат. Действието е видимо, защото кожата се зачервява и се затопля. Важно е да правите и масаж, дали с ръце или с масажор, но това е ключова стъпка, така че не я пропускайте.


И време е за резултатите!

Изхабих опаковката и като заключение мога да каже, че това май, май е любимият ми гел със загряващ ефект, работи много по-ефективно от други, които съм използвала, загрва супер интензивно кожата. Ефект върху корема и паласките имаше още след първата седмица, върху бедрата ми е по-тръдно да преценя, но самата кожа изглеждаше доста по-стегната. 

Ефектът не е дълготраен и трябва постоянство, имайте това предвид! Определено ми хареса и бих продължила да го използвам!


Кой е любимият Ви антицелулитен продукт, от който сте видяли резултат?

Love,
Snejana

* Продуктите са предоставени за проба. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

8 коментара

  1. Хубаво ревю, аз до сега съм използвала само гела на биотен, но определено ще пробвам този.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, аз също го харесвам, но този като че ли загрява кожата повече :)

      Изтриване
  2. Аз също го ползвах този гел на мен не ми хареса за първи път пробвам продукт с загряващ ефект нз дали всички са такива много ми загряваше не го понасях на бедрата горе долу ок но на корема и паласките освен загряването и ме сърбеше страшно �� не ми понася определено

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей :) Бих се радвала ако споделиш как си успяла да се отървеш от целулита. А този гел ще го пробвам обезателно :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще напиша тази публикация скоро :) благодаря за интереса!

      Изтриване
  4. Направо ми запали кожата,но това е за 30мин.-
    търпи бабо за хубост!

    ОтговорИзтриване
  5. Като се нанесе гела, колко време трябва да стои?

    ОтговорИзтриване