Новата серия за зряла кожа NEOVADIOL от Vichy*

Здравейте!

В началото на месеца присъствах на представянето на новата серия за зряла кожа на Vichy. Серията Neovadiol е насочена към жени над 50 години, така че по-продължително ще го използва моята баба, от която както може би знаете съм "наследила" страстта си към грима и козметиката.


Специален гост на събитието беше актрисата Бойка Велкова, която аз още преди няколко години гледах в представлението в Народния театър "Козата, или коя е Силвия?" и тогава, когато я видях за първи път (представлението се играе на камерната сцена и буквално бях седнала на 2 метра от нея) и тогава си казах: "леле.. тази жена има страхотни крака, искам и аз да изглеждам така, когато стана на нейните години".


Vichy представи крем, който е своеобразна реактивираща грижа за  кожа, по време на менопаузата. Кремът се предлага във варианти за нормална към комбинирана кожа и такъв за суха кожа. Формулата му е специално разработена да предостави на кожата втора младост. Съдържа термална вода Vichy, която има успокояващ и регенериращ ефект. "Кожата възвръща своята плътност и обем, лицето се ремоделира. Придава свеж и сияен вид, по време на менопаузата."

Текстурата е лека, нанася лесно и попива бързо. Не омазнява кожата. Не съдържа парабени. Хипоалергенен продукт. Дерматологично тестван продукт.


Формулата е лека, на допир се усеща като основа за лице, защото в съдържанието си има много силикони и синтетични масла. За това според мен е подходящ само за дневен крем. Съдържанието на различни силикони, изглажда повърхността на кожата и прикрива фините линии. Кремът е добра първа стъпка в грима и видимо има ефект върху текстурата на кожата.


Съдържание:
Aqua/Water, Glycerin, Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Alcohol Denat, Propylene Glycol, Synthetic Wax, Nylon-12, Peg-10 Dimethicone, Dimethicone/peg-10-15 Crosspolymer, Hydroxyethylpiperazine, Ethane Sulfonic Acid, Methydihydrojasmonate, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Disodium Edta, Propylene Carbonate, Synthetic Fluorphlogolpite, Diisteardimonium Hectorite, Phenoxyethanol, Ci 15985/Yellow 6, Ci 77891/Titanium Dioxide, Parful/Fragrance, Code F.I.L B175210/1.


Повече за съдържанието:
вода, глицерин, силикон, синтетичен полимер, предотвратява загубата на вода. Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol или наричана още Pro-Xylane е хибрид на захарен протеин изработен от ксилоза, която се намира в буковите дървета и стимулира производството на glycoaminoglycans молекули, която действа като амортисьори за кожата. Открита е от Lancome през 2006 година. Следващата съставка е алкохол. Пропиленгликол, Synthetic Wax, Nylon-12 отново е синтетичен полимер. Methydihydrojasmonate е ароматно съединение с аромат на жасмин. Натриев хиалуронат е натриевата сол на хиалуронова киселина. Има парфюм, титаниев диоксид и два оцветителя. Както и няколко съставки предназначени за мазна кожа, тъй като това е съставът на крема, за комбинирана кожа.


NEOVADIOL от Vichy крем за зряла кожа - 50 мл. цена: около 65 лв. (предлага се във вариант за суха и за мазна кожа)

Love,
Snejana

*Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

2 коментара

  1. Анонимен8.03.2016 г., 8:53:00

    Искам да сеи купя крем, а в гр.Кърджали-няма откъде.

    ОтговорИзтриване
  2. Предлагаме, Ви, да разгледате нашия онлайн магазин за оригинална парфюмерия и козметика- www.parfimo.bg

    ОтговорИзтриване