Първи впечатления: Lancome Hypnose Volume-a-porter спирала

Здравейте!

Рано, рано днес, (бих казала по първи петли, но тъй като тук няма такива, а времето на утрото се определя по това кога минава камионът за боклук) аз съм станала и вече съм на линия. Основната причина е това, че първо не съм от хората, които спят до късно, а втората е заради това, че когато имам някаква работа просто не мога да спя, защото трябва да я свърша - в петък за първи път ще преподавам на 10-ти клас по право и съм направо :D ужасена! Изобщо не знам какво да очаквам, въпреки че ужким би трябвало да съм се готвила за това цял семестър, но според мен и 10 години да съм гледала как някой преподава (всъщност съм го правила не 10, а 12 :D като се замисля) не е същото ти да застанеш на негово място. Така че какво друго да правя, за да се успокоя освен да драсна един пост с първи впечатления.


В новия брой на списание Grazia, което все още може да намерите, идва с подарък от Lancome, а именно със спиралата Hypnose Volume-a-porter. Размерът, който е към списанието е 2 мл. което на фона на оригиналната опаковка, която е 6,5 мл, е едно доста добро количество.

Цената на списанието е 7,85 лв. (да ги сложим направо 8 лв.) което без да се нуждаем от математика може да видим, че прави цената на една нормална дрогерийна спирала.
Така че заслужава ли си да си купим списанието?


Някой вчера ме попита дали спиралата е оригинална, а моя отговор типично в моя стил беше: "да, това е тестер, в цивилизованите държави дори ги дават в магазините без пари" което като се замислим наистина е така, като не говоря конкретно за тази спирала, а общо. Мечтая си деня, в който и тук ще има четки на Zoeva в списанията, но по-вероятно е аз да се преместя да живея в чужбина, от колкото да почнат да "подаряват" такива неща тук.

Иначе като съдържание на списанието (казвам го това като някой, който дълги години е бил верен фен на този тип печатни издания) нищо ново няма да научите от него, но пък има доста статии за отбиване на времето, въпреки че последният път, в който ми се наложи да си купувам списание (защото си изпуснах влака) си взех Auto Bild (заедно с TopGear са може би са любимите ми хартиени четива, за загуба на време.)


Съвсем загубих фокуса на публикацията днес, така че да се върнем към спиралата на Lancome Hypnose Volume-a-porter. Четчицата е силиконова, формата като цяло не блести с нищо специално и оригинално. Формулата е идеална, не е прекалено течна, нито много гъста, а е такава, че може да започнете да я използвате веднага и да имате отлични резултати, без да се налага да я оставите "да си почине" една седмица или пък да се налага да се разрежда.


Ефектът, който дава според мен по-скоро влиза в графата "ежедневен ефект". Разделя отлично миглите, не ги спластява. Въпреки че се води спирала за обем, аз лично я приемам по-скоро като спирала за разделяне и дължина. За съжаление ако имате мигли тип "като на крава" (не звучи никак любезно, но се надявам да се сещате за какво говоря- миглите ви да насочени надолу, извиването е задължително и са сравнително къси) формата не се запазва за целия ден и миглите ви падат отново надолу след около 5-6 часа.

Премахва се лесно, успях да я измия много добре още под душа (с крема на Kaufand) през деня не се е ронила, не се е размазвала и не съм имала никакви други проблеми с нея.
2 слоя спирала (само на горните мигли) и извиване с извивачка за мигли.
Дали бих дала близо 60 лв. за оригиналната опаковка- категорично не. За мен на прави нищо специално, не изпъкна с някакви качества, които да ме накарат дори да се замисля. Подозирам, че за мигли като моите ще е отлична втора спирала- за разделяне / в комбинация с друга, която придава наистина обем. Дали ако не си бях взела списанието - бих си го взела сега? Ами колебая се, до някъде се радвам че имах възможността да пробвам нещо, което така или иначе не бих си купила, но пък от друга за тези пари мога да си взема добра дрогерийна спирала.

Lancome Hypnose Volume-a-porter спирала- 6,5 мл. (оригинална опаковка)  тестера е 2 мл. цената на оригиналната опаковка е около 55-60 лв.

Така че оставям решението на вас! Какво мислите? Ако имате спиралата харесвате ли я, ако не, бихте ли си я взели?

Love,
Snejana

You May Also Like

3 коментара

  1. Прекрасно ревю, а и е готино покрай него да се изненадаш приятно, че бюти блогър би си взел/а сп Аутобилд ;) Също така много ти благодаря за бързата реакция с писането, защото страшно се двоумях дали да прекрача границите на моя био свят и да пробвам този Ланком. Е, пас съм :)
    Поздрави! <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря, всъщност автомобилите са ми голяма страст, не го споделям често, но спокойно мога да водя блог и на автомобилна тематика, единственото, което ме спира е това, че няма как да тествам всичко на автомобилния пазар, за да говоря за него и ще е преразказ на чуждо преживяване :D :D :D но един ден знае ли човек :D

      Изтриване
  2. Онзи ден си взех списанието (само заради спиралата разбира се). Вчера я носих, харесва ми, но много трудно я свалих вечерта! С олиото за разгримиране на юриаж и hot cloth и след това с мицеларнара на гарниер и пак имаше...

    ОтговорИзтриване