Good Box или Biosense Box | сравнение на две "bio" кутии

Здравейте!

Реших да направя една равносметка за себе си- коя кутия да избера, защото определено нямам възможност да поръчвам и двете всеки месец. Мисля, че може това сравнение да е полезно и за вас, за това пренесох бележките си от лист хартия директно в блога.

Общата стойност на кутиите не е смятана детайлно, но тя е просто ориентировъчна, така че имайте това предвид! Сметките са груби, но от тях може да се придобива представа все пак.

Ще се радвам ако споделите вашето мнение, до голяма степен мнението ми е изграждано през последните шест месеца, като може да видите съдържанието на предишни кутии --> тук.


цена: 19,90 (без доставката) с доставката излиза 22,90 до врата с Лео Експрес.

Съдържание на кутията за Февруари:

1. био чай с манго Organic India 2 броя (около 0,80 лв.) 

2. Натурален NICS Ябълка, пекан орехи и канела- цена: 2,60 

3. оризова сладка от сладкарница Katya and Kary Bakery- 30 гр. (около 1 лв.) 

4. Zdravo натурален сок- цена: 1,80 лв. 

5. био бадемово масло на Armina Bio- цена: 14 лв. 

6. Натурална борова вода от Дамасцена- 100 мл. цена: около 4 лв. 

7. гел за лице от Сапунена работилница- 50 мл. (около 3 лв. защото 6,50 струва 120 мл.) 

8. тестер на крем за лице Day by Day на Bioearth 

9. препарат за миене на съдове Sodasan 15 мл. 

Обща стойност на кутията (до колкото е възможно да бъда точна):
= около 27,00 лв.

Видео с повече подробности за съдържанието:



BIOSENSE BOX
цена: 24,99 лв. (без доставката) с доставката до офис излиза 28,50 лв. а до врата е 30,50 лв. с Еконт.

Съдържание на кутията за Февруари:

1. био разтворимо кафе Clipper 2 гр. цена: 0,52 лв.

2. био картофен чипс с чушка 125 гр. цена: 2,10 лв. 

3. био близалка- портокал 10 гр. цена: 0. 70 лв. 

4. 100% натурално масло за тяло, коса, лице Saules Fabrika 100 гр. цена: 16 лв. 

5. балсам за устни Bomb Cosmetics цена: 6,70 лв. 

6. био некрар от праскова Фрутини- 200 мл. цена: 1,80 лв. 

7. десерт Go 4 Raw 25 гр. цена: около 2 лв. 

8. лимецов крекер с розмарин и слънчоглед от Здравословен (около 1 лв.) 

Обща стойност на кутията (до колкото е възможно да бъда точна):
= около 30 лв.


Видео с повече подробности за съдържанието:



Какво е вашето заключение? Много ми се иска да разбера и вашето мнение!


На базата на предишни кутии и на възможностите, с които разполагам за напред ще продължавам да се придържам към поръчката само на една кутия.

Love,
Snejana

You May Also Like

11 коментара

  1. Аз се отказах от всякакви кутии. Честно казано 20-30 лв. на месец за мен не са малко пари и предпочитам да си купя нещо точно определено. Да в кутиите има интересни попадения, харесва ми елемента на подарък и изненада, но реално погледнато после ползвам малко от нещата, а повечето изядам/изпивам.

    ОтговорИзтриване
  2. Смятам, че са пари на вятъра за подобен тип кутии. 20-30лв. Наистина не са малко пари особено за някакви бисквитки и сокчета + бонус от 10-20мл някакъв продукт, който я ми хареса, я не.. Аз не бих хвърлила толкова пари за подобни неща.. :(

    ОтговорИзтриване
  3. И аз мисля като Краси. Никога не съм купувала от тези бг кутии, защото чужбинските включват много по-скъпи и интересни продукти. Българите все още не са успели да ме заинтересуват достатъчно. По-добре за 25 лв си купи едно нещо, което ще ползваш дълго време. :)

    ОтговорИзтриване
  4. В чужбина има кутии /не визирам био кутии, а попринцип основно бюти такива/, чиято стояност на продуктите вътре надвишава много повече цената на кутията. Сещам се за една, която е 20$, а продуктите вътре винаги надвишават 100$. Като гледам кутиите тук, за колкото си платил - толкова получаваш :D

    ОтговорИзтриване
  5. Аз си купвам Good Box откакто я има,не съм изкускала кутия(освен извънредните,тъй като ми идват скъпи)BIOSENSE BOX така и не успя да ме грабне...определено Good Box ми харесва повече и за сега,нямам намерение да спирам да я купувам.

    ОтговорИзтриване
  6. Определено мисля,че знаеш и без да коментирам,че goodbox е по добрата,поне още не съм виждала вътре парафинови продукти :))) Но аз те съветвам да си поръчаш 1 на два месеца за 45 лв италианската и ще имаш вътре само козметика,което мисля,че ще ти хареса повече.

    ОтговорИзтриване
  7. Изумена съм как може някой да дава по 30 лева на месец за "био" продукти. Но както се казва, за всеки влак явно си има пътници :)
    Аз поръчвам само кутията на Пинкс, която избива в пъти стойността си, тъй като козметиката ми е далеч по-интересна.

    ОтговорИзтриване
  8. Аз също не съм фен на кутиите, ако бяха с по- достъпна цена, например 15 лв, може и да се замисля, но за момента не. На фона на българската действителност подобни цени са силно завишени, въпреки че идеята е много добра за съжаление. Аз бих се отказала и от двете и бих си купила нещо конкретно, което искам, с парите. :)

    ОтговорИзтриване
  9. За вегани и хора,които се хранят здравословно по техни си критерии,съдържанието на тези кутии може да е ОК,понеже имат възможност да пробват продукти,които биха си купили.Лично за мен тези сокчета и вафлички са напълно излишни и ако кутиите имат само натурални и био козметика бих си поръчвала.Идеален вариант за мен би бил да има по два варианта от всяка кутия-само с козметика и козметика+храна...

    ОтговорИзтриване
  10. Аз сгреших много,като поръчах Гуд бокс.От много време мислех, гледах влогове и сякаш ме убедиха. Понеже живея нод магазин за био храни, придпочетох да пиша на сайта им дали е вэзможно да ми пратят сомж с козметика. Изобщо не вярвах, но те ви отговориха доста бързо като ми определиха цена от 30 лв.Козах си ОК, гледала съм много врогове и съм виждала продуктите.Бях ги претлътнала тези пари щам кото ще получа био спирала, тоник или бяла козметика. Да, но не!Като отворих кутията и ми стана зле. Само и единствено сашета ш мостри.Влазох в сайтовете на съответните фирми,произвеждащи нещата и направих бърза калкулация.Да си призная беше ми тпудно да калкурирам теди 15 или 30 мл.от нещо си. И още нещо, на тези "сладури" с биото им ги дават мострите бизплатно за да се прави реклама, не и са ги продават!!!ь Аз редовно взшмом от всяка аптека биз проблем. Писах им и сега ще иском да им върна дребосъците,които пробутвот до тези пари. Жалко,че много момичета не могат са направят простата рамносметка,че това си е чисто обирджийство.Никого повече никакви кутии!!!

    ОтговорИзтриване