The Best of 2015 + Video

Здравейте!

 Не знам как ми се струпаха толкова много неща по едно и също време свързани с университета. Едновременно имам сесия, отделно трябва да започна да преподавам в училището (не се чувствам готова да говоря 40 мин, пред хора), нещо за което може би не знаете, ако не сте гледали влоговете, но накратко паралелно карам и педагогическа правоспособност, но естествено нищо в университета не е съгласувано и всичко е струпано по-едно и също време. Има моменти, в които си мисля, че направо не е реалистично, но това си е самата истина.

Но днес не ми се мисли за всичко това, за това и най-накрая сядам пред компютъра не с цел четене на глупости за университета, а за нещо хубаво. С голямо забавяне е време да споделя най-любимите ми продукти за 2015 година и в блога.

Kaufland Care измиващ крем за лице с пъпеш и хемамелис- нещо от Kaufland, което взех по между другото, но купувам вече трета опаковка. Крем, който отлично сваля грим, дори водоустойчив, най ми харесва това, че мога да го използвам под душа с мокри ръце, нещо което не е възможно при доста подобни продукти.

крем за лице Palmer's Cocoa Butter Formula intensive relief- отново отлично, но напълно случайно попадение. Знаете, че съм с мазна кожа, но си взех този крем за вечерен. Оказа се, че е много лек, попива бързо изобщо не прави кожата мазна, а наистина я хидратира. Също така има хубав състав и добра цена.



основа за грим Bioderma Pore Refiner- знам за тази основа от няколко години, но определено не мислех, че действа толкова ефективно. Страхотна основа за грим за мазна кожа, удължава фон дьо тена, няма обаче някакъв видим ефект върху порите.

фон дьо тен Avon Calming Effect с матова формула- формулата е някак си по-гелообразна от тази на други, които имам, лек е, изглежда естествено  и издържа цял ден, без кожата ми да лъщи, което при мен е невъзможно. Също така и цветът ми пасва перфектно.

коректор за зоната под очите Catrice Camouflage Liquid- класическа серия от Catrice, още когато видях, че ще я пускат в България бях сигурна, че ще ми хареса и даааа, много ми харесва. Много покривен, не изсушава кожата, издържа цял ден, предпочитам го пред по-скъпи коректори, които имам.


линия за вежди (browliner) от Flormar- дори не знам как да го наричам това, но днес даже си взех втора опаковка. Вече не мога да използвам всички други видове моливи, не изглеждат добре, дори със сенки не ми изглежда естествено. Скоро ще направя update на рутината ми за вежди, защото доста неща се промениха от последния път.

молив за очи Avon Super shock в черен цвят- класика си е този молив, аз съм му фен както много други хора. Много черен, не ми дразни очите, използвам го само във водната линия на окото, не се и размазва.

спирала Essence Lash Princess false lash effect- за първи път си купувам една спирала два пъти и това ако не е показателно, за това колко я харесвам. Миглите ми са "надолу" извивам ги и с тази спирала имам мигли, не ми се беше случвало преди това. Приятно съм изненадана от нея!

очна линия Mac в цвят black track- от всичко използвано до сега това е най-добрата очна линия, изпробвана е даже и в екстремни ревящи ситуации, не мърда и не се размазва, също така се чисти лесно. Много е икономична и ще я използвам сигурно още 3-4 години.

маска за лице Sephora за почистване на кожата- доказателство, че не всички маски с хума са еднакви, тази действа толкова добре, видимо почиства кожата и също така 30 мл. са изненадващо много. Определено си заслужава парите.

сенки за очи Essence I love в цвят my favourite tauping- едно от откритията ми за 2015 година. Даже си спомням, когато ги взех, само и единствено с идеята за това колко добра пудра за контуриране ще е и да, отличен продукт, незаменим в колекцията ми!


хайлайтър The Balm Mary Lou Manizer- май няма блог, в който Мери-то да не е най-любимият хайлайтър на 2015 година и определено има защо. Придава прекрасно сияние на лицето. 2015 година беше годината на революцията в грима ми, до преди това избягвах всичко с блясък , сияние и брокат и всички други лъскави неща, а сега съм като сврака.

моливи за устни на Essence - късно открих моливите на Essence, казвам късно, защото вече ги няма, под тази форма- моливите, които продават в момента са съвсем различни, пълната противоположност на тези- меки, кремообразни, могат да се носят и самостоятелно, нищо общо с една дума с цената от 2 и 20 лв. бяха като много по-скъпи моливи.

балсам за устни Crazy Rumors- реших да ги пробвам само, защото имат много голяма разновидност от аромати, но като ви казвам голяма, разбирайте огромна. Формулата е точно такава, каквато харесвам, също така са натурални и с био съставки без вредни минерални масла и парафини.

гел топ лак и база на Essence - същият казус като с моливите за устни, когато ги пуснаха на пазара предизвикаха истински фурор, но след това промениха нещо в тях. Не, че сега са зле, но не са както бяха в началото. Въпреки това маникюра ми издържа повече от 6 дни без белене и чупене, нещо което преди ставаше за 2-3 дни, така че за мен това е революция.

терапия за коса Pro Fibre от Loreal- не вярвах, че съществува терапия за коса, която всъщност има разлика. Правила съм си доста неща с косата, но друго освен тя да стане по-мека или по-бляскава не се е случило, а това се постига и с хубава маска. Това, което направи Pro Fiberе е това, че промени цялото усещане за косата, след процедурата ми беше толкова странно, когато я докосвах, че си мислех, че не е моята коса. А с ампулите за домашна употреба това чувство може да се запази за много дълго време.

сух шампоан за коса Batiste- вторият продукт, който присъства в любимите продукти на всички beauty блогъри. Batiste навлезе в България през 2015 година и улесни живота на много хора. Едва ли ще купя друг сух шампоан за коса скоро време.


Гледайте и клипа, за да разберете кой е издаденият продукт от предстоящия Giveaway!

Love,
Snejana

You May Also Like

3 коментара

  1. За първата част на клипа - аз се чувствам старааааа !!! :ДДД Мда, като бяхпо- малка значително по- бавно ми минаваше времето! За останалите - със сигурност ще пробвам гела- имам проблем с купуването през два дена на тампончета и непрекъснато търкане.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз, аз, аз! Нямам Мери-Лу сред годишните си любимци :D Стана ми много любопитно за продуктите на Лореал - отдавна ги мисля, но все не се осмелявам, а в Кауфланд не бях ходила от супер много време, но май ще намина заради измивния гел :)

    ОтговорИзтриване