Sephora - "Let it snow" Christmas Collection / 2015

Здравейте!

Ако следите влоговете му (ако не, вижте ги тук) сигурно знаете, за предколедната еуфория, която ме е обхванала. Трескаво купувам и опаковам подаръци, нося еленски рога и планирам какъв коледен грим да си направя. Цялото това вълнение бавно започна да обхваща блога и сигурно Ви прави впечатление и по-празничната и подходяща за сезона странична лента.


Преди броени дни Sephora пусна официално коледната си колекция по магазините (цялата колекция може да видите-> тук) за това реших, че е подходящ момент да Ви покажа няколко продукта от нея. Те се продават и в комплекти (който излизат доста по-изгодно) и по единично.

Започвам с най-любимото ми нещо от продуктите, които изпробвах, а именно крема за ръце Let it snow. Формулата му е лека, попива бързо без да оставя мазен слой върху кожата и ръцете след това са меки за дълго време. Ароматът е лек, свеж, флорален и леко сладък. Не е типичният коледен аромат на канела или тежки подправки, а е чист и свеж като зимно утро (еее... какво сравнение измислих само :D ) Като състав също е сравнително добро.

Част от коледната колекция е и комплектът Impeccable Bun, който представлява всичко необходимо за направата на официален кок- "донът", 5 ластика и 15 фиби всичко това е опаковано в сладка декорация, която може да се закачи на елхата.


Следващото нещо е scented shimmering oil Let it Snow със сребърен блясък. Като тип продукт е като маслото с блясък на Nuxe. Отново има същия свеж и приятен аромат. Формулата му е много течно олио с едър брокат. Не е сред любимите ми продукти, защото като цяло не съм фен на този тип масла, но плюс определено е това, че попива бързо. Макар че в опаковката изглежда със супер много блясък нанесено на кожата почти не се забелязва и е много дискретно. Ароматът се задържа върху кожата за много дълго време.
Като състав: първата му съставка е минерално олио.

За десерт остана пяната за вана/ душ гел Let it Snow, която е приказна дори само да си я гледаш. Отново има блясък, но като цяло е само за украса. Формулата е гелообразна, пени се изключително добре. Прави гъста, пухкава пяна и определено те кара да се чувстваш снежно и зимно. Ароматът е идентичен с този на останалите продукти от серията. Също така е много икономичен, необходимо е съвсем малко количество от гела.
(Друг любим душ гел от Sephora ми е този с аромат на горещ шоколад от редовната им серия, също много подходящ за студените месеци.)


Като заключение ще кажа, че харесвам огромна част от колекцията. Опаковките са супер сладки и ми допада ароматът на цялата серия, макар че не е типично Коледен.

Продуктите са налични само в магазините на Sephora. Нямат сайт, но може да правите поръчки по телефона 02/ 8787055, не е най-лесният начин, но все пак е нещо.

душ гел Let it Snow от Sephora- 260 мл цена: 17 лв.
крем за ръце Let it Snow- 50 мл. цена:  9-10 лв.
масло за тяло Let it Snow - 50 мл. цена: около 10 лв.
комплект за кок Sephora- цена: около 15 лв.
(точни цени по-късно днес)

Love,
Snejana

*Продуктите са ми предоставени за проба. Ревюто не е спонсорирано!

You May Also Like

0 коментара