October Favourites / 2015 + Video

Здравейте!

Тази година реших, че ще започна да празнувам (неофициално) Коледа по-рано, разбирайте още от Ноември, защото само 20 и няколко дни от Декември изобщо не са ми достатъчни. Въпреки че някак си заради хубавото време ми липсва все още коледния дух (с глобалното затопляне снежните Коледи ще са рядкост, така че по-добре да свиквам) съм решила да украся още този месец.

Ако сте любопитни какво правих през Октомври - влоговете продължиха и може да ги прегледате набързо  --> тук.

И нека преминем към любимите ми продукти, едни нови, а други любими още от миналата зима!


Започвам с нещо, за което трябваше да говоря преди много време, защото си е истинско откритие. Става въпрос за измиващ крем на марката на Kaufland Care (съвсем скоро ще има ревю). С една дума- неочаквано добър крем (това май не беше една дума). Премахва всичкия грим и за доказателство колко ми харесва- започвам трета опаковка от него! (май не ми се е случвало до сега)

Да останем на темата за кожата- трици за лице с кокос от Козметика Христина. Много фини, с приятен аромат и оставят кожата на лицето (и деколтето) мека като бебешко дупе.

Никога етикета на опаковката не ме е спирал да използвам нещо по начина, който аз реша. Какво като пише "сенки за очи", айде де, че не мога да го използвам и за лицето. Точно така правя вече месец с два любими продукта. За първия Ви говорих още в началото на годината, това са сенките на Essence в цвят My favourite tauping, които използвам като пудра за контуриране на лицето, много подходящ нюанс за тази цел, перфектен за всеки с много светла кожа. Второто нещо, което използвам този път като хайлайтър са кремообразните сенки на Kiko в цвят 01- лек розов нюанс, изглежда естествено, няма брокат и също така е добра основа за прахообразен хайлайтър.


От края на лятото тествам един комплект на Banish Acne Scars, който включва дерма ролер и серум с витамин С. Определено вече нямам проблем с петна от стари пъпки, така че за мен на 100% са изпълнени обещанията, които дават от фирмата. Демо и ревю може да видите -> тук.

Трите любими неща за устни (не само през) Октомври бяха комбинацията от балсама за устни на Crazy Rumors с аромат на карамфил и портокал - супер зимен и коледен - Orange Clove. След това използвам молив в кафяво, за да не пропусна тренда на кафявите устни в цвят Soft Berry, а за ежедневието неща малко по-светло Satin Mouve на Essence. И завършвам с луксозното червило на La Biostetique в интересния цвят Sparkle Blackberry - комбинация от патладжанено лилаво и кафяво с блясък, прави устните да не изглеждат прекалено тъмни, но достатъчно есенни.


Повече за продуктите може да научите в клипа! Както и за коя е книгата на месеца, две, които не ме впечатлиха и коя книга чета в момента!

Вълнувате ли се за предстоящите Коледни празници като мен?
Може да следите колко дни остават до Коледа -> тук!

Кои бяха най-любимите Ви неща този месец?

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара

  1. Страхотна публикация, Снежи! Обожавам да те гледам/чета, нямам търпение да разкажеш за измиващия крем :* :)))

    ОтговорИзтриване