Summer Essentials / 2015

Здравейте!

Преди да мина изцяло на есенна вълна (не коментирам това, че цяла сутрин гледах гримове за есента) има още няколко летни поста, които да споделя с вас.


Лице, тяло и коса:
Започнах да използвам нов скраб за лице, не е най-добрият, който съм използвала, но пък съставът му е добър. Става въпрос за Regal скраб за лице с кайсиеви костилки. Предпочитам физическия пилинг пред химическия за лятото. След това винаги използвам SPF, защото кожата става по-чувствителна на UVA и UVB лъчите. Кремът, който ми хареса най-много това лято е на Bioderma Photoderm MAX 50+ Aquafluide, изключително лека формула подходяща за мазна кожа. Друг любим беше кремът на Lierac Sunific 1 Velvet Cream SPF 30.
Bioderma Pore Refiner успя да ме впечатли, определено си заслужава хубавите думи от други блогъри. Матира кожата и контролира омазняването.
За косата държах да открия нещо, което придава блясък. Планирах да си взема някакъв гланц за коса, но накрая открих гланца на balea, мирише приятно и според мен има ефект. Най-ценната ми придобивка в грижата за лицето, четката, която промени състоянието на кожата ми на Braun - не мога да си представя да се върна назад.
Буквално в разгара на лятото открих най-перфектната серия за тяло. Скраб и крем с гел консистенция с най-ама най-уникалния аромат на шоколад и кокос от SNB. Лятото не би било същото без тях!


Грим:
За почвам с основата- за втора поредна година най-любимият ми летен фон дьо тен е този на Avene под формата на мус/крем със SPF 50. Преоткрих кремообразните продукти с една дума. Бронзиращата основа на Bourjois с аромат на шоколад в комбинация с кремообразните ружове на Mac. Цяло лято имах смесени чувства към коректора на Lóreal True Match, но май клоня към "харесва ми" - средно покривен, прелива се лесно.
За очите отново предпочитам кремообразните сенки- тези на Maybelline в може би най-известния цвят on and on bronze, оказа се, че се връзва отлично с кремообразните сенки на Rimmel отново в златен цвят, но този път много по-наситен. Слагам го в предната част на окото, преливам с чиста четка в сгъвката и готово, в центъра на окото слагам малко от пигмента на Mac Melon.
За устните - оранжевото е цветът ми за лято 2015. Butter Gloss-ът на NYX и червилото от Golden Rose в номер 28 бяха must have. Преживях нещо невероятно това лято. Започнах да използвам хайлайт. Толкова ми хареса, че даже си купих нов. А причината за всичко започна от Essence Bella's Secret.


И накрая любимото ми занимание през цялото лято- четенето. Това лято имаше и хубави и лоши книги, за щастие повечето бяха хубави. С две ръце мога да препоръчам "Дневникът на Девлин" от Кристи Филипс и "Пазителките на гълъбиците" от Алисън Хофман. Също така благодаря на всички за препоръките, благодарение на вас се реших да си взема електронен четец и наистина е много удобно.


Скоро ще направя подробен пост за продуктите, които използвах!

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара

  1. Какъв модел е Киндъла ти ?

    ОтговорИзтриване
  2. Kindle 6 Touch мисля, че така се води. Моделът от края на миналата година. :)

    ОтговорИзтриване