Review: Makeup Revolution | палитра контуриращо трио

Здравейте!

Днес със собствена светлина грее една палитра - трио, като според мен в себе си то включва всичко необходимо, което Ви е необходимо- перфектен бронзант/контур, руж и магически хайлайтър. Makeup Revolution винаги ме е изненадвала с продуктите си и най-вече в това колко добро е съотношението цена качество. За качеството на тези пудри съм готова да платя много повече от 10 лева, колкото струва цената на Ultra Sculpt & Contour Kit в лева. Така че сравнявайте цените, има го и в България, но гледайте надценката да не е прекалено голяма.


Опаковката на палитрата е стандартна, но по-интересното при нея е това, че има съвсем мъничко огледало, което може да не е най-голямото на света, но пък при някакви екстремни ситуации ще свърши работа.

Ultra Sculpt & Contour Kit съдържа 11 грама и 3 цвята пудри за лице, които са идеални за създаване на цялото контуриране на лицето. Има руж, хайлайтър и бронзант, който е подходящ за контуриране, защото не е оранжев или червен, а е с идеалния подтон.

Палитарта е подходяща за начинаещи в грима, така и за хора с много гримове, защото са страхотни. Пигментацията е отлична, много меки и пигментни цветове, които не се разпрашават и се преливат идеално върху кожата. В коментарите в сайта на Makeup Revolution ги бяха сравнили с HD финиш пудри и наистина е така. Единственият недостатък е това, че се предлага само в един цвят, не е подходящ за жени с тъмна кожа. 


бронзант- идеален за контуриране цвят, изглежда естествено на светла кожа, мек и пигментен, прелива се много лесно.

хайлайтър- розово шампанско, прекрасен блясък, изглежда интензивно и естествено едновременно, точно такъв тип какъвто харесвам

руж- красив розово-златист руж с блясък. Прелива се нежно върху кожата, мек и пигментен. Сравняват го с NARS в цвят Orgasm. Прилича ми на захарен памук.


За съдържанието:
напълно стандартно за този тип продукти. Срокът на годност е 12 месеца след отваряне на опаковката. 

Рейтингът в сайта на Makeup Revolution e 4,7 от 5, което само може да Ви говори за това колко много е харесвана тази палитра от всички. Като единственият недостатък, който изтъкват хората е това, че се предлага само в един единствен цвят. 


Като заключение ще кажа, че това е must have палитра за всеки, дори за тези като мен с твърде много гримове. Няма нещо лошо в нея, цветовете, пигментацията, всичко е идеално. И дори има мъничко огледалце, а бе с една дума всичко си има и нищо друго не Ви трябва!

Makeup Revolution | палитра контуриращо трио Ultra Sculpt & Contour Kit- 11 гр. цена: 3,92 паунда (така че внимавайте колко лева ще платите за нея, ако я купувате от България)

Love,
Snejana

You May Also Like

5 коментара

  1. Здравей! Прекрасно си описала качествата на палитрата.От доста време се интересувам от марката и в частност от ружовете им , но не знам от къде мога да поръчам.В бг сайтовете цените са доста завишени. Би ли споделила от къде поръчваш гримове на марката?Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, благодаря много за коментара. До сега всички техни продукти, които имам са ми подаръци от приятели живеещи в чужбина. Цената в популярните сайтове за козметика е около 12 лв. което според мен е нормално. При положение, че е около 10 лв. като превърнем цената в лева.

      Изтриване
    2. Благодаря за отговора! Явно не гледам на правилните места.Досега съм ги засичала основно в разни фейсбук страници ,където сенките им по 1 паунд се продават по 7-8 лева .Ще разгледам асортимента в enzo или parfimo.

      Изтриване
    3. От подобни страници никога и нищо недей да купуваш, първо че са незаконни, второ, че няма никакъв контрол и не се знае кое от къде е. Така че има много законни интернет магазини, в които цените са напълно нормални. :)

      Изтриване
  2. Още веднъж да напиша колко ми е любима! И е супер удобна за пътуване, спестява много място. Рядко съм фен на палитри (примерно за контур), защото си знам, че ще използвам 1-2 тона от всичките 6, а държа козметиката ми да е компактна.
    Тази е брутална, всички 3 неща си ги ползвам с удоволствие <3

    ОтговорИзтриване