Review: Avril | крем за околоочния контур

Здравейте!

Кремът за околоочен контур на Avril притежава всички положителни качества да е любимият ми крем, освен едно... опаковката е ОГРОМНА. Да, това на снимката е крем за зоната около очите, които обикновено са в опаковка от 15 мл., а този е цели 40 мл. И ще кажете: "защо се оплакваш?", защото срокът на годност е само 6 месеца, но пък ако имаш с кого да го разделиш си е чиста далавера, защото е страхотен.


Формулата е много лека, кремообразна и приятна за употреба. В състава на крема има много масло, но той се усеща приятно и свежо върху кожата, без изобщо да е мазен. Попива бързо, като е идеална основа за грим, защото не остава нищо върху кожата. Действа освежаващо, хидратира и прави кожата сияйна.

Много често получавам въпроси "какъв крем да използвам за зоната около очите ако съм под 25?" е този на Avril е идеален за всяка възраст. Съставът е повече от хубав.

Кремът е бял на цвят и има съвсем лек флорален аромат. Аз го използвах сутрин и вечер, като се е случвало, когато пътувам да го използвам и като крем за лице. Също върши много добра работа, защото е лек, приятен и не омазнава кожата, а тези 40 мл. все пак трябва да се използвам преди 6 месечния срок на годност да изтече. Май това му е единственото негативно нещо, не знам защо от Avril са решили да го произведат в толкова по-голяма от нормалното за крем за очи опаковка.


Съдържание:
Aqua (вода), rosa damascena flower water* (флорална вода от роза дамасцена), biosaccharide gum-1 (биозахарид гума-1), caprylic/capric triglyceridе (каприлов / капринов триглицерид), isopropyl palmitate (изопропил палмитат), sucrose stearate (захарозен стеарат), argania spinosa kernel oil* (арганово масло), butyrospermum parkii butter* (масло от карите), glycerin (глицерин), prunus armeniaca kernel oil* (масло от кайсиеви ядки), cetyl palmitate (цетилов палмитат), glyceryl stearate SE (глицерил стеарат СЕ), stearic acid (стеаринова киселина), benzyl alcohol (бензилов алкохол), cera alba* (пчелен восък), xanthan gum (ксантанова гума), helianthus annuus seed oil (масло от слънчогледови семки), tocopherol (витамин Е), dehydroacetic acid (дехидрооцетна киселина) * съставки от биологично земеделие

13% от всички съставки са с органичен произход
* Без парабени
* Продуктът не е тестван върху животни
* Козметика за лице, сертифицирана от Ecocert

Като заключение ще кажа, че за цената получавате супер много. Също така мисля, че това е формула, която би се харесала на много хора. Богата е на много съставки и е подходяща и за различни възрасти, така че мисля че 40 мл. спокойно могат да се делят с някой друг член на семейството Ви, в противен случай е невъзможно да изхабите 40 мл, за 6 месеца. Нещо ми липсваше обаче, за да се превърне в крема, който бих купила отново. Но оставам с много хубави чувства към него, дори след толкова време.

Avril | крем за околоочния контур- 40 мл. цена: около 17 лв. (годност 6 месеца)

Ползвали ли сте нещо от бялата козметика на Avril?

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара