Haul: Отново на училище + Video

Здравейте!

Моята версия на "Отново на училище" естествено най-интересното за мен е козметиката, а и като цяло това са и единствените неща, които си взех точно преди началото на новата учебна година, за мен друга ценна придобивка беше Kindle-ът, защото ще ми влиза в употреба за текстовете и книгите, които имаме да четем, но като цяло имах нужда само от ОЩЕ козметика и нова покривка за масата :D

Буги беше така добра да ми донесе супер много неща от Kiko след като се прибра от Италия. Изненада ме с лак за нокти №19 в слънчево жълто, за съжаление не е достатъчно покривен. Балсам за устни/червило в цикламено розово номер 817, много леко и хидратиращо, подходящо за всеки ден. Също така сенки за очи от две различни серии. Едните са от печената серия в номер 36 , а другите са от стандартната серия в номер 118, но за съжаление изобщо не са пигментни, придават само лек блясък.


Имах възможност да направя поръчка от сайта Dressgal, той предлага в общи линии каквото се сетите, на супер достъпни цени. Доставят с China Post, поръчката пристига за около 10-12 дни и ако нещата са по-малки ги доставят до адрес, но ако пакетът е по-голям трябва да отидете до пощата, за да си го вземете. Всички 4 неща, които си поръчах ми излязоха 12 долара с доставката, 9 нещата и 3 доставката.
- чантичка в ментово зелено с метална дръжка.
- молив за вежди / автоматичен с триъгълна форма  в цвят 2.
- четка за лице- реплика на Real Tehniques.
- изкуствени мигли на снопчета от естествен косъм. 10 мл. водят се медиум.

За началото на учебната година се запасих с тетрадки от Jumbo, според мен там са на най-достъпни цени и с най-готини картинки.

Нови неща за коса: реших да пробвам най-накрая така популярната четка за коса Tangle Teezer, за сега не съм и фен, но сестра ми много я хареса, така че взех една и за нея. Косата ми е много суха и винаги съм в търсене на нов шампоан, който да я направи по-мека. От доста време искам да пробвам тези на Yves Rocher, защото Буги е луда по този с пшеница, аз обаче се спрях на този с жожоба, защото описанието му е по-подходящо за моята коса. На същата марка си взех и нов рол-он против изпотяване, отново без алуминий, без парабени, силикони и животински продукти с аромат на памук.

Още нещо за коса- олио/кристали за коса на Dove с макадамия и арганово масло. Нова линия от марката има 3 серии, ще пробвам задължително тази за суха коса, за сега съм доволна от кристалите за коса.

Най-накрая си поръчах от Aliexpress така желаната от мен Konjac гъба за лице с зелен чай, спрях се на този вид, защото е подходяща за моя тип кожа. Очарована съм от нея, страхотна е, но в никакъв случай не давайте повече от 2-3 лв. за този тип гъби, защото в никакъв случай не струват толкова.

Няма как да мина и без разни нещица за лице и тяло. Не знам какво мислите за супер бюджетната козметика, но аз намерих най-страхотния крем за измиване и почистване на грим и то от Kaufland. Супер доволна съм от него, не дразни очите, премахва лесно грим, измива се и не оставя лицето мазно, определено ще го купя пак.
За скраба за лице с кайсиеви костилки Regal обаче не мисля така, не е моя тип скраб за лице, не усещам действието му, мирише ми неприятно, като цяло е разочароващ продукт.
За втори път си купувам серума за мигли от Alverde и най-странното е, че все още не мога да преценя дали действа, парадокс, но надявам се да има ефект, с мигли като моите е трудно да се прецени.
Вместо флорална вода реших да пробвам малко по-различна нейна версия, а именно хидролат за лице с лавандула Bioffica Toscana, съставът е без забележки, има силен аромат на лавандула и може да се използва за най-различни неща.

Няма да повярвате ако ви кажа, че въздишам по този душ гел на I love душ гел с мед и бадем от близо 1 година. Ароматът е убийствен, а това е първият душ гел на марката, така че не знам какво да очаквам, надявам се да ми хареса.
Доста се запалих по почистващи кърпички взех за проба тези на Coconut care с аромат на кокос, стават, но любимите ми са тези на Balea- с грейпфрут и тези за мазна кожа.


Продукти от Аvon / изпратени от PR
- коректор Luxe в по-светлия цвят. Много кремообразен, разнася се много лесно.
- озаряващи писалки Magic- след като я пробвах станах фен на този тип продукти.

От новата колекция на H&M намазах едни сенки за очи в уникалния цвят Let it Shine, невероятен е, най-добрият хайлайт за очи, който имам в колекцията си. Също така нещо, което веднага ме спечели гъба за лице, много е добра и още един аксесоар четка за сенки. Като цяло съм супер доволна от новата козметична линия на H&M.

+ още няколко неща, за които вече се похвалих в Instagram, но ще останат за следващия haul.

Успешна учебна година на всички ученици! А Вие какво си купихте последно?

Love,
Snejana

You May Also Like

3 коментара

  1. Ха, интересно, най-накрая още някой, който да не е очарован от Tangle Teezer-a. На теб защо не ти харесва?

    ОтговорИзтриване
  2. Аз също не съм очарована от тази четка, косата ми е чуплива и след като ползвам Tangle Teezer става frizzy.А ти откъде купуваш козметиката на Bioffica Toscana,имат ли физически магазин в София, мразя Online.

    ОтговорИзтриване
  3. http://biovegan-bg.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0/%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D1%8F%D0%BB%D0%BE/ поръчан е. А за четката, съгласна съм с Мая, за моята коса не прави нищо по различно от дървения ми гребен за 5 лв. който използвам от повече от 5 години.

    ОтговорИзтриване