July Favourites / 2015 + Video

Здравейте!

Този месец май любимите ми продукти се въртят около веждите и скулите + тоталната ми мания по instagram  това приложение можело да бъде много пристрастяващо. Пробвах се със Snapchat, но не успях да се справя нещо с него и дори сайта Club 50+ ( да, предполагам, че и баба ми го чете ) не можа да ми помогне и просто го изтрих. За това спамя стабилно във всички други социални мрежи!


Започвам с веждите:
Огромна промяна в оформянето на веждите ми направи eyebrow liner-ът на Flormar. Изглежда като очна линия писец, но е предназначена за оформянето на веждите, издържа на вода и пот и не мърда дори и в най-горещите дни. Писецът е тънък и просто рисува косъмчетата. Пипкавото тук е нанасянето, много лесно може веждите да се направят дебели и неестествени, трябва да се работи с много лека ръка, но свикне ли се веднъж, става много бързо и лесно. Харесва ми повече от моливите за вежди.

Заедно с новата линия за вежди? използвам и нов гел от една лимитирана колекция на Alverde, самият продукт няма разлика със стандартните гелове на марката, разликата идва при четката, която е по-малка и по-лесна за използване. Скоро по магазините трябва да се появят геловете на Essence, които са с подобен тип четка и наподобяват Gimme brow на Benefit.

Няма по-лошо нещо от това да си болен, самотен и да умираш от скука, когато на вън е 43 градуса, така че трябваше с нещо да си успокоявам нервите- пазаруването online винаги помага и въпреки, че поръчвах предимно техника и малко beauty неща се промъкнаха в пазарската ми чанта. Става въпрос за комплект за оформяне на веждите от Ecotools в 5 части, той включва огледало, пинсета, ножичка, гребенче и четка за вежди. Целият комплект е изработен от рециклирани материали, а самите му части се усещат много добра изработка, като цяло съм доволна, въпреки че дадох за него близо 30 лв.

Преминаваме към лицето:
От 3 години все отлагам покупката на Pore Refiner-a на Bioderma, може би един от най-популярните им продукти за мазна кожа. Всъщност си го представях по съвсем различен начин, повече като силиконова основа за грим, но всъщност той е много лек, не се усеща хлъзгаво и силиконово на лицето, не премахва напълно порите, но матира кожата и е прекрасна основа за грим.

След като съм изградила добрата основа за грим, от известно време (може би под влияние на популярните youtube-ърки) наблягам супер много на това как и какво използвам върху скулите си, преди използвах отново руж и бронзант, но сега сякаш самото ми отношение към начина, по който ги нанасям се промени и резултатите се налице. Започнах да използвам хайлайт- Breaking Dawn Shimmer Powder Bella's Secret от Essence, а до скоро бягах от него като от кремообразните продукти, водена от "оо.. ти имаш мазна кожа, не може да използваш това и онова" е може и даже изглежда много добре. Осен хайлайт, ежедневно използвам не един, а два кремообразни продукта. Бронзиращата основа на Bourjois с изкушаващ аромат, която е като шоколадов мус за лице и палитрата на Mac Lips and Cheek Palette SS 2015, която няма грешка както като за устните, така и за скулите.

Последният козметичен продукт е автобронзиращият лосион за тяло на Alverde, който открих миналото лято, но продължавам да използвам и това. Бях редовна през целия Юли, но от началото на Август много ме мързи и все оставям за утре това да се намажа с него. Повече за това как го използвам тук.

Ако искате да разберете коя е любимата ми книга за Юли не пропускайте да гледате клипа!



Кои бяха вашите любими неща през изминалия месец?

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара