Review: Wooden Spoon Baby & Family SPF 30

Здравейте!

До сега се мъчих с една торта, голямата изненада за мен беше, че май стана добре, не ми се получиха белтъците, но кремът стана вкусен, ако успея да и оправя външния вид може да ви покажа и снимки- тортата е шоколадова с бял шоколадов крем и амарето, не е най-лятната торта, но за любителите на шоколад е бомба.

И да преминем към същественото в публикацията, че за ядене мога да пиша с часове!

Слънчева визитка:

Име: Wooden Spoon Baby & Family
SPF 30
предимства: 97% органични, 100% натурални съставки, без химични филтри, без консерванти, без петрол, без алергени и без синтетика
аз препоръчвам за: много суха кожа, по-добре да се използва само върху тялото
оставя ли мазен слой: да


Формулата е изцяло маслена, има лек бял цвят от цинковия оксид, а всичко останало са масла. Както може да се досетите това означава, че прави кожата изключително мазна. Няма добавени аромати и заради това мирише по-скоро странно и не особено приятно, но ароматът не се усеща след нанасяне. Въпреки, че може да се използва и върху лицето и тялото, аз не го препоръчвам за използване върху лицето, освен ако не сте с много суха кожа или обичате да използвате масла върху кожата си.

Аз го използвам върху краката и раменете, подходящ е за хора, които се спират на маслата пред лосионите и кремовете за защита от слънцето, когато пазаруват или пък в ежедневието си предпочитате натуралните масла пред другите продукти за тяло.

След нанасяне оставя мазен слой, който не попива напълно в кожата дори след няколко часа. Плюсът е, че я оставя омекотена за дълго време, минусът е, че ако не харесвате мазното усещане то Baby & Family SPF 30 изобщо не е подходящ за вас. Още един плюс е това, че не оставя бял филм, няма химични филтри и е водоустойчив


Съдържание:
Sunflower (слънчоглед) Seed Oil*; non-nano Zinc Oxide 20% (цинков оксид); Theobroma Cacao (какао) Seed Butter*; Butyrospermum Parkii (ший) Butter*; Cocos Nucifera (кокос) Oil*; Cera Alba (пчелен восък)*; Tocopherol (витамин Е),

*Сертифицирани органични

 Wooden Spoon Baby & Family SPF 30 - 50 мл. цена: около 18 лв.

Най-големите плюсове са съдържанието и това, че е произведен в България. Като минуси лично за мен е това, че е прекалено мазен.

Какво е вашето мнение за натуралните и сертифицирани слънцезащитни кремове?

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара

  1. НА мен кремчето ми хареса. По-мазничко е, но е идеално за моята изключително суха кожа. При мен мазния филм след нанасяне почти липсва, като след 10-тина минутки го няма изобщо. Оставя кожата добре хидратирана и овлажнена. Също така позволява нанасяне на грим отгоре било то течен, кремообразен или прахообразен. Харесва ми. Страхотно и много полезно ревю!

    http://mirelasplace.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти! За тялото не е никак лош кремът. :)

    ОтговорИзтриване