Never too hot... for Shopping /// Haul

Здравейте!

Навън е топло, но никога не е прекалено топло за пазаруване! Боря жегите с леден чай- ябълка и зелен чай с лимон и лед... Поздравявам Ви с песента Too hot на Alanis Morissette, която си пея цял следобед, усещам как сестра ми пак ще ми намекне, че съм стара. :D

Реших да сложа край на използването на балсами за устни с минерални масла, след като си докарах ужасно изсушаване на устните, а след това и огромна избивка след като се мъчих да изхабя един балсам с кофти състав. Изхвърлих всички налични балсами и си взех този на Wooden Spoon с аромат на кафе (защото в Пазарджик избора беше само между два вида), мирише много свежо на сега приготвено еспресо, ободряващ сутрешен аромат, а съставът е без забележка. И вече няма да се поддавам и никакви скапани вредни балсами повече, след като се обезобразих така (това е и причината да не мога да снимам и клип :(  )


За посещението ми в dm - след едночасово преглеждане на артикулите им в интернет отидох в магазина с изготвен списък. Търся си нещо като гланц за коса, но това на Lóreal, което намерих е скъпо и някак в момента не ми се дават толкова пари за него, за това реших да пробвам нещо от Balea, което обещава блясък на косата за две минути, първите ми впечатления са доста добри, а ароматът е много приятен и траен- грейпфрут и моринга.

От серията на Balea с кокос и ванилия в България са внесли само душ гела, който мирише прекрасно, но ми е тъжно, че нямаше и лосиона за тяло. Спрях се на този аромат, защото според мен добре подчертава двата нови продукта от SNB, които тествам в момента. Става въпрос за захарен ексфолиант за тяло с НАЙ-прекрасния, естествен и пристрастяващ аромат на кокос и шоколад, мирише и изглежда като нещо, което ще се яде. Към серията има и хидратиращ крем за тяло с много приятна гелообразна формула, който засилва опияняващия аромат и попива много бързо.


Директно от Америка имам възможността да пробвам една система срещу белези от акне Banish, която подобрява цялостното състояние на кожата. Тя включва дерморолер и серум с витамин С само с натурални съставки, ползвам го от няколко седмици и за сега съм изключително доволна.

Докато бях във ваканция намерих този супер сладък комплект на Gillette Venus с 4 глави, 2 Venus Embrace и 2 Venus Spa Breeze с аромат на бял чай + дръжка (която винаги е приятен бонус), пакетът ми се стори изгоден и след няколко дневно мислене (направо си го сънувах) си го взех, изобщо не съжалявам, защото много харесвам самобръсначките на Gillette.


Преди време ми направи впечатление нов продукт от Balea, става въпрос за spray- on лосион за тяло или още може да го наречем супер фин и бързо попиващ лосион в аерозолна опаковка. Цената е 5 лв. има лек аромат на свежо с нотка на алое вера, 150 мл е. Перфектна алтернатива на известните лосиони на Vaseline.

Накрая няколко празни неща, които имаха нужда от подмяна- нов сух шампоан от Batiste с оригиналния аромат (който не ми харесва) също така мицеларна вода от Refane, от която съм изключително доволна, като недостатък намирам това, че ако ти влезе в окото е неприятна, което я прави неподходяща за хора с чувствителни очи, добре, че рядко ми се случва. Цената и също е добра, харесвам в повече от тази на Garnier или Nivea.

След прекарана цяла вечност в магазина за козметика в избиране на крем за околоочния контур се спрях на Biofresh хареса ми това, че опаковката е стъклена с метално топче, формулата е като серум, а единственият недостатък, който му намерих до сега е това, че в съдържанието има и парфюм, а също така мирише силно на роза, така, че ако не харесвате този аромат със сигурност няма да ви допадне.


И докато си седя с подута уста реших да се зарадвам с online shopping - поръчах си един комплект на Ecotools за оформяне на вежди в 5 части. Включва 2 четки (скосена и тип spoolie) ножичка с тъпи върхове, огледало х5 и пинсета + опаковката, която може да си се използва. За сега съм супер доволна, защото след eyliner-а за вежди на Flormar съвсем се вманиачих по темата. Даже успях да намеря гела за вежди от една лимитирана серия на Alverde от преди 3-4 месеца, взех си този с цвят, грамажът е по-малък от стандартните гелове на марката, но пък четчицата е в пъти по-удобна.

Ами вие как се борите със жегите?

Love,
Snejana

You May Also Like

9 коментара

  1. Здравей, може ли да кажеш откъде е комплекта на Gilletтe и на каква цена? Благодаря :)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз си го взех от магазин в Хасково, но го видях още и в магазин PM в Пазарджик, което означава, че може да се намери из търговската мрежа. Цената е между 26-30 лв. може би го има в Елитис. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря, дано да го намеря, защото цената е страхотна!

    ОтговорИзтриване
  4. Права се, че никога не е прекалено горещо, за да пазаруваш :D . Надявам се скоро ще направиш самостоятелен пост за Banish. :)

    ОтговорИзтриване
  5. В тези жеги аз лично нямам сили за шопинг хахах Но ти си се справила успешно :) Ecotools-а от къде си го взе?Честити да са ти придобивките :)

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря ви! Ecotools взех от тук - http://safo-bg.info/

    ОтговорИзтриване
  7. Снежи, кажи ми честно, наистина ли сънува самобръсначките?

    ОтговорИзтриване
  8. Напълно сериозна съм, но не ми се случва за първи път :D :D :D

    ОтговорИзтриване