Little Summer Haul / Biotrade, Refan, Alverde and more

Здравейте!

Резултатът след една online поръчка и едно излизане по магазините и вечното "само ще разгледам, на мен нищо не ми трябва", а отделен е въпросът, че се случи най-лошото - влюбих в новата палитра на Lóreal  (скоро нямам рожден ден, но много ще се радвам някой да ми я подари) и сега не знам как ще спя спокойно, прекрасна е... да, знам, че имам проблем. Тази нощ сънувах новите гелове за вежди на Essence... (човечето, което върти очи) :D само, за да си дадете сметка за какъв тежък случай става въпрос!


В началото на месеца имаше 50% намаление в сайта на Biotrade и си поръчах трите ми любими продукта- активният лосион Acne Out, ексфолиращият тоник Pure Skin и балсамът за заздравяване на ноктите Maxi Balm за мама, защото тя много го харесва.

Харесвам аромата на грейпфрут намирам го за много освежаващ за лятото, взех си от Refan захарен ексфолиант за тяло, не съм ги пробвала до сега, така че се надявам да ми хареса. Имах нужда и от нов дезинфектант за ръце, имаше само с аромат на роза, не ми е най-любим, но пък гелът е страхотен. Също от dm отново в грейпфрутената гама пуснали са нова лятна серия розов грейпфрут и франджипани пяна за бръснене, беше намалена, а винаги е от полза. Ароматът е много свеж, а пяната на Balea е една от любимите ми.

В Пазарджик има комари с големината на врабче и имах спешна нужда от спрей против всякакви гадинки. Спрях се на този на Бочко, той предпазва от комари (6-8 часа), кърлежи (4 часа) и от мухи (8-10 часа), като е подходящ и за бебета над 1 година. Също така много ми харесват новите опаковки на Бочко!

Тъй като гел топ лакът на Essence е неоткриваем, дано не са го спрели от производство, защото това би била голяма грешка, реших да пробвам този на Catrice малко по-скъп е, но ако е добър, колкото другия ще го преживея!


Още когато преди може би 3-4 месеца споделих във facebook, че Flormar ще имат нова серия за вежди, си набелязах този eyebrow liner, изглежда точно като очна линия, но е предназначена за веждите, малко ми е странен все още за употреба, но надявам се да свикна преди да изсъхне. Това ми е най-големият страх в момента, колко време ще издържи преди да свърши. За това избягвам да използвам и такъв тип очна линия-писалка, защото свършват прекалено/изсъхват прекалено бързо!

И за десерт- любимият ми автобронзиращ лосион на Alverde също беше намален и нямаше как да пропусна да си го взема отново. Знаете, че съм доволна от него, най-големият му недостатък е ужасният аромат след като започне да действа, но пък придава естествен цвят и се разнася лесно. Ако се интересувате точно как го използвам може да видите поста ми по темата от миналото лято- тук!

Вие как се готвите за лятото? Какво си купихте последно?

Love,
Snejana

You May Also Like

5 коментара

  1. Прекрасни покупки!
    Топ лакът на Essence е наистина неоткриваем, къде ли в София не съм го търсила :(( Ще ми е интересно как е този на Catrice.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря! Подозирам, че може би са еднакви, но ще го пробвам и ще кажа ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни покупки!!!! Запали ме сега по спрея на Бочко!!! От толкова време се чудя за нещо предпазващо от кърлежи, за моментите когато си в планината или вечер от комари!!! Благодаря много!!!

    ОтговорИзтриване
  4. И аз съм много изкефена на новия дизайн на линията на Бочко! А за топа на Есенс писах на мацката от Додис да я питам дали не са го спрели, чакам новини :) Ще чакам отзиви за този на Катрис, и аз му се чудех.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За съжаление вчера попитах отново за гел топ лака на есенс в ДМ и продавачката ми каза,че е спрян от производство..поне засега,в което не намирам никакъв смисъл :(

      Изтриване