Review: Четки за грим Lollipop Cosmetics

Здравейте!

Голям мързел ме е налегнал в последните 10 дни, базата и топ лака на Essence буквално изчезнаха от лицето на земята и пак се налага да се лакирам през 3 дни и имам чувството, че последните две седмици минаха в учене, сълзи и лакиране- май с това ще запомня целия месец. #nobuyjune също не се увенча с успех- изкарах близо 20 дни без да влизам в магазин, но останах без мицеларна вода и това доведе до тотално проваляне на целия месец. След това и едно намаление в dm направо ме довърши, май скоро ще Ви показвам haul.


За днес съм Ви подготвила едно дългоочаквано ревю на четки за грим. Планирам и клип за всичките ми четки, така че ако ви е интересно да го видите кажете ми, за да знам!


Първите ми впечатления от четките веднага след като ги получих бяха изцяло положителни и след по-продължителното ползване само ми се затвърди доброто мнение за тях. Изработката се усеща много добре, перат се лесно и съхнат бързо, също така са много мекички.

Започвам с четката за фон дьо тен Flat Angled Buffer
Косъмът е изкуствен- taklon синтетични влакна. Пере се лесно, няма паднали косми. По-мека е от другите ми четки за фон дьо тен. Разнася основата лесно, подходяща е и за коректор под очите заради скосената си форма, както и за нанасяне на кремообразни продукти- руж или бронзат. Дръжката е дървена, има метален пръстен и изкуствен косъм. Дълга е 17 см.
Цена: 12 лв.


Face Powder Definer - четка за пудра със заострен връх.
Естествен кози косъм. (Брой паднали косми за 2 месеца- около 2). Четката е с дървена дръжка, метален пръстен и естествен косъм. Дълга е 18 см. Използвам я за нанасяне на пудра в Т-зоната, също така е подходяща и за нанасяне на бронзант, защото върхът е заострен и хваща много добре линията на скулата.
Цена: 15 лв.

Четка за руж- скосена четка за руж.
Естествен кози косъм. (Няма паднали косми). Четката е с дървена дръжка, метален пръстен и кози косъм. Дълга е 16,6 см. Използвам я за нанасяне най-вече на руж, но отново е подходяща за нанасяне и на бронзант.
Цена: 12 лв.
Преминавам към четките за очи, първата е Eyeshadow Detail
Косъмът е микс от естествен пони косъм и синтетични влакна taklon (не се е случвало да и падат до сега). Използвам я за нанасяне на сенки в ъгъла на окото или под веждата. Подходяща е и за кремообразни сенки. Пере се лесно и съхне много бързо. Дръжката е дървена, има метален пръстен и микс от естествени и синтетични косми. Дълга е 17 см.
Цена: 10 лв.

Следва четката, която ми влиза най-често в употреба, защото една blending четка никога не е излишна. Blender Finish е с естествен кози косъм. Малко по-стегната е от най-често използваната от мен четка за преливане на Orifame, която отново е с кози косъм, но огромната разлика е, че непрекъснато има косопад и пуска боя при пране, нещо, което не ми се е случвало до сега с тази на Lollipop Cosmetics. Дълга е 18 см.
Цена: 10 лв.


Последната четка е четка за червило, която лесно може да носите с вас, защото е с капачка, която се слага към дръжката и така става четка с нормален размер. Четката за червило всъщност е многофункционална, защото може да се използва и за малки детайли в грима или пък като за коректор. Влакната са синтетични- taklon, защото се перат най-лесно, а и по принцип те се използват за кремообразни продукти. Дълга е 18 см,
Цена:18,5 см.

Следва четката Duo Fibre, хубавото при нея е, че може да се използва както за течни, така и за кремообразни продукти, защото има два различни вида косъм- Taklon синтетични микс влъкна. Дръжката е с дължина 20 см.
Цена: 15 лв.


Любимата ми четка за хайлайтър (най-добрата, която имам) е Highlight Finish, тя е изработена от естествен кози косъм, формата е страхотна за нанасяне на хайлайтър, имам още една четка за тази цел, но определено тази е в пъти по-добра. Почиства се много лесно, дори и само с разтвор за почистване на четки. Дръжката е дълга 16,5 см.
Цена: 12 лв.

307 Large Fluff е една страхотна многофинкционална четка за грим, която е изработена от кози косъм. Космите са наредени много плътно и четката е много гъста. Може да се използва както за преливане на коректор, така и за нанасяне на пудра. Подходяща е за зоната под очите или пък за нанасяне на хайлайтър на скулите. Дължина на дръжката: 16 см.
Цена: 10 лв.


Четката за нанасяне на сенки Eyeshadow е изработена от косъм от невестулка. Подходяща е за нанасяне на сенки на целия клепач, удобна е и за зоната под окото. Почиства се лесно, съхне малко по-бавно, защото косъмчетата са много плътно разположени едно до друго. Дръжката е с дължина от 17,5 см.
Цена: 10 лв.

309 Angled Shader е отново една многофункционална четка, която е с мек косъм и може да се използва за преливане или нанасяне на сенки. Формата и я прави много лесна за употреба и лесно застава точно в сгъвката на окото. Косъмът е кози, почиства се много лесно и съхне бързо. Дръжката е с дължина от 17 см. Освен за сенки може да се използва и за контуриране на носа.
Цена: 10 лв.
Новите четки, които си взех са:

Face Contour- плоска четка за нанасяне на пудра за контуриране. Прави прецизна линия и изглежда отлично. Косъмът е от коза. Много е мека и се почиства много лесно.

Открих най-добрата четка за преливане в лицето на Taperd Blender- кози косъм. Води се средно мека, но върху окото изобщо не се усеща. Сенките се преливат прекрасно с нея. Спокойно мога да си взема още една и да изхвърля другите четки за преливане, които имам, защото сега използвам само нея.

Имах нужда от още една четка за фон дьо тен и харесвам този закръглен вид на Round Buffer 302. Косъмът е изкуствен, точно какъвто трябва да бъде за една четка за кремообразни продукти. Taklon синтетични влъкна. Може да се използва и за кремообразен руж. Бързо се превърна в най-използваната четка, а голям плюс е това, че се пере супер лесно.


Като заключение ще кажа, че съм доволна от четките на Lollipop Cosmetics, усещат се стабилни, перат се лесно, мекички са, имат голямо разнообразие и цените са много достъпни.

Може да видите и останалите четки, които предлагат от Lollipop Cosmetics -тук.

Love,
Snejana

* Някои от четките са предоставени от Lollipop Cosmetics, а други са купувани с лични средства. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

8 коментара

  1. Тези четки изглеждат наистина хубави, а и не са скъпи. Мисля да попълня колекцията си с някоя друга четка, тези за очи особено ми харесват.
    Хаха и аз като уча постоянно ми идва музата да се лакирам. Имаше моменти, в които всеки ден си сменях маникюра :D Иначе по случайност направих #nobyjune .. от толкова изпити даже нямам време по магазините да обикалям хаха, вчера осъзнах, че ми свърши балсама за коса и едва се събрах до Лили, което е на 10-ина минути от блока ми :D

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, много ми помогна с това ревю!! След като експерта ми на РТ започна да се скубе и се получи страшно петно,което не се изпира, имам нужда от нова четка за фдт. Колебаех се между тези и на екотуулс фдт четката, но май ще взема тази на лолипоп. Ти имаш ли тази на екотуулс?

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотно и много полезно ревю. Аз вече си поръчах тази за руж, защото имах огромна нужда от такава и междувременно грабнах и Crease blender. Също като теб съм набелязала още, но първо искам да ми се затвърди мнението за тези :D

    ОтговорИзтриване
  4. Моите впечатления са идентични с твоите - доволна съм! Към момента имам скосената за фон дьо тен (flat angled buffer), тази за пудра и тази за руж, ползвам ги всеки ден и вършат отлична работа. Скоро мисля да поръчвам и flat buffer, face contour, още една блендинг и може би дуо файбъра :))

    preslavasbeautydiary.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  5. И аз много харесвам четките на Лолипоп, Фейс контур ми е любима :)
    За база и топ ти препоръчвам тази 2 в 1 на Ревлон. Прекрасна е, съхне за секунди, лака е траен и блестящ, нанася се супер лесно, защото е рядка консистенцията. Цената е 7 лв и дори идва по-евтино, отколкото двете на Есенс. Опитай я, няма да погледнеш Есенските повече, които се и сгъстяват на всичкото отгоре.

    ОтговорИзтриване
  6. Много добро ревю на четките, със сигурност ще пробвам някои от тях.

    ОтговорИзтриване