Lollipop Cosmetics Haul + more beauty products / + Video

Здравейте!

Докато правя първи опити с banana bread и стискам палци да става за ядене е време да Ви споделя и последния ми haul. Също така с голяма мъка на сърце обявявам #nobuyjune мисля, че ми е време и на мен да се включа в този своеобразен социален експеримент!


Започвам с преобладаващите продукти в haul-а, става въпрос за продуктите на Lollipop Cosmetics. От сайта на марката си поръчах 4 коректора : с жълт подтон, с розов подтон, по-тъмен от кожата ми и един зелен. Опаковката се поръчва отделно, аз имам опит с този тип магнитни палитри и много ги харесвам. Също така исках прасковени сенки за очи, за това си поръчах цвят 221, който обаче се оказа малко по-тъмен от това, което исках.

По този повод при едно ходене до Inglot намерих точно това, което ми трябваше. Цветът е 313. Ако трябва да определя коя формула ми харесва повече, тези на Inglot са малко по-сухи от тези на Lollipop.

Нещо, което очевидно липсва на снимката е пудрата, исках от дълго време по-жълта пудра, която да не променя цвета на доста по-светлия коректор, който използвам под очите и един вид да изсветлява допълнително. Пудрата е номер 8142-3 Vanilla.

Много съм благодарна, че ми изпратиха четки за проба, защото имах нужда от нови, лошото е, че си харесах още няколко в сайта и май ще си взема и тях след края на  #nobuyjune.
Първата четка е Face powder definer- естествен косъм, аз я използвам за нанасяне на пудра в зоната под очите. Следващата четка е за руж, скосена и много мека, отново от естествен косъм. Flat angled buffer е четка за фон дьо тен или за каквото вие решите всъщност, аз я използвам и за нанасяне на кремообразен руж и бронзант.


Blender finish е четка за преливане от естествен косъм. Eyeshadow detail е четка за сенки, космите тук са микс от пони и taklon, такива фини четки са много полезни. Последната четка е за червило, има супер удобна опаковка, косъмът е синтетичен.

Продължавам с няколко неща за предстоящото лято. Lierac Sunfic 1 с SPF 30, velvet cream ако си търсите крем подходящ за мазна кожа, този е за вас. La Roche Posay пуснаха нещо интересно на пазара, оцветен флуид с SPF 50+, няма никакво покритие, не се усеща върху кожата, но е леко мазен (върху мазна кожа) и препоръчвам употреба на матиращ фон дьо тен, а ако пък сте със суха кожа, ще е чудесен за вас! Освен кожата, косата също има нужда от слънцезащита, в момента тествам маслото на Phyto за след слънце, което възстановява косата от вредните UV лъчи, маслото е доста мазно, но за сухата ми коса е супер, стига да се нанася внимателно.

Още нещо за коса, много обичам подхранващите спрейове, взех си този на Lovea с карите, има прекрасен аромат и прави косата ми много мека, но сега не се е случвало да я омазни прекалено много.

Кайсиите вече се появиха на пазара, скоро ще дойде време и за прасковите, по този повод си взех душ-крем на Le Petit Oliver, много приятен аромат на микс от праскови и кайсии.

И на последно место остана сухият шампоан на Batiste, който освен ако не живеете под камък няма как да не знаете, че вече се продава и в България.

Гледайте и видеото за повече подробности за продуктите!


За кои продукти искате ревю най-напред?

Love,
Snejana

You May Also Like

4 коментара

  1. Ще се радвам първо на ревю на продуктите за плаж :)

    ОтговорИзтриване
  2. Пламена Иванова5.06.2015 г., 13:11:00

    Страхотни неща, влюбих се в тези четки <3 Уникални са! Днес ще си направя и аз първата поръчка за четки от lollipop <3 Много бих искала да видя ревю и на следващите четки, който си замислила да си купиш...

    ОтговорИзтриване
  3. Коректорите изглеждат супер <3 Иска ми се да прочета публикация за прословутият сух шампоант на Batiste.
    Последен пост / Girl's Temptations

    ОтговорИзтриване
  4. Аз искам да видя ревю на четките,защото след десетина дни се глася да поръчвам и искам да знам дали си струват.Имало ли е падане на косми? Нежни ли са към кожата или леко драскат космите? Може ли повече снимки,защото на сайта не се виждат добре самите четки и има само по една снимка. :)

    ОтговорИзтриване