Haul: Bioderma, Palmer's, Weleda, Alverde and more

Здравейте!

За #nobuyjune не е като нищо да не съм си купила. Пълен провал, а най-смешното е, че съм се изкушила точно 3 пъти, но как да издържа на 50%-40% намаления... Обявявам no buy June за провал и се надявам, че поне през Юли ще съм по-далече от магазините!


Балсам за коса 1 мин. Le Petit Marseillais за боядисана коса с шафраново масло и екстракт от боровинка, беше намалена, имах нужда от нов балсам за коса и не му мислих много, много.

Също така намерих няколко неща на Alverde с 50% намаление- нямаше как да не ги взема. Първото е едно фантастично масло за стъпала с масло от ший и пиня, което е цели 200 мл. и няма грешка (любов от пръв поглед). Другото е маска за коса с алое вера и хибискус, пробвала съм балсама и не ми хареса, но се надявам, че добрите думи за маската ще са оправдани. Също така си взех втора бройка четка за очна линия, имам я и ми е любима- 2 лв. няма грешка!

Продължавам с големите намаления, става въпрос за цели 40% на Weleda през последния месец- Skin Food 75 мл. ми излезе само 12 лв. :O сега съжалявам, че не взех още опаковки. Кремът е невероятен!

Още неща от аптеката- след три години отлагане най-накрая си взех Sebium Pore Refiner на Biodrema + промоция на мицеларна вода, защото имах спешна нужда от нова. В "Къщата на Bioderma"се запознах с новия слънцезащитен крем Photoderm Max SPF 50+ Aquafluide скоро ще има и по-подробно ревю за него.

Взех си още (най-накрая) део рол-он против изпотяване, в който да няма алуминий, парабени, оцветители и алкохол- Yves Rocher 24 Н с аромат на карибски лимон. Има и плюсове и минуси, но съм много доволна от него!

Пак оплесках нещата със шампоаните, видях този на Daily Defense с арганово масло и тъй като не беше скъп, просто си тръгнах с него. И всъщност съм доволна, действа като този на ApHogee, но е с 10 лв. по-евтин - не е зле, не е зле!

Реших да разнообразя пяната за бръснене, защото винаги си взимам тази на Balea и съм си много доволна, но нещо винаги ме е човъркало да пробвам тази на Gilette спрях се на Radiant Apricot, не е лоша, но не е по-различна от тази на Balea.

Любимият ми антицелулитен дренажен гел на Bioten беше намален в dm и си взех втора опаковка от него. Скоро ще ви говоря повече!


Добавям още две неща към дългия списък и двете са на Palmer's. Това е първият ми допир до марката, няма да Ви изненадам, ако Ви кажа, че ги взех доста изгодно и съм много доволна от този факт. Първото е Cleansing Wash от серията Cocoa Butter Formula, а другото е Treatment oil, което е подходящо за лице и тяло. На него възлагам големи надежди и се надявам да има ефект върху всеки тип несъвършенства. 

Очаквайте през Юли - "месец на слънцезащитата"!


Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара

  1. Жани, тъй като не видях отделна публикация за гела на Bioten, пускала ли си някакво ревю или аз не намирам?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, не съм. Само отлагах, но ще се стегна и ще го напиша. Като ефект е малко по-слаб по действие от този на Avon.

      Изтриване