Review: лентички за избелване на зъбите Pearl Dent*

Здравейте!

Аз съм от ранобудните птички и толкова обичам да използвам сутрините си, днес станах в 6,30 (без аларма) и успях да свърша толкова много неща и то дори преди още да съм отишла на работа! Вие от кой тип сте?

Днес най-накрая успях да допиша публикацията и ето дългоочакваните резултати от употребата на Pearl Dent.


Поставяне:
- преди да ги поставя минавам през цялата му рутина за красиви зъби (паста, вода за уста и конец) и след това на чисти зъби поставям лентичките. Достатъчно широки са и обхващат и част от вътрешната страна на зъбите, което ги прави много стабилни. Веднъж сложени не ми се е случвало да се отлепят и да падат.

Действие:
- след като са поставени имат експресно едночасово действие, като времето минава доста бързо, когато се занимаваш с нещо, аз най-често или чистя, или пиша в блога. Гелът, който е на самата лентичка започва да действа веднага след поставяне, усеща се как леко се разтича. Вкусът в устата е нещо смесено между паста за зъби и зъболекар, но в никакъв случай не е неприятно. Естествена реакция е да започне по-обилно слюноотделяне, но лентичките са безопасни и няма риска за здравето. Не бих определила венците си като чувствителни, но предпочитам да използвам по-меки четки за зъби, лентичките не предизвикаха никакъв дискомфорт докато бях с тях. Признавам, че първият път не издържах цял час с тях, защото ми беше много странно, но при другите 13 нямаше никакъв проблем.

Премахване:
- най-неприятната ми част е премахването, защото след като гелът се е разтворил лентичките са станали малко лигави и неприятни за пипане. Аз процедирам по този начин: жабуря с малко вода, за да се отлепят по-лесно от зъбите и след това ги махам. После отново с малко вода измивам остатъците от гела.

Резултат:
- резултатът, колкото и странно да звучи е видим още след първата процедура (дори при продължителност само 30 мин.) Разликата беше видима най-силно първите 3-4 пъти, след това нямаше толкова промяна в бялото, колкото изглеждаха по-искрящи. За сега, близо една седмица след като вече не ги ползвам белият резултат все още изглежда много бял. Случи се така, че дори няколко човека ме попитаха какво използвам, за да са толкова бели зъбите ми. (за най-добри резултати по време на използването на лентичките се препоръчва да избягвате оцветяващи храни и напитки). Резултатът трябва да се запази в крайния вариант около 2-3 месеца, но това зависи и какво се пие и яде, разбира се.
Случи се така, че посетих и зъболекаря си точно в средата на курса,попитах го как са зъбите ми и според него емайлът си е наред, така че съдържанието на пероксид е само 6% и според мен  (и него) няма защо да се притеснявате, че може да бъде увреден.


Състав:
Peroxide, Sodium Perborate, Carbomer, Peppermint Oil, Mint Fragrance, Glycerine.
- лентичките съдържат 6% Peroxide/ пероксид, който е основната избелваща съставка на такъв тип продукти. Sodium Perborate също се използва в повечето избелващи продукти, Carbomer е сгъстител използва се масово в козметичната индустрия. Ментово масло, аромат на мента и глицерин.


Като заключение ще кажа, че съм приятно изненадана, не очаквах толкова видими резултати, за толкова кратко време. Определено има ефект от използването им и бих ги използвала отново.


Pearl Dent Bright White- 14 броя цена: 70 лв. /// с промо код: SNEJANA - 44 лв.
Очаквайте от Orax още два нови вида избелващи лентички съвсем скоро!

Използвате ли избелващи лентички?

Love,
Snejana

*Благодаря на Поли и на екипа на ORAX, за предоставената възможност да тествам лентичките! Мнението ми не е повлияно от този факт!

You May Also Like

0 коментара