Review: Sleek Eye&Check Palette See You at Midnight + Video

Здравейте!

Вчера беше ден за пролетно почистване, а днес е време за blog-ване и още няколко епизода на Теория за големия взрив. Нека да преминаваме направи към ревюто, за да не заспя върху клавиатурата / пролетта дойде и ме удари с пълна сила #спимисе!


Опаковката е пластмасова, усеща се лека и не особено стабилна. Затваря се на магнит. Има огледало с добър размер, но за съжаление капакът се отваря само до 90 градуса и не е достатъчно практичен. Към палитрата има апликатор и четчица за руж. (И аз вече не знам тяхното местонахождение, напълно безполезни са.) Големината я прави изключително travel friendly, освен това има и картонена опаковка, което я прави подходяща за подарък.

Като стана въпрос за подаръци, Sleek Eye&Check Palette в Dancing Til Dusk съдържа прекрасни неутрални цветове и я подарих на моята приятелка, така че ако искате може да направя ревю и на нея!


Палитрата съдържа 2 цвята руж и 4 цвята сенки от палитрата I-Divine Vintаge Romance. Цветовете са просто прекрасни, тъмно синьо-лилави, може да се направи прекрасен опушен грим, а и нищо не трябва да Ви спира да включите и ружовете в грима на очите. Antique е страхотен за сгъвката на окото, така че може да се измисли и дневен грим.

Като трайност се забелязва леко избледняване, когато се носят без база, но това е нормално за толкова наситени цветове. Ружовете от друга страна се справят по-добре и остават върху лицето през целия ден.

Като пигментация нещата са малко 50 на 50. Двата ружа нямат грешка, така че няма да говоря повече за тях. При сенките нещата са по друг начин. Златният цвят - Meet to Madrid и индигово синьото Romance in Rome се усещат меки на допир и вадят доста добър цвят (без никакви бази), но нещата при Bliss in Barcelona (точно до златния цвят) и патладжаненото Forever in Florence са малко по-различни, защото при допир те се усещат сухи и твърди и е трудно да се изкара цвят с четка за грим, за да стане наситен цвят с тях трябва доста игра.

Нанесени един път / без база (от дясно на ляво: Forever in Florence, Romance in Rome, Bliss in Barcelona и Meet to Madrid след това са двата ружа: Pomegranate и Antique )
Палитра I-Divine Vintаge Romance:

Meet to Madrid- чисто злато, добре пигментиран цвят със страхотен перлен ефект.

Bliss in Barcelona- тъмно синьо с виолетово-кафяв подтон, има блясък и е най-лошо пигментният цвят в палитрата.

Romance in Rome- индигово лилаво, почти черно в опаковката изглежда по-светло, от колкото е в действителност. Сравнително добре пигментиран цвят, с лек блясък.

Forever in Florence- по-светло лилаво / патладжанено. Има блестящи частици, но основата е матова. Средно към слабо пигментен цвят, усеща се сух.


Ружове:

Pomegranate - розово/ цикламено със златисти частички, отлично пигментиран (трябва да се нанася много внимателно)

Antique - неутрален тъмно розов с перлен завършек. В палитрата изглежда почти кафяво, но нанесено на кожата разкрива розовия си подтон, има много лек блясък.

И двата ружа се предлагат и самостоятелно!

Съдържанието е стандартно за такъв тип продукт. Има парабени, силикон и минерално масло, Силиконът в сенките за очи се използва, за да ги направи по-пигментни и по-трайни. Продуктите на Sleek не са тествани върху животни.


Като заключение ще кажа, че палитрата съдържа много красиви цветове. Дали съжалявам, че я купих? Не, но дали бих я купила пак, но скоро не бих. 4 от общо 6-те цвята са много добри, но за другите два нещата са по-скоро на кантар. Дали бих купила отново палитра на Sleek? Да, разбира се!

Идея за ежедневен грим с палитрата See You at Midnight в клипа. А вечерен грим може да видите тук.


Sleek Eye & Cheek Palette - See you at Midnight- 9 гр. цена: 30 лв.

Продуктите на Sleek вече се предлагат и в Sephora!
Какво мислите за козметиката на Sleek? Искате ли ревю и на Sleek Eye&Check Palette Dancing Til Dusk?

Love,
Snejana

You May Also Like

4 коментара

  1. Изглеждат супер <3
    Преди време и аз ползвах Vintage Romance за кратко и някак цветовете ми се видяха много сходни :)
    Girl's Temptations

    ОтговорИзтриване
  2. Да, май наистина има нещо такова. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Dancing till dusk ♥ ♥ ♥ Бяха ми я пратили като подарък и я ползвам доста. Харесвам им нещата поне от това което съм пробвала до сега. Направила си страхотно ревю!

    ОтговорИзтриване