Review: Essence моливи за устни | най-добрите моливи за устни

Здравейте!

При гледката на всички тези моливи дори не знам какво да кажа. Да, знам, че не е нормално, но от друга страна това, че има още два, които все още нямам не ми дава мира. И преди някой да е казал: "Какво ще правиш толкова много моливи?", ще ви кажа, че ги използвам всеки ден. Трите ми любими цвята са In the nude, Soft Berry и Satin Mauve.


Формулата им е кремообразна, но не прекалено мека. Нанасят се много лесно, просто се плъзгат по устните. Финишът е матов, но не прави устните сухи, след като се нанесе забравяте просто, че е там. Сравнително дълготрайни са. Съвсем спокойно може да ги носите и самостоятелно, както правя най-често аз.
Общо цветовете са 9, но трудно може да намерите всички на едно място.
(Предупреждението е, че ако си вземете само 1, задължително ще се върнете за още!)


13. Transparent е прозрачен молив, формулата му наподобява вакса и може да се използва по всеки цвят червило. Премахва фините линии по устните и изглажда повърхността им. Аз обичам да го използвам с гланцовете за устни, за да предотвратя излизане от контура и разтичане.

11. In The Nude е прекрасен бежов нюд, не е прекалено светъл и изглежда много естествено на устните.

12. Wish me a Rose е светло розово с по-скоро лек бежов под тон, защото изглежда много натурално, а не Барби розово.

06. Satin Mauve е може би най-популярният цвят от всички, много красиво пепеляво розово. Кайли Дженър превърна този нюанс в истински хит и мисля, че цветът на молива са доближава до този, който тя използва.


15. Honey Berry е фуксия с изразен berry подтон, много приятен цвят.

05. Soft Berry е кафяво с лек боровинков подтон, определено не мисля, че изглежда добре върху цялата уста, но всъщност това е един от най-използваните моливи. Използвам го за съвсем леко очертаване на устните и засилване на естествения им по-тъмен контур.

14. Famme Fatale е класическо червено червило. Подтонът му е студен и прави зъбите да изглеждат по-бели. Това е един must have молив за всички, които използват червено червило.

От колекцията ми липсват само два цвята 08 Red Blush, по-тъмно червено, което съвсем наскоро ми потрябва и много съжалих, че нямам и 07 Cute Pink по-тъмно розово, в което има (май) лек блясък, него съм го виждала по магазините, но не съм сигурна, че ще го използвам. Ако сте ги виждали някъде, пишете ми, за да си довърша колекцията!

по-кофти показване не можах да направя обаче...

Състав:
ETHYLHEXYL PALMITATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), OLUS (VEGETABLE) OIL, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, PTFE, MICA, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, STEARALKONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Искате ли да видите и клип с всички цветове?

Заключението според мен е повече от ясно при положение, че имам 7 от 9... Моливите са страхотни, достъпни и на много ниска цена.

Essence Lipliner- 1 гр. цена: 2, 19 лв.

Използвате ли моливи? Кои са ви любими?

Love,
Snejana

You May Also Like

11 коментара

  1. Опитах се да подминавам тези моливи, обаче сега съм сигурна, че ми трябват поне 3 от тях. Пак ще влизам в грях.

    ОтговорИзтриване
  2. Невероятни!! И аз на скоро се сдобих с номер 11,който дълго търсих и вече не искам да се разделям с него.Използвам го всеки ден.Искам да си взема и номер 12,но за съжаление не мога да го открия тези дни... Определено нямам да е последният ми такъв от серията.За цената си от 2 лева,единственият им недостатък е,че не могат да се намерят всички на едно място.. :))

    ОтговорИзтриване
  3. Ах, любимите ми моливи! Всеки един цвят е страхотен <3

    ОтговорИзтриване
  4. Аз пък имам единствено Cute Pink, със сигурност обаче ще поправя скоро тази грешка.(Много красиво deep розово е и стои супер приятно, моето обаче няма никакъв блясък.)

    ОтговорИзтриване
  5. Влюбих се в 14 и 15! Аз имам 08 и вече му минавах половина. Много ми е любим и едва се сдържам да си купя и някой друг.

    ОтговорИзтриване
  6. 12 и 15 <3 - изглеждат страхотно :)

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотен пост, Снежи! Аз имам 07 Cute pink и преди ми беше любим, но сега не ми харесва чак толкова, цвета е доста крещящ за ежедневно носене... Но вече си харесах In the nude и Satin Mauve, които мисля да потърся в нашия ДМ :)

    ОтговорИзтриване
  8. Страхотни са тези моливи! <3 Единственото, което не ми харесва в тях е фактът, че не са автоматични.

    ОтговорИзтриване
  9. Ох, аз моите ги бях наснимала и после тотално ги забравих.. Ще трябва да се мобилизирам и аз за едно ревю...

    ОтговорИзтриване
  10. Леле, наистина изглеждат страхотно, а устните ти са много красиви :))) Отдавна опитвам да намеря Satin Mauve, но сега двата Berry ми предизвикаха интереса :)

    ОтговорИзтриване
  11. Благодаря за споделеното, което чак сега намирам. Наистина са страхотни моливите!

    ОтговорИзтриване