Review: Pirin Dream Super Active Gel Scrub

Здравейте!

Бях в Пловдив, когато за първи път попаднах на продуктите на БОДИ-Д, това не е изненада, защото фирмата е именно пловдивска. Направи ми впечатлени опаковките, почти всички бяха в картонени кутийки и изглеждаха много добре, чак след това видях състава (тук вече бях много впечатлена) и това, че всъщност фирмата е българска (което ме зарадва още повече).

В края на годината при едно посещение на магазините за козметика отново попаднах на Pirin Dream и този път не се сдържах и си взех две неща, днес ще ви говоря за по-любимото. Гел-скрабът за лице ми направи толкова голямо впечатление, че го включих както в любимите за декември, така и в най-добрите продукти за 2014 година.


Определям формулата като точно тази, която съм търсила цял живот. Много пъти съм казвала, че харесвам пилинг, който се усеща. Харесах този на Alverde, също така и този на Regal не беше лош, но нещо не им достигна в това да ме накарат да ги купя отново, не бяха лоши, но не бяха това, което търсех.

Всъщност първоначално много се ядосах на Super Active Gel Scrub, защото се мъчих доста време с опаковката, почти се бях отказала от това да изкарам нещо през помпичката и планирах как ще срежа опаковката, но взе че се оправи. Проблемът се оказа временен, а продуктът вътре вълшебен.

Консистенцията е гелообразна, а формулата на скраба е съвсем фина, като деликатен пясък, едва се усеща върху кожата, но прави най-добрия пилинг. Частичките са ситни, почти невидими, но правят чудеса с кожата ми. След употреба е мека като бебешко дупе, тенът изглежда по-бистър, също така има и добър ефект върху черните точки и разширените пори.
Има лек аромат на нещо сладко и естествено, няма маслини или зехтин в състава, но ми мирише на това. Не се задържа върху кожата.

Препоръчва се за мазна и комбинирана кожа, като изрично е упоменато на опаковката, че не трябва да се използва ако сте под 12 години!


За съдържанието също мога да кажа само хубави неща, микрочастиците са от кайсиеви черупки, гръцки орех и бадем. Съдържа още екстракти от мурсалски чай, българска роза, папая, дива гулия, слез, салвия и масло от чаено дърво. Също така млечна киселина, уреа, алантоин и д-пантенол.


Освен всичко хубаво казано до тук също така не съдържа парабени, минерални масла, SLS, оцветители и изкуствени ароматизатори. И не е тествано върху животни и няма съставки от животински произход. Как да не се влюби човек?

Pirin Dream Super Active Gel Scrub- 30 мл. цена: 5-6 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

10 коментара

  1. Снежана, в кои магазини си попадала на "Пирин Дрийм"? Аз съм влюбена в BB крема на "Боди-Д" и исках да пробвам други неща, но все не стигам да си поръчам от сайта им. Ще се радвам, ако намеря магазин, където мога да отида лично.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей! Ще направиш ли ревю и за другия продукт, който си си взела :)

    ОтговорИзтриване
  3. Да, разбира се! Най-вероятно още следващата седмица! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Продукта изглежда много добре.Определено бих го пробвала.Аз сега използвам пилинга на Алверде,от серията с хума,от който съм много доволна :)

    ОтговорИзтриване
  5. И аз съм очарована от тези продукти и задължително ще го пробвам!

    ОтговорИзтриване
  6. И аз съм доволна от скраба! Ползвала съм няколко продукта на Боди-Д и в момента ползвам 3 - дневен защитен крем, нощен избелващ крем и тоалетно мляко. Единствено от серума на Пирин Дрийм съм доволна и от скраба за лице. Не че другите са лоши, но едва ли ще повторя покупката им.
    ББ крем си взех - голямо разочарование...Светлия цвят, но дори и лятото ми беше тъмен и мазен...Матиращият крем - нищо матиращо нямаше в него, тежка консистенция и аромат, наподобяващ дневния крем за мазна кожа на Талодерма(и консистенцията е горе-долу същата).
    Продуктите се намират без проблем в 3 аптеки в Младост 3 и Младост 4.

    ОтговорИзтриване
  7. Значи серумът е следващият в листа ми за пазаруване! :)

    ОтговорИзтриване
  8. Купих си скраба под влияние на това ревю и мога да кажа, че наистина е феноменален! Със сигурност ще го купувам редовно, защото съм страшно доволна от резултатите, които виждам:)

    ОтговорИзтриване
  9. Много се радвам, благодаря, че сподели! <3

    ОтговорИзтриване