Favourite Apps on my Phone /// Review: LG L70

Здравейте!

Днес реших да споделя нещо по-различно, въпреки че съм затънала с отлагани beauty ревюта. Планирам този пост от два месеца и най-накрая е готов! Кажете ми, ако ви е интересно да правя подобни публикации, свързани с разни технически джаджи...


Beauty:

Bloglovin- е може би най-използваното приложение на телефона ми, лесно следите блогове, български и чужди, не заема много памет на телефона и зарежда бързо.

Beauty Feed- е българската версия на горното, може да следите популярни български beauty и fashion блогове.

Blogger /// WordPress- са must have ако поддържате собствен блог. Лесно може да редактирате публикации, да добавяте и да триете. Не го използвам ежедневно, но е хубаво, когато се сетя нещо да мога веднага да погледна.

Facebook Page Manager- отново ако имате блог и страница във facebook това е едно приложение, без което не можете да минете (за съжаление) защото взема допълнително място в телефона, а възможностите, които ви дава не са много по-различни от тези, които имате във facebook.

Rаndom:

Bunny Free- е приложение на PETA шопинг гайд за козметика, в който лесно може да проверите дали компанията тества върху животни. Едно много полезно приложение!

Avtoizpit- това беше най-използваното приложение, докато се готвех за листовките, много приятен начин за решаване на тестове, определено го прави по-приятно.

Flo- е приложение за млади шофьори, дава съвети и следи стилът на шофиране, също така ви дава оценки и ви съветва кога е добре да си вземете почивка.

Shazam- според мен е добре познато приложение за музика, чувате песен, пускате го и то ви казва коя е песента и ви праща линк, от който може да свалите песента.

Lifestyle:

Instagram- няма какво да ви говоря за Instagram, обичам го, може би в него прекарвам най-много време.

Monefy- вече ви говорих за него в поста How I Save Money, това е малък бюджетен органайзер, няма да се чудите къде изхарчих 20 лв. сега вече ще знаете.

Assistant- първо това е страхотно приложение да си упражнявате английския език, асистентът лесно може да ви намери всичко, което търсите както в интернет, така и в телефона ви. Най-забавно е, когато го разпитвате някакви странни работи или поне на мен ми е изключително забавно!

Sport:

Runtastic- това е любимото ми спортно приложение, Runtastic следи тичането ви, прави му анализ и се опитва да ви мотивира.

Food:

Foodpanda- доби доста популярност в последно време, хубавото е, че събира на едно място много ресторанти, също така може да намерите промоции и екзотични кухни.

Е-номера- е страхотно българско приложение. Може да намерите всичко в етикетите, което започва с E като ги разделя на 3, супер е ако държите да знаете какво точно ядете и използвате.

Games:

Moy 3- харесвам го, защото вътре в самото приложение има голям брои малки игри за губене на време.

Повече за LG L70 Optimus


Основни характеристики:
4,5 инчов WVGA IPS дисплей
Knock Code боравене с дисплея
Android 4,4 KitKat операционна система
5 мегапиксела камера
процесор 1,2 GHz Dual-Core
батерия Long Lasting 2,040 mAh
работи с 2 карти едновременно

Знаете, че не мога да направя ревю като професионалист, но ползвам телефона от 9 месеца и имам какво да споделя за него. (Ще гледам да съм кратка!)


По дизайна и визията на менюто нямам забележки, харесва ми как изглежда телефона и Android менюто също дава свобода за персонализиране. В момента съм с тапет Paperland Pro Live  и съм много щастлива с него, следи прогнозата за времето в реално време, има различни фонове за празниците и е точно това, което търсих доста време.
Да се върнем към телефона, вътрешната памет е малко, непрекъснато имам проблеми с липса на достатъчно место, а приложенията, които имам в момента дори не са много. Споменах ви вече за тапета, основния проблем с батерията на телефона идва точно от него, общо взето го зареждам на 36 часа, но предполагам, че ако го сменя животът на батерията ще се увеличи драстично.
Най-голям проблем за мен е камерата. Както може би забелязвате във facebook качвам доста снимки и качеството им е под всяка критика. Фокусира трудно, снимките са мътни и качеството е лошо. Автофокусът е под всякаква критика и според мен камерата е най-големият минус на телефона и ако искате добър телефон за Instagram, този не е за вас. Нямам други забележки!
Голям плюс е лесната работа с две карти, има бутон на дисплея, с който лесно се преминава от едната на другата. Ако търсите такъв телефон и нямате претенции за камерата, LG L70 е точно за вас!

Цена: 280 лв.

Кои са вашите любими приложения?

Love,
Snejana

You May Also Like

3 коментара

  1. Моите любими са:
    Instargram
    Facebook Page Maniger
    Beauty Feed
    Много хубав пост )

    ОтговорИзтриване
  2. За следене на блогове моето любимо е Feedly. Ползвам и Bloglovin, но не чак толкова.

    ОтговорИзтриване
  3. Ооо... не го знаех това приложение, ще го потърся :)

    ОтговорИзтриване