Review: Lóreal Infallible 24H-Matte фон дьо тен

Здравейте!

Много пъти съм споделяла, че не си падам по леките фон дьо тени с естествен финиш и без никакво покритие. До голяма степен не виждам ефект от тях, а и повечето не са подходящи за мазна кожа, защото имат много масла в състава си, за да придадат на кожата блясък.

Поради тази причина харесвам най-много покривните фон дьо тени, защото са с матово покритие, но винаги може да се нанесе малко количестов с duo файбър четка и така да се постигне и по леко покритие.


Това е причината да харесам и Lóreal Infallible 24H-Matte, той има формулата на течна пудра, без обаче да изглежда пудрено след като изсъхне. Прилича много на Catrice HD, но той не е толкова траен. Води се с demi-matte финиш, което значи, че не кара лицето да изглежда изкуствено плоско, а поема добре светлината и я рапределя така, че да няма ефект на порцеланова кукла.

Като трайност също е идеален, особено ако сте със смесена кожа, цял ден няма нужда да го мислите. Ружът и пудрата също се запазват в отлично състояние. При много мазната кожа може да има нужда от корекции, но пак сравнение с масовите фон дьо тени на пазара няма база за сравнение.

Съдържание:
INGREDIENTS AQUA / WATER / EAU DIMETHICONE ISODODECANE NYLON-12 ACRYLATES/POLYTRIMETHYLSILOXYMETHACRYLATE COPOLYMER SILICA BUTYLENE GLYCOL PEG-10 DIMETHICONE ISOHEXADECANE ISONONYL ISONONANOATE PENTYLENE GLYCOL SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE MAGNESIUM SULFATE PHENOXYETHANOL CAPRYLYL GLYCOL ACRYLATES COPOLYMER DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE DISTEARDIMONIUM HECTORITE CALCIUM GLUCONATE PERLITE MAGNESIUM GLUCONATE TOCOPHEROL ALUMINUM HYDROXIDE [+/- MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES ]



Като заключение ще кажа, че много ми харесва. Лек е, но с добро покритие, траен и с матов ефект. Цветът, който имам аз е най-светлият предлаган в България и е една идея по-розов, от колкото трябва. Един сред любимите ми фон дьо тени за мазна кожа.

Lóreal Infallible 24H-Matte фон дьо тен 30 мл. цена: около 20 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

4 коментара

  1. Ползвам го в момента и много го харесвам.Това ми е втора опаковка.Наистина е траен, покривен и "не го мислиш" :)

    ОтговорИзтриване
  2. Използвам само този от излизането му на пазара. Много ми харесва :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ползвам вече трета опаковка и дори не си помислям да го сменя! Траен, покривен и съчетан с подходяща основа, матира кожата за дълго време.

    ОтговорИзтриване