Review: *Lollipop Cosmetics палитра Tarano + Video

Здравейте!

След четири епизода на "Кости" и  два на TopGear, най-накрая спрях да се разсейвам и написах поста, за едно от откритията ми през 2014 година, а именно козметиката на Lollipop Cosmetics...


Магнитна Палитра 5 цвята сенки и руж Tarano съдържаща 4 цвята сенки за очи (224, 363, 362, 223) и 1 цвят руж (8115-6).

Сенки за очи на Lollipop Cosmetics Serie Italia са предназначени за професионална употреба. Формулата им е обогатена с микронизирани частици от минерален произход, които правят сенките за очи кадифено нежни при нанасяне.

Микронизиран Руж на Lollipop Cosmetics също е предназначен за професионална употреба. Формула му е обогатена с ултра фини прахови частици от минерален произход, които придават изтънчен, деликатен и нежен вид върху кожата. Ружът се характеризира с висока дълготрайност, плътност и наситеност.


Опаковката е от твърда и приятна на пипане пластмаса, усеща се здрава, тежка и добре направена. Затваря се на магнити, прилича много на палитрите на Inglot, като разликата е във формата на магнитите и това, че капакът на Lollipop е непрозрачен.

Палитрата е магнитна, което значи че може да вадите и слагате рефилите, както вие прецените. Съдържа 4 цвята сенки и един руж, както сигурно вече сте видели от снимките.

223 matt - плътен топъл кафяв цвят, матов и много пигментен, прелива се изключително лесно.

224 matt - матово бяло, меко и отново много пигментно.

363 glitter - брокатено златисто, много златен и сребърен брокат и малко сенки, използвам го като топ върху други сенки, невероятен цвят, може да се използва с фиксиращ спрей.

362 shimmer-  карамелено с златист блясък, бих го определила като kamel color, топъл и много красив цвят.

8115-6- (руж) - бих определила цвета като тъмна праскова с керемиден подтон или пък светла Marsala, изглежда много естествено върху кожата, отново цветът е супер пигментен. /// на живо е една идея по-светъл.

снимките са правени без база и от едно нанасяне, без повтаряне
На пипане цветовете са кадифено меки, на очите се разнасят лесно и се blend-ват с едно движение. Както вече казах, за цвят 363 там самият пигмент е малко, повече е брокатът, другите три са невероятно пигментни. Единственото, което мога да кажа за тях с лека нотка на разочарование е това, че се разпрашават, но е в допустими норми. От опита, които имам това е напълно нормално за сенките с много висока пигментация. Дори без база са също така са дълготрайни.

Ружът също е мек и страшно пигментен, трябва да се нанася с лека ръка и не се губи през деня.

съдържание на сенките
Няма парабени и аромат!  Козметиката на Lollipop не е тествана върху животни.
 Mix & Match пълнителите ви позволяват да избирате и комбинирате продукти в празни магнитни палитри, като сами подреждате и проектирате вашите желания. Размер на палитрата: 15.5 х 8.9 см. Размер на пълнител 3 х 3см. и 5.6 х 5.6 см.

съдържанието на ружа
Може да видите първото ми впечатление от палитрата, swach-ове, както и една идея за грим с нея!

Като заключение ще кажа, че съм страшно доволна, определено Lollipop Cosmetics събудиха интереса ми и планирам скоро да си поръчам друга Mix & Match палитра, която да си сглобя сама, може би с някакви по-странни цветове. Цената на един рефил е 3,90 лв. (намален от 5лв.)


Lollipop Cosmetics палитра Tarano- цена: 36 лв.

Love,
Snejana

* Продуктът е предоставен от PR, мнението ми не е повлияно от това. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

4 коментара

  1. Анонимен4.02.2015 г., 0:25:00

    Страхотна палитра с много хубави цветове! Много полезно ревю Снежана, със сигурност ще си избера палитра и аз от сайта на Lollipop :) Поздрави Пламена

    ОтговорИзтриване
  2. Много благодаря, няма да сгрешиш според мен! :):):)

    ОтговорИзтриване
  3. By any chance да си пробвала коректорите им?

    Иначе, супер рандъм съвет, но наистина ще ти е от полза да махнеш къстъм шрифта, който си си избрала за темата в блога, много е нечетим; за щастие го няма на български, но числата излизат кофти :)

    ОтговорИзтриване