The Christmas TAG

Здравейте!

Благодаря за tag-a на Scofield's Dreamy Place и също така и на Lina's Favorite Stuff!
Оставям ви да се пренесете в една празнична обстановка!

P.S. Нямам търпение да се прибера и да снимам за Vlogmas красивата коледна украса на града!




1.Кой е любимият ти коледен филм?
- От всички коледни филми най-мило ми става, когато гледам коледните серии на "Friends" пускам си ги на playlist и се забавлявам!

2.Кога отваряш подаръците си – в коледната нощ или на коледната сутрин?
- На сутринта на 25-ти Декември, защото все пак Дядо Коледа идва през нощта и за това отваряме подаръците сутрин по пижами.

3.Имаш ли любим коледен спомен?
- Оо.. спомени много, в момента се сещам, за това как ме лъжеха, че има Дядо Коледа, направо ме бяха побъркали, на вратата се звънеше, имаше следи от шейна, чувалът с подаръци все беше на странни места. Като цяло бях доста разочарована, като разбрах истината, но не съм загубила вярата в магията на празника!

4.Любима празнична храна?
- Е, само една. Храна да има и все по-много! Аз си ям доста по принцип, но друго си е да има и нещо сладичко, Коледният Щолен не можа да ме спечели, правихме го няколко години подред, но пък за gingerbread бисквитите се превърнаха в тотален хит, миналата година имаше около 3 кутии. Вървят отлично с чай или пък с горещ шоколад.


5.Любим коледен подарък?
- Какъв е този въпрос изобщо? Щом е подарък, значи винаги е любим! Защото винаги се прави от сърце, без значение размера и цената! Ако трябва аз да го опаковам за някого другиго ми е най-любим подаръка!

6.Любим коледен аромат?
- Когато се каже коледен аромат се сещам първо за свещите на Glade, в момента се наслаждавам еднакво, както на класиката ябълка и канела, така и на малко по-тежката като аромат на коледни ядки и подправки.


7.Имаш ли някакви традиции за коледната нощ?
- Нищо по-специално от традиционните и добре познати традиции. Като цяло тези на Бъдни Вечер са ми по-интересни, избирането на дъбника, питката с паричката / най-вече питката, строго определеният брой ястия.

8.Как декорираш елхата си?
- Тази година за втори път ще украсявам изкуствена елха, до сега близо 20 години винаги сме имали само естествени, но се случи така, че за малко да останем без елха и от тогава сме с близо двуметрово изкуствено дръвче. (Само веднъж си взехме жива елхичка и с гордост споделям, че е жива, здрава и щастлива на двора, утроила размерите си). Иначе за самата декорация- не правим нищо специално, имаме си традиция и всяка година си взимаме по една нова играчка.

9.Като дете какъв подарък искаше,който така и не получи?
- Спомням си го много ясно, явно е оставило дълбок белег в мен. Беше от подаръците в детската градина, в които пишеш какво искаш и след това има Коледно парти и Дядо Коледа (в повечето случай Баба Коледа, но с брада) раздаваше играчките. Спомням си много добре разочарованието, когато вместо така желаните от мен барабани получих кукла Кен (мъжът на Барби), даже не исках да си играя с него в началото, после ми мина, но съмнението, че може да съм гениален барабанист ще си остане вечно! :D

10.Най-добрата част от Коледа за теб?
- Разбира се, това че се събираме заедно цялото семейство. Силното присъствие на коледния дух, всякаш прави хората по-добри и по-сплотени, също така и по-щастливи!




*Всички снимки на град Пазарджик са на фотографа Никола Колев!

Love,
Snejana

You May Also Like

8 коментара

  1. Подкрепям използването на изкуствени елхички :) И на мен много ми липсва мириса на бор и смола у дома, но.... каузата е за добро :)
    http://pandasmakeup.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Ех, започва денят ми с усмивка и коледно настроение, за което ти благодаря! <3

    ОтговорИзтриване
  3. Мм кмета пак се е постарал с украсата.Иначе и аз винаги съм знаела,че си гениален барабанист :D Браво,Brownie :*

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесен таг.Тъкмо щях да питам дали снимките са от Пазарджик, но прочетох в края на поста.Ще я видя тази ваша украса около Коледа :))

    ОтговорИзтриване
  5. http://beautyemii.blogspot.bg/2015/11/the-christmas-tag.html ... Надявам се нямаш нищо на против ...

    ОтговорИзтриване