Review: The Body Shop Ginger Sparkle Body Butter

Здравейте!

Днес направихме първата партида коледни сладки, малко позакъснели, но пък какво от това! Тази година най-накрая имаме супер готината форма за gingerbread man, от там се сетих за новата си мания, а именно маслото за тяло от коледната колекция на The Body Shop- Ginger Sparkle!


Консистенцията на маслото е точно такава, каквато може да си представите... като на масло (колко съм забавна само)! Лесна за разнасяне, попива в кожата, оставя я мека, не лепне и не оставя мазни петна! Запазва кожата нежна доста дълго време / почти цял ден.

Цветът му (не си личи на снимките) е съвсем бледо кафеникав . Ароматът е доста нехарактерен, колкото и странно да звучи мирише на желирани бонбони Coca Cola / не, не е развален или нещо друго, съвсем наред си е. Това го прави доста свеж, лек, ненатрапчив, но и супер пристрастяващ... наистина е пристрастяващ, отивам до шкафа само за да го помириша!


Като цяло не съм изненадана, въпреки че очаквах съвсем различен аромат, това е третото масло на The Body Shop, което имам и нито едно от тях не мирише така както си го представях първоначално!
Маслото е предназначено за всеки тип кожа. Опаковката е супер празнична и много ме радва.
С опита, който имам до тук обаче, не съм сигурна, че маслата си заслужават цената, мнението ми за другите две е същото / скоро ще има ревюта и за тях!


The Body Shop залагат в съдържанието на продуктите си много натурални съставки. В маслото има канелено масло, канела. Другите са доста стандартни, натриев хлорид, 4-5 натурални ароматизатора, и 3 оцветителя. Важно е да се спомене, че няма парабени и минерални масла!


Като заключение ще кажа, че много ми допада, както действието, така и ароматът, според мен е добра комбинация между свежест и празничност. Единственото, което ме притеснява е цената!

Тук е и моментът да спомена, че продуктите на The Body Shop се предлагат на 3 места, като ви препоръчвам да сравнявате цените!!! Обикновено най-евтино продуктите им се намират в olx.bg ,  добри попадения има и в BG Body Shop, последен за мен е сайтът My Body Shop, доставката е малко по-висока от на другите два, но пък имат и добър асортимент. Но все пак ако търсите нещо определено, набързо прегледайте и трите места и го вземете най-изгодно!

The Body Shop Ginger Sparkle Body Butter- 200 мл. цена: 26 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

4 коментара

  1. Здравей, Снежи! Чудесен пост и чудесно масло за тяло! Чак ми се прииска да го имам и аз! :)
    Ако наистина искаш да си вземеш Body Butter на The Body Shop, чието име да отговаря НАПЪЛНО на името си, ГОРЕЩО ти препоръчвам (както и на всички други почитатели на този тип продукти) Vineyard Peach!!! Още с първото помирисване в магазина (закупих си го от Будапеща) ме остави без думи и нямаше как да се съпротивлявам и да не си го взема! Ароматът му е 1:1 с този на истинска, сочна праскова! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много странно как различните масла имат различен състав...в моето с манго има 2 или 3 парабена. По принцип си мислех, че те са нещо като био козметика, но като погледнах състава ми прилоша :D И сега си го ползвам с мъка.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това наистина е странно, мислех си, че поне парабени нямат. Но иначе са изключително далече от био козметиката. Имат по една две натурални съставки, но това е всичко. Козметиката им не е нищо специално, за съжаление!

      Изтриване