Haul: Предколедни подаръци

Здравейте!

Тази година подаръците преди Коледа са ... :O направо нямам думи!


Започвам с масло за тяло от Alverde с горски плодове, знаете за любовта ми към маслата на марката. Това не прави изключение, мирише много приятно на плодово млекце. Беше намалено и нямаше как да пропусна!

Този месец има страшно много предколедни подаръци. От Avene ме зарадваха / няколко пъти, ще имам възможността да изпробвам 3 декоративни продукта, молив за вежди, коректор, червило с молив за устни в много приятен ежедневен розов нюанс my lips but better. Също така нова опаковка от най-любимата ми спирала.

От продуктите за лице, ще мога да сравня действието на хидратиращия серум Hydro Serum от Bioderma с този на Avene Hydra Optimale, хидратиращ и успокояващ серум.

Доста време търсих в София марката Pirin Dream, когато я намерих грабнах активкия гел-скраб за лице и гел-крем за околоочния контур. Съдържанието им е хубаво, произведени са в България и опаковките са много симпатични.

В Lilly попаднах на нова серия продукти за тяло, Velnea душ-пилинг с аромат на бамбук и бадемово мляко, също така имаше и лосиони за тяло, масла за тяло и душ-гел. Другият аромат е с бамбук и зелен чай!

Бях поканена на едно представяне на марката Fresh line, те ми подариха прекрасен коледен комплект, който включва само пълноразмерни продукти, лосион за тяло, душ-гел, балсам за устни, спрей за тяло, крем за ръце и сапунче, цялата серия е с аромат на шоколад. Продуктите на Fresh line са натурални и органични.

Получих коледния си подарък от моята BF по-рано, тя ме познава добре и знае как да ме зарадва. Подари ми страхотна чаша с цедка за чай и капаче, порцеланът е съвсем фин, а самата чаша е изключително красива и нежна. Благодаря ти, Blondie! <3

Преди доста време си взех едно балсамче за устни от I love ...  с аромат на мента и шоколад, подведена по супер якия аромат на душ-гела на същата марка, за съжаление балсамът няма същия аромат и ме разочарова много, защото е и близо 5 лв., а за същите пари можех да си взема Eucerin.

Като стана въпрос и за Eucerin, ако гледате Vlogmas сигурно ви е направило впечатление проблемната ми кожа в момента, не знам защо, но Декември е ужасен за кожата ми, спомням си даже и миналата година по същото време отново имах сериозни проблеми с лицето. Реших да пробвам серията на Eucerin, Dermo Purifyer в момента има страхотна оферта, крем за лице и измиващ гел, пълноразмерни продукти само за 28 лв. (в Ремедиум), надявам се да ми помогнат!

По повод предстоящите празнични пътувания от Bioderma ме зарадваха с малка мицеларна вода, с новия лимитиран дизайн на бутилката. Страшно удобна е за транспортиране!

Последното нещо е може би любимото ми, Brow this way от Rimmel, това е нов продукт за България, съдържа вакса и пудра за вежди + 2 четчици и едно гребенче, самите продукти са страхотни, надявам се и опаковката да издържи експоатацията, която я очаква!

Желая Ви весели празници и много любов!

Love,
Snejana

You May Also Like

6 коментара

  1. Страхотни наистина! Много ми е интересно мнението ти за продуктите на Fresh Line, тъй като много искам да ги пробвам :) Весели празници!

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубави подаръци- със здраве да ги ползваш и после да дадеш мнение :)

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни подаръци! :)) Ще чакам отзиви за продуктите на Pirin Dream - заинтригувана съм. А Brow this way на Rimmel много ми прилича на сета на ELF за вежди.

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотни покупки!
    Ще чакам ревю на Brow this way :)
    Весели празници!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви! Весели празници и на вас, много щастие, любов и късмет! <3

    ОтговорИзтриване