събота, 1 ноември 2014 г.

TOP 5 Nail Polishes for Autumn/Winter

Здравейте!

През пролетта ви показах любимите ми 5 лака за нокти, реших да повторя поста, но този път с топ 5 за есента и зимата!


Rimmel от серията 60 Seconds в цвят 710 Alaska, много красив цвят, перфектен и за френски маникюр, много ми прилича на Esseie Waltz, цветът е млечно бяло с леко бежов подтон, четката е удобна и се нанася лесно. Като недостатък намирам това, че не е достатъчно покривен и изглежда добре на 3-4 пласта, което го прави и по-малко издържлив, започва да се бели на 2 ден.

Flormar в може би най-красивия златен цвят 387. Цветът е златен с леко бронзово в него, което го прави по-тъмен и не толкова натрапчив, бих го определила като старо злато. Аз харесвам лаковете на Flormar и този не прави изключение, лесно се нанася, съхне бързо и са необходими само 2 пласта за плътен и красив цвят. Може би най-трайният от всички 5, издържа около 4 дни.

Следва един класически цвят от Classics Premium, номер 32 е must have за Коледните празници, тъмно убито червено с лек berry подтон, много покривна формула, удобна четка и добра издържливост, около 3 дни.

Следва цветът Цветан от SNB, много подходящ за есенно/зимния сезон, хем не е много тъмен, хем не е ярък, тъмно розов с пудрено усещане (не знам дали, че разберете какво се опитвам да кажа с тези мои сравнения) и леки златисти частички. Четката е много удобна, формулата е покривна, изглежда добре и на 1 пласт. Трайността му също е отлична около 3-4 дни, като блясъкът му не се губи с времето.

Накрая завършваме отново с Rimmel, отново 60 Seconds, но този път в тъмно лилавата гама с цвят 600 Deliciosly Dark. Цветът е много наситен, тъмен и покривен, изглежда перфектно на 2 пласта, харесвам много такъв тип патладжанено лилаво за през зимата. Издържа около 3 дни.

Кои са вашите любими лакове тази зима?

Love,
Snejana

3 коментара:

  1. Лаковете на Rimmel са чудесни :)))

    ОтговорИзтриване
  2. За цветовете съм съгласна, но формулата е различна във всеки лак и има такива, като Alaska, които не си заслужават. Но пък цветовете определено компенсират това! :):):)

    ОтговорИзтриване
  3. Този на SNB много ми допадна:) разкошен цвят :)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...