Review: Lierac Body Slim MINCEUR GLOBALE | серум против целулит*

Здравейте!

След като стигнах до заключението, че "няма да му се дам аз на този лош целулит", реших, че борбата не трябва да спира без значение от сезона и това дали ще ходя на море. Защото ако следвам логиката на повечето българи след като не съм ходила от 5 години на море, то вече трябваше съвсем да съм се запуснала.

Накратко мога да опиша борбата с целулита, като я разделя на два периода - активни бойни действия, които идеално са описани --> тук. И пасивни такива, които включвам подобни на Body Slim крема на Lierac.

При пасивните действия използвам антицелулитен крем, като основното, което е важно за мен е да попива бързо и всъщност да има ефект, като това се вижда по това, че запазвам положението, което съм постигнала през активния период, а именно не оставям целулита да се завърне.

Lierac Body Slim MINCEUR GLOBALE е крем с много лека консистенция, от марката го водят серум. Има уникален аромат. Това е една от тези миризми, която може да разпознаете винаги. Много е специфична и дори ми е трудно да я опиша, но няколко пъти се е случвало просто да го отворя, за да го помириша. Леката консистенция позволява веднага да се облечете. Интересното при него е, че от Lierac препоръчват да се използва и сутрин и вечер, като опаковката трябва да Ви стигне за един месец, а резултатите да видите още на 15-тия ден. Нанесен на кожата има тонизиращ и стягащ ефект с леко охлаждаща нотка.


Какво обещават от Lierac:
Уникален MORPHO 4D комплекс, създаден, благодарение на експертния опит на LIERAC в ХИБРИДНАТА КОЗМЕТИКА - синергия между най-доброто от науката и природата:
10% КОМПЛЕКС АКТИВЕН КОФЕИН, който интензивно стимулира липолизата,
2% WTB СИСТЕМА – патентован комплекс на Lierac със свещен лотос, който подпомага елиминирането на мазнини и подобрява качеството на кожата,
0,5% МЕЖДУКЛЕТЪЧЕН ПЕПТИД, който подобно на невротрофините (NGF) реактивира обмена между всички кожни слоеве.

Какво мисля аз:
Харесва ми това как се чувства кожата ми, когато го използвам. Но както написах и при ревюто на Elancyl според серума на Lierac е идеален за точно за такава поддържаща грижа, защото не е необходимо излишно време за употребата му, а докато го използвах кожата ми продължаваше да изглежда много добре.



Съдържанието:
Aqua/water. caffeine. dimethicone. sodium salicylate. cyclopentasiloxane. butylene glycol. polyacrylamide. sodium acrylates copolymer. lecithin*. cyclohexasiloxane. hydrogenated polyisobutene. sodium benzoate. acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer. glycerin*. tromethamine. c13-14 isoparaffin. parfum. synthetic fluorphlogopite. chlorphenesin. nelumbo nucifera leaf extract*. helianthus annuus (sunflower) seed oil*. menthoxypropanediol. phospholi-pids. polyglyceryl-10 stearate. laureth-7. ci 77891/tita-nium dioxide. menthol*. sambucus nigra flower extract*. silica. tocopherol*. propylene glycol. salix alba millow) bark extract*. sodium polyacrylate. pyroglutamyla-midoethyl indole. ci 15985/yellow 6. decapeptide-2. biotin.

Активни съставки:
активен кофеин, който помага за дренажа на кожата. Има също и патентован комплекс на Lierac, който помага за елиминирането на мазнините.


Като заключение ще кажа, че аз имам лични предпочитания за антицелулитните продукти и серумът на Lierac за съжаление не влиза в тях. Просто вместо охлаждане предпочитам затопляне. Това разбира се не означава, че не харесвам крема, но просто едва ли бих го купила. Сигурна съм обаче, че за много жени, на които не им се занимава да правят цялата ми антицелулитна процедура (може да я видите тук) подобрен крем би бил идеален.

Lierac Body Slim - 200 мл. цена: около 80 лв. (опаковката е предвидена за 1 месец)

Love,
Snejana

*Продуктът е предоставен от PR. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара