Review: *Bioderma Sensibio Tolerance Plus

Здравейте!

Кожата ви има нисък праг на поносимост? Ще питате какво точно значи това, нали?
Вече определено си е зима, въпреки че последните няколко дни има слънце, топлината му определено не се усеща, зачервява ли се кожата ви сутрин от студа? Започвате да я усещате суха, опъната и болезнена? Ако е да, то определено кожата ви е с нисък праг на чувствителност!

Аз открих сама за себе си това с използването на така любимия ми ексфолиращ тоник/ знаете за страничните му реакции, ако не в публикацията пише по-подробно за това, та да се върнем на темата, лятото естествено бях ограничила употребата на тоника, но пък за сметка на това използвах крема на Bioderma Sensibio Tolerance Plus и когато отново стана студено и се върнах към химическия пилинг открих, че чувствителността на кожата ми е значително намаляла, а прагът на поносимост се е увеличил.


С патентования от лаборатория Bioderma Neurocontrol® комплекс, съставен от тетрапептиди и комбинация от успокояващи съставки, 100% съвместими с кожата, гарантиращи високо нови на толерантност, като трайно увеличават прага на чувствителност на кожата.


Също така осигурява отлична хидратация, използвам го вечер като нощен крем, формулата му е много лека, попива мигновено и не оставя кожата мазна, на сутринта е свежа и се усеща хидратирана, подхранена и мека. Случва се също така да го използвам и сутрин, особено когато знам, че дълго време ще прекарам на открито, определено доставя комфорт на кожата. Няма аромат. Също така е хипоалергенен и без консерванти.


Прави впечатление, че съдържанието е доста семпло. Освен изброените горе, също така няма и парабени. Започвам състава отзад напред, защото първите 4 съставки изглеждат наред. Последната е натриев хидроксид / сода каустик, бих казала съставка с широка употреба в бита. Sclerotium Gum е природен сгъстяващ агент, с желиращо и стабилизиращо действие. Отново натурална съставка Undecylenoyl Glycine, естествен глицин получен от овес и слънчогледов протеин, използва се като средство с голям антимикробен спектрум. Завършвам с Acetyl tetrapeptide-15 съставката отговорна за повишаването на прага на чувствителност на кожата.

Като заключение ще кажа, че съм приятно изненадана от  Sensibio Tolerance Plus,  най-вече в това, че успях да видя ефект, използването му ми доставя голямо удоволствие, най-вече с леката си формула, за момичета със суха кожа, той би бил изключително подходящ и като дневен крем! Добро впечатление прави и състава, но да се знае, че заради липсата на консерванти срока на годност е 6 месеца! (Да го имате предвид!)

Bioderma Sensibio Tolerance Plus- 40 мл. цена: 28-32 лв.

Love,
Snejana

*Продуктът е предоставен от PR, с цел споделяне на лично и честно мнение за действието на крема! Постът не е платен!

You May Also Like

1 коментара

  1. И аз го имамм !!! Мнението ми абсолютно подкрепя твоето- продуктът е супер !

    ОтговорИзтриване